Benimde ilkim dusuk o yuzden oglumda birz temkinliydim ama siz fazla abartiyorsunuz sanki ilk aylarda bendende kucuk lekeler geldi doktorum beni fazla korkuttu bosuna diye dusunuyorum cunku o kanamalar bittikten sonra hic bir sorun yasamadim evimide temizledim yemegimide yaptim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu dönemi en az hasarla nasıl atlatabilirim ?
- Konu Sahibi Vaveyylla
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Mart 2015
- 5.707
- 12.016
- 248
Yanı ben bu temizliğe neden bu kadar kafa yoruluyor onu anlamadım.
Tüm evi süpürmek 1 saat alır en fazla eşiniz haftada sadece 1 saatini ayırıp süpürecek bitti bu kadar yapsın bi zahmet.
Tuvalete banyoya da koyun bi deterjan girip çıktıkça dökersiniz nedir yani.
Ayda veya 15 günde birde bi kadın gelse sizin yerinizden kalkmanıza bile gerek yok.
Yemekte kahvaltılık yiyin haftada bi makarna bugün menemen bigun kv getirir vs.derken olur gider yani.
Ne gerek var başkasının evinde kalmaya ?
Tüm evi süpürmek 1 saat alır en fazla eşiniz haftada sadece 1 saatini ayırıp süpürecek bitti bu kadar yapsın bi zahmet.
Tuvalete banyoya da koyun bi deterjan girip çıktıkça dökersiniz nedir yani.
Ayda veya 15 günde birde bi kadın gelse sizin yerinizden kalkmanıza bile gerek yok.
Yemekte kahvaltılık yiyin haftada bi makarna bugün menemen bigun kv getirir vs.derken olur gider yani.
Ne gerek var başkasının evinde kalmaya ?
- 26 Mart 2019
- 443
- 1.785
- 63
Adı kaynana olunca ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor insan. Eşinizde sizde yere donunuzu atıp kaldıramayacak kadar acizsiniz. Kadın tiksinmeden onu ordan aldığı için hatalı oluyor. Ne bileyim yazık bazı kaynanalara. Yok tezgah beziyle toz almış, yok çay yapmış da oğluna gülmüş...
- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 39
durumunuza göre 15te bir veya ayda bir temizlikçi gelse temizlikten yana sıkıntınız kalmaz bence.
yemek konusunda da muhtemelen ilk 3 aydan sonra koku hassasiyetiniz azalacak. şimdi marketlerde 50 çeşit hazır köfte, haşlanmış donuk sebze satılıyor.1 gün yapsanız 2 gün yersiniz. bir akşam kayınvalideye gidip yeseniz, 2 gün kendiniz yapsanız, dışarıdan söyleseniz eşiniz tost menemen vs yapsa oldu bitti.
hamileliği hastalık gibi görmeyin. sizin mutlu ve huzurlu olmanız kayınvalidenizin bakımından çok daha kritik. acil eve dönmelisiniz.
yemek konusunda da muhtemelen ilk 3 aydan sonra koku hassasiyetiniz azalacak. şimdi marketlerde 50 çeşit hazır köfte, haşlanmış donuk sebze satılıyor.1 gün yapsanız 2 gün yersiniz. bir akşam kayınvalideye gidip yeseniz, 2 gün kendiniz yapsanız, dışarıdan söyleseniz eşiniz tost menemen vs yapsa oldu bitti.
hamileliği hastalık gibi görmeyin. sizin mutlu ve huzurlu olmanız kayınvalidenizin bakımından çok daha kritik. acil eve dönmelisiniz.
- 18 Temmuz 2019
- 2.083
- 3.939
- 83
Benim lekelenmeler biraz fazlaydı o yüzden endişeleniyorum ama ufak tefek bişeyler yapmam lazım farkındayım.Benimde ilkim dusuk o yuzden oglumda birz temkinliydim ama siz fazla abartiyorsunuz sanki ilk aylarda bendende kucuk lekeler geldi doktorum beni fazla korkuttu bosuna diye dusunuyorum cunku o kanamalar bittikten sonra hic bir sorun yasamadim evimide temizledim yemegimide yaptim
Yani dip bucak girmeyin ama doktorunuza danisin ortaligi supurebilirmiyim diye izin verirse en azindan evi supurursunuz.kayinvalidenizle kalmaniza gerek kalmaz.sinirlenmenizde cocugunuz icin kotu sakin olun bebeginizin keyfini cikarinBenim lekelenmeler biraz fazlaydı o yüzden endişeleniyorum ama ufak tefek bişeyler yapmam lazım farkındayım.
