Emziren annelerden covid aşısı olan var mı?

Dnz61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
174
87
103
Herkese merhaba arkadaşlar. İş nedeniyle ya covid aşısı olmamızı yada haftada iki kere test yaptırmamızı istiyorlar. Emzirdigm için korkuyorum yaptırmaya sizlerden yaptıran var mı

Arkadaşım ve komşum emziriyorlar ve biontech oldular. Emzirmeye devam ediyorlar herhangi bir olumsuzluk yaşamadılar. Sanırım ikisi de aşı olalı 2 ayı geçti

Ben hamileyim, iki dozu da oldum doktor tavsiyesiyle. Bir sıkıntı yaşamadım. Emzirirken de öneriyor doktorlar.

Emziriyorum ben 3 aşı oldum 2 sinovac 1 tane biontec sorun olmadı

Bende emziriyorum ve 2 doz oldum doktora danışarak , zararı olmadığını hatta sütten antikorların bebeklere de geçtiği için onlarıda koruduğunu okudum araştırarak ve oldum. Şükür dikkatte ederek şimdiye kadar hiç olmadım ve bu süreçte tatile de gittik korudupunu düşünüyorum

Emzirirken 2 doz biontech oldum. Şuana dek bir olumsