- Konu Sahibi white_love
-
Yatarak emzirmiyırum zaten, oturduğum halde hatta gözlerim açık uyukluyorumoturarak emzirin?
Şimdi annem yanımda ama o gidince evde tek kalıcam. Eşim gece nöbet tutuyor ;(mutlaka esınızıde uyandırırn Allah korusun ılk donemlerde cok yorgun olunuyormus ve uykusuzlukta olunca
ayy o kadar mıYatarak emzirmiyırum zaten, oturduğum halde hatta gözlerim açık uyukluyorum
10 gün önce doğum yaptım. Bebeğim Saat başı emmek istiyor ve gece de gündüz de uykusuz kaldığım için belli bir süre sonra uyukluyorum emzirirken. Allah'ım korusun uyuyakalınca boğulacak diye çok korkuyorum. Emzirirken uuyuklamamanın bir yolu yok mu
Aman diyim cep telleri bebeklerden uzak tutalim, beyin kanserini tetikliyormus ( Evlerden uzak olsun )Emzirirken telefonla ugrasin ben telefonu başka odaya koyuyorum onu kizim uyandığında alıp gelene kadar uykum açılıyor zaten. Emzirme bitene kadar KK da BDV ye bakıyorum. Konuları okudukça uykum feci şekilde açılıyor zaten
On günluk bebekmiş daha efsam kardeş yazık mama almasin daha şimdidencanim ya....yeni dogum yorgunluk cok normal...otursada uyuklican yatarken emzirirken de....cok dikkat et,eger cok uykun varsa esin de uyansin yaninda seni kontrol etsin,cok tehlikeli ilk zamanlar , insan ölü gibi yatiyor bilirim...
Sadece geceleri mama versen nasil olur ?
Ilk bebegim kucagimdan düsmüstü o kadar uykusuzdum ki, bi kere gögsümün altinda kaldi...allah korudu sükür
Ikincide biraz daha deneyimliydim artik yas 30 a merdiven dayamis, uyku daha az sorun oldu
ama esimi hep uyandirmisimdir, oda sag olsun basimda bekledi napsin...birkac haftaya düzelir ve alisirsin,uyudugun 2 saat bile yeterli olacak o zaman
Haklısın yaa Allah korusunAman diyim cep telleri bebeklerden uzak tutalim, beyin kanserini tetikliyormus ( Evlerden uzak olsun )
dogru yaOn günluk bebekmiş daha efsam kardeş yazık mama almasin daha şimdiden
Evet o bebekler annesinin sütü gelmeyince mama takviyesi alıyorlar kan şekeri düşmesin diye. Misal benim kızımdogru yabilemedim bak simdi....belki gecis süresi icin, dogar dogmaz mama yiyen bebeklerde var ama
Yinede en Mantiklisi Kocanin basinda durmasi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?