- 18 Temmuz 2019
- 2.083
- 3.939
- 83
Biz aciz değiliz eşim yere atmamış eşofmanının içinde koltukta duruyordu aynı şekilde benimde elbisem vardı ben kalktığımda toplayacaktım ama daha ben uyanmadan odaya dalıp herşeye burnunu soktuğu için gördü. Ayrıca hiç de tiksinir gibi bi hali yoktu donu öpüp koklayacaktı nerdeyse. Tezgah beziyle toz alıyorsada çok temizim diye övünüp ona buna mana bulmayacak.Adı kaynana olunca ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor insan. Eşinizde sizde yere donunuzu atıp kaldıramayacak kadar acizsiniz. Kadın tiksinmeden onu ordan aldığı için hatalı oluyor. Ne bileyim yazık bazı kaynanalara. Yok tezgah beziyle toz almış, yok çay yapmış da oğluna gülmüş...
- 18 Temmuz 2019
- 2.083
- 3.939
- 83
Haklısınız. Eve dönüp bi şekilde başımın çaresine bakmam lazım. Dediğiniz gibi arada eşim yapar temizlikçi gelir, ben üstten toparlarım hergün. Yemeğide bir çorba yapsam yeter arada dediğiniz gibi kv de gönderirdurumunuza göre 15te bir veya ayda bir temizlikçi gelse temizlikten yana sıkıntınız kalmaz bence.
- 18 Temmuz 2019
- 2.083
- 3.939
- 83
Sinirlenmemeye çalışıyorum. Aşırı kötü bi duygu durumum yok. Ama mutsuzum eşime kendime yetemediğim için muhtaç olduğum için huzursuzum. Ama biz yetişkinsek bu dönemi birbirimize destek olarak sadece ikimiz halletmeliyiz. Artık bu kafadayım .Yani dip bucak girmeyin ama doktorunuza danisin ortaligi supurebilirmiyim diye izin verirse en azindan evi supurursunuz.kayinvalidenizle kalmaniza gerek kalmaz.sinirlenmenizde cocugunuz icin kotu sakin olun bebeginizin keyfini cikarin
- 26 Mart 2019
- 443
- 1.785
- 63
Beğenmiyorsanız bi şekilde başınızın çaresine bakacaksınız o zaman. Kadın bu zor zamanlarınızda elinden geldiği kadar yardımcı oluyor. Evinize dönme ihtimali yoksa da biraz kör biraz sağır olacaksınız ki canınız sıkılmasın. Yani bırakın bu armudun çöpü üzümün sapı olaylarını, bir dahaki doktor kontrolünde "herşey yolunda normal hayatınıza dönebilirsiniz" diyene kadar o sizi siz onu idare ediverinBiz aciz değiliz eşim yere atmamış eşofmanının içinde koltukta duruyordu aynı şekilde benimde elbisem vardı ben kalktığımda toplayacaktım ama daha ben uyanmadan odaya dalıp herşeye burnunu soktuğu için gördü. Ayrıca hiç de tiksinir gibi bi hali yoktu donu öpüp koklayacaktı nerdeyse. Tezgah beziyle toz alıyorsada çok temizim diye övünüp ona buna mana bulmayacak.
- 18 Temmuz 2019
- 2.083
- 3.939
- 83
İdare etmeye çalışıyorum zaten ne kendisine ne eşime hiçbişey demedim bu zamana kadar. Herşeyi burda yazamıyorum kadın cinsel hayatımızla ilgili sürekli konuşuyor rahatsız olduğumu belli ettiğim halde. Allah kimseyi muhtaç etmesin .Beğenmiyorsanız bi şekilde başınızın çaresine bakacaksınız o zaman. Kadın bu zor zamanlarınızda elinden geldiği kadar yardımcı oluyor. Evinize dönme ihtimali yoksa da biraz kör biraz sağır olacaksınız ki canınız sıkılmasın. Yani bırakın bu armudun çöpü üzümün sapı olaylarını, bir dahaki doktor kontrolünde "herşey yolunda normal hayatınıza dönebilirsiniz" diyene kadar o sizi siz onu idare ediverin
- 26 Mart 2019
- 443
- 1.785
- 63
Daha hamileliğin başındasınız yani bu dönemlerde yerleşme kanamaları olabilir ayrıca koku hassasiyeti için daha basit kahvaltılık tarzı yemeklerle idare edebilirsiniz. Kendi evinize geçip hafta da bir veya iki kere kaynananız yardıma gelse temizliğe sizin için daha rahat olur. Ben 5 ay boyunca sadece yeşil elma ve erik yedim. Açlıktan ayakta duramıyordum evin içinde emekleyerek geziyordum. Normal temizliğimi ben yaptım genel temizliğe kaynanam sağolsun geldi. Eşinde yardım edecek tabi sanaİdare etmeye çalışıyorum zaten ne kendisine ne eşime hiçbişey demedim bu zamana kadar. Herşeyi burda yazamıyorum kadın cinsel hayatımızla ilgili sürekli konuşuyor rahatsız olduğumu belli ettiğim halde. Allah kimseyi muhtaç etmesin .
- 18 Temmuz 2019
- 2.083
- 3.939
- 83
Bende acaba yerleşme kanaması mıydı diye düşünüyorum?Daha hamileliğin başındasınız yani bu dönemlerde yerleşme kanamaları olabilir ayrıca koku hassasiyeti için daha basit kahvaltılık tarzı yemeklerle idare edebilirsiniz. Kendi evinize geçip hafta da bir veya iki kere kaynananız yardıma gelse temizliğe sizin için daha rahat olur. Ben 5 ay boyunca sadece yeşil elma ve erik yedim. Açlıktan ayakta duramıyordum evin içinde emekleyerek geziyordum. Normal temizliğimi ben yaptım genel temizliğe kaynanam sağolsun geldi. Eşinde yardım edecek tabi sana
2 yıldır istiyoruz bebek kaybetmek istemiyorum o yüzden çok hassasım.
Evime geçmem gerek farkındayım ama 2 aylık oldu en azından 3 aylık olsun bir ay daha idare edeyim bazen evimde bazen kv demde kalırım diyorum kafam çok karışık
- 26 Eylül 2011
- 1.213
- 2.537
- 333
- 4 Haziran 2018
- 849
- 1.095
- 63
Şuan aynı şeyleri yaşıyoruuz benimde bir düşüğüm var şuan hamileyim...tehlikem var ama tüm gün uzanıp yatmakta çok tehlikeli..şuan evimdeyim..tüm gün dinleniyorm akşama doğruda yemeğimi yapıyorum bu kadar...eşimlede haftada bir gün hafif temizlk yapıyrz o evi çektirir bende ufak ufak devamnı yaparım..bence kendinizi bırakmayın güçlü olun fazla hassasiyette kötü oluyor..
- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
Evinize geçin eve haftada 1 gün temizlikçi alın ya da buna imkan yoksa eşiniz yapsın. Eşinizle kendinize yemek yapmak da da çok zor bi mesele değil, 1 tencere yemek yarım saat sürmez ağır iş de değil, zaten kanamanız yokmuş sürekli yatarsanız da dolaşımınızda sorun olur iyi bişey değil. Ha yemek yapamıyorsanız da dışardan söylenir, kahvaltılık hazırlanır. Düşük tehlikesi geçene kadar 1-2 ay olmayacak bişey değil bunlar zor da değil.Herkese merhabalar
2 aylık hamileyim.Daha önce düşük yaptım. Bu gebeliğimde de 6. Haftamda lekelenme tarzı kanamalarım olduğu için hiçbir şekilde ev işi yemek vs yapamıyorum.
Kayınvalidemde kalıyoruz kendisiyle bu zamana kadar bir sorunum yoktu ama aynı evde kalmaya başladıkça sıkıntılar çıkmaya başladı.
Hoşlanmadığımı daha önce belirtmeme rağmen sürekli bel altı konuşuyor. Daha çocuk doğmadan 40 ı çıkmadan Mevlüt okuturuz diyor . Ben bir kaç ay geçtikten sonra Mevlüt yapmak istiyorum diyince bozuluyor. Sürekli eşimle ilgileniyor tamam oğludur sever ilgilenir tabiki ama bununki başka bişey.
Sabah eşim işe gitti gelmiş odaya eşyalarını topluyor benim eşyalarım da vardı odada onlara ellemiyor zaten ellemesin afedersiniz çamaşırı vardı eşimin onu katlıyor.Annesinin kuzusu diyor bi yandan.Çay demlemiş dün akşam eşime gelmiş çayı demledim diyo gülüyo sürekli onunla ilgileniyo. Çok sıkılmaya başladım.
