Emzirirken Diyet Yapanlar

aysssqq

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2023
49
9
Hem emzirip hem sütümü azaltmadan kilo vermek istiyorum var mı böyle bir diyet uygulayan varsa tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz

Gittik bugün Bülent hocaya bütün yaptığım diyeti kaldırdı 5 gün sonra da süt ürünlerini açmaya başlayacağım kan göreceksin ama devam dedi sadece çok kan vs olursa bana yaz dedi 4.5-5.5 ay arası da ek gıdaya geçeceğiz dedi. Sizin de gecene kadar kanama devam etmiş miydi çok uzun zaman olmuş ama hatırlıyor musunuz?
Merhaba benim de bebegimde geçmeyen kanlı kaka var diyet yapmama ragmen.sizin geçti mi kan acaba.ne kadardı kan.artık kan görmekten çok yoruldum.bebeğiniz ayda kaç gr alıyor acaba

Merhaba benim de bebegimde geçmeyen kanlı kaka var diyet yapmama ragmen.sizin geçti mi kan acaba.ne kadardı kan.artık kan görmekten çok yoruldum.bebeğiniz ayda kaç gr alıyor acaba
Merhaba biz diyeti açtıktan sonra geçti çok şükür. Ben d eğer şeyi kesmiştim dr çok yanlış olduğunu söyledi sadece süt ürünlerini yemedim bi süre daha. Sonrasında yavaşça geçti. Çok az miktarda her gün vardı. Kilo alımı iyiydi bizim dr bir sıkıntı görmemişti. Bence siz de bir alerji doktorundan yardım alın. Geçmiş olsun.

Merhaba biz diyeti açtıktan sonra geçti çok şükür. Ben d eğer şeyi kesmiştim dr çok yanlış olduğunu söyledi sadece süt ürünlerini yemedim bi süre daha. Sonrasında yavaşça geçti. Çok az miktarda her gün vardı. Kilo alımı iyiydi bizim dr bir sıkıntı görmemişti. Bence siz de bir alerji doktorundan yardım alın. Geçmiş olsun.
Tesekkür ederim.diyet yaptıgınızda kan geçmiş miydi peki.süt ve yoğurt olarak mı tüketmediniz yoksa süt ürünü bulunan herseyi mi kestiniz.3hafta oldu diyet yapalı ve kan geçmiyor bizde.yumurta ve et tüketmiyorum

X