• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve Hayal kırıklığı

O zaman kusura bakmayın ama haksızsınız. Haksız olduğunuz konu da şu, eşinize güvenmediğinizi hissettirmişsiniz, o size bunu yaparım demiş siz de sonra gidip kendiniz söylemişsiniz. Böyle durumlarda kendinizi eşinizin yerine koyun.
Ben onun gözüne baktim ve ima ettim ama o gecip oturdu koltuguna oturdu bisey demeye niyetli olsa simdi dememen lazimdi emzirmedin bile demezdi ayrica baska arabaya oturma imkani varken neden yol kenarinda durup emzireyim ki

Hatasini ben soyledigim halde gormuyo nasil duzelecek o zaman. Basta soylemezdim zaten evet sivridilliyim ama damarima basildiginda oyleyim basta hiç bir şey demezdim ama isler daha kotuye gitti

Canim karşındaki çocuk degil,ve ya yanlış anlama evcil hayvan değil. Söyleyebilirsin ya da soylerken kullandigin kelimeler çok önemli. Bir laf sokarak,tersleyerek ve ya bağırarak söylemek var. Bir de farklı sekilde söylemek var. Yanlış anlama,yardımcı olmaya calisiyorum. Aynı yollardan geçtim .Ben de cok sivri dilliyimdir. terbiyesizimdir de . :( Biz esimle çok büyük kavgalar ettik. Neler neler ama. Hepsi geçti gitti cok şükür. Burda etmedim diyen yalan söyler. Düşünsene yeni evlenmissin ve yabanci daha dogrusu daha once ayni evde yasamadigin biriyle yeni bir hayata,yeni bir düzene,yeni bir eve yeni bir çevreye alışmaya çalışıyorsun. Sen de haklısın zorlanmakta.
Eşinle sorunlarınızı düzeltebilirsiniz bence.

Bugün ses cikarmamaliydiniz. Yolda durmaz ağlarsa işte o zaman çözüm bulunabilirdi.

Eşinizi hatalı bulmadım bu konuda. Tez canlı davranmişsiniz.

Ilk bebek , tonluk zamanları , yorucu geçen lohusalik biraz yormuş sizi.

Daha sakın düşünmeye çalışın . Aranızda öyle büyük problemler yok anlattığınız kadarıyla.

Evlenmeden önce yaşanan olayı bile anlamışsınız konunuzda.

Konuşmuş halletmiş, evliliğe adım atmissiniz.

Dillendirmenin , unutmamanin hiçbir manası yok.

Eskileri unutmazsaniz evliliği kurtaramazsiniz.

Burada böyle oldukça fazla konu var en başta çok iyiydik âşıktık diye vs sonra hergün kavga ediyoruza evrilir bu aşklar nedense. Demem o ki ben bu aşklara inanmıyorum. Evlendik artık büyü bozuldu da değil mesele. Duygu yoğunluğunu aşkla meşkle karıştırıp evleniyorsunuz sonra adam bi garip çıkıyor katlanamıyorsunuz doğal olarak. Konuya gelince de haklı taraflarınız var ama haklılık sizi mutlu etmez. Eşinizle terapiste gidebilirsiniz iletişim probleminiz var.

onu demeyin bunu demeyin

ne yapalim peki, sevimsiz kocan bet kaynananin gelip kulagini mi cekelim?

size deger vermiyor kocaniz ve bunu sinsi sinsi yapmiyor her haliyle gosteriyor, sizde farkindasiniz.
hala mahremiyet diyorsunuz.

ailen bu derece arkandayken neden terk etmiyorsun? COCUGUM VAR DIYE diyeceksin cevabi da biliyorum

arkadasim söyle diyim, kendine saygi duymayana kimse duymaz.
zalimlige susana kimse acimaz.
kendini sevmeyeni kimse sevmez.

neyse.