Doğumdan sonrada burda kalırsınız sizin evde bakacağıma burda bakarım bebeğe dedi dün. Ben bakarım çocuğuma diyecektim demedim çünkü şimdi burda kalıyorum sıkıntı çıksın istemiyorum.
Taşınma işimiz çıktı birde. Sürekli onun evine yakın biyerden ev tutalım istiyor. Ben ve eşim defalarca istemediğimizi söylememize rağmen.
Taşınırken vs hiçbişey yapamıycam hepsine kv dem yardım edicek. Çok titiz olduğunu idda eder ama bugün tezgah beziyle toz aldı. Çok bunaldım. Keşke evimi temzileyip bir kap yemek yapıp oturabilseydim.
Kendi ailem uzakta. Eşim yardımcı olmaya çalışıyor ev işlerinde ama oda binbir nazla 10 kere söyledikten sonra yapıyor. Temizliğe yardımcı birini çağırırım arada diyorum ama yemeği napıcam?
Şu an kanama vs yok Sadece koku duyarlılığı halsizlik normal gebelik belirtileri var. Ama yine kendimi yorarsam kanama başlarsa bebeğime bişey olursa diye çok korkuyorum. Bu bir dönem geçicek biliyorum ama zor geçiyor benim için. siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?
İster istemez kafama takıyorum bu şekilde davranması beni sinirlendiriyo bir de gelmiş sabah evlenince çocuklar değişiyor anneden uzaklaşıyo diyo.
- 18 Temmuz 2019
- 2.083
- 3.939
- 83
Bir yandan bu yazdıklarınızı da düşünüyorum geçen tartıştık eşimlede. Yapmıycam demiyo ama sürekli erteliyor. Eskiden grip olsam herşeyi yapardı. Ona da bi haller oldu bi önceki hamileliğimde cam silen adam ev süpürmeye üşeniyorMecbur durumdayken bir süpürmeyi bile binbir nazla yapan adama güvenip çocuk yapmışsınız. Bu kadar basit işlerde bile sizi zor durumu düşürüyorsa doğum sonrası nasıl olacak? Kayınvalidenize mecbur kalmanızın sebebi eşinizin sorumluluk üstlenmemesi.
- 26 Mart 2019
- 443
- 1.785
- 63
Doktora gitmediniz mi o ne dedi kanama konusunda. Dediğim gibi idare ederseniz sizin için rahatlık olur kv evi ama ben ne olursa olsun kemdi evimde rahat ederim. Doğumdan önce yada doğumdan sonra hiç kv de kalmadım gerektiği zamanlarda o geldi yardıma. Evler yakınsa eşinizde yemeği orda yiyip gelsin sizin bulantılar geçene kadar.Bende acaba yerleşme kanaması mıydı diye düşünüyorum?
2 yıldır istiyoruz bebek kaybetmek istemiyorum o yüzden çok hassasım.
Evime geçmem gerek farkındayım ama 2 aylık oldu en azından 3 aylık olsun bir ay daha idare edeyim bazen evimde bazen kv demde kalırım diyorum kafam çok karışık
- 18 Temmuz 2019
- 2.083
- 3.939
- 83
Malesef evimiz uzak. Doktor ultrason da kanama alanı göremedi. Ama hamilelikle hiçbir lekelenmeyi normal kabul etmiyoruz dedi yerleşme kanamasından hiç bahsetmedi.Doktora gitmediniz mi o ne dedi kanama konusunda. Dediğim gibi idare ederseniz sizin için rahatlık olur kv evi ama ben ne olursa olsun kemdi evimde rahat ederim. Doğumdan önce yada doğumdan sonra hiç kv de kalmadım gerektiği zamanlarda o geldi yardıma. Evler yakınsa eşinizde yemeği orda yiyip gelsin sizin bulantılar geçene kadar.
- 26 Mart 2019
- 443
- 1.785
- 63
İnşallah yavrunuzu sağlıkla alırsınız kucağınıza. Dediğim gibi biraz görmeyin blraz duymayın bazı şeyleri bu dönemi atlatana kadar. Eşinizle konuşun o da annesi ile konuşsun rahatsız olduğunuz şeyleriMalesef evimiz uzak. Doktor ultrason da kanama alanı göremedi. Ama hamilelikle hiçbir lekelenmeyi normal kabul etmiyoruz dedi yerleşme kanamasından hiç bahsetmedi.