Her seye okeyim diyelim ama yakin mesafe yer için birini bindiği arabadan indirmek hic hoş olmamış çok ayip etmissiniz. Eminim kuzeni kırılmıştır. Ya baştan soylersiniz biz alamayiz durum böyle böyle ya bindikten sonra indirmezsiniz. Esinize olan ofkenizi baskalarindan almaya calisiyormus gibi geldiniz

Öncelikle evlilik haklılık haksızlık savaşı değildir. Tabii ki ortada bir kavga varsa iki taraf da kendini haklı bulduğu için vardır ve kendini haksız bulsa niye kavga etsin ki zaten? Haksız olduğunu kabul etmiyor diyorsunuz ya ondan diyorum. Ikincisi, evlilikte yapılan en büyük hatalardan biri karşımızdakinin zihnimizi okuyabildigi yanılgısına kapılmak. Bir derdimiz varsa iletişim kurup söyleneliyiz, bakışla ima ettim ama yapmadı diye bir şey olamaz. Üçüncüsü, kuzeninr ha siz söylemişsiniz ha o. Bu tür bir şeyin büyütülmesini de anlamıyorum. Bazıları da ayıp olmuş kuzene demiş. Ne ayıbı? Gelmd dememiş ki? Emziren kadın sonuçta, keyfinden yapmıyor bu ricayı. Ben olsam ben kendim kibarca söylerdim kuzenine "ağlarsa emzirmem gerekebilir, sen diğer arabaya geçsen olur mu?" diye. Bunu anlayışla karşılamayacak kadar kazma değildir herhalde. Hiçbiri evliliği bitirecek ciddi nedenler değil ama lütfen eşinizle daha açık bir iletişim şekli benimseyin. Dolaylı yollarla, imalarla sağlıklı iletişim kurulmaz.

Canim karşındaki çocuk degil,ve ya yanlış anlama evcil hayvan değil. Söyleyebilirsin ya da soylerken kullandigin kelimeler çok önemli. Bir laf sokarak,tersleyerek ve ya bağırarak söylemek var. Bir de farklı sekilde söylemek var. Yanlış anlama,yardımcı olmaya calisiyorum. Aynı yollardan geçtim .Ben de cok sivri dilliyimdir. terbiyesizimdir de . :KK43: Biz esimle çok büyük kavgalar ettik. Neler neler ama. Hepsi geçti gitti cok şükür. Burda etmedim diyen yalan söyler. Düşünsene yeni evlenmissin ve yabanci daha dogrusu daha once ayni evde yasamadigin biriyle yeni bir hayata,yeni bir düzene,yeni bir eve yeni bir çevreye alışmaya çalışıyorsun. Sen de haklısın zorlanmakta.
Eşinle sorunlarınızı düzeltebilirsiniz bence.
Sizin aştık dediğiniz benzer durumdan ben de muzdaribim şu an mesaj atamadım size bana mesaj atar mısınız sormak istediğim birkaç şey var 🙄

Ister bebeği emzir ister emzirme, arabanın arka koltugunda kocanın kuzeniyle gitmek zorunda değilsin. Yani ben oturmazdım.
Sana kalmadan eşinin diğer arabadaki kızlardan birini çağırıp kuzenini göndermesi gerekirdi.

Kayinvalideye gelince o modellere henüz bir çare bulunamadı. :(
Kendi kocalarında yaşamadıklarını oğullarıyla yaşamaya çalışıyorlar.

Yok kisa ama zaten emzirerek ciktim ama bebek bu sadce memede duruyo emzik almiyo pispisla durmuyo kuzenine de gayet nazikane soyledim o alinmadi bile ondekine hic bisey demedim beni gormez nasilsa diye
Bence eşin zaten sinirli diye yanlış anlamaya hazırmış. Belli ki sözleriniz birbirinize hoş gelmiyor. Hata yaptığı zaman ona fırsat ver. Hatayı yapsın görsün ve anlasın. Alenen tartışma olabilecek duruma girme. Arabada seslenmeyecektin bebek durmazsa ağlarsa arabayı bi yere çektirirsin eşşek gibi araba dışına çıkar senin emzirmeni beklerdi. Çocuklardan da utanırdı bak bi daha yapabiliyor mu. Sonra da güzel bir dille sen bunu düşünürsün diye bekledim benim demem uygun olmaz derdin. Hata yapmasına fırsat vemediğin için problem çıkaran kişi ilan etti seni.

Annesiyle dedikodu derken sizi mi kotuledi yoksa annesine dertmi yandı icerigi onemli bence sizi kotuledi ise cok cirkin ama dertleniyse olabilir bizde annemiz3 anlatip dertlenebiliyoruz araba konusu dusuncesizce ama cok buyuk sorun degil bence en onemli sorun surekli hakli cikmasi hatasini kabul etmeli yoksa cok zor olur hata kabul ederse bu yaptiklarini duzeltebilir ama etmezse farkına bile varmaz bide akrabasini aratti falan demkssiniz neden zorla aratti bir sebebi var mi

Back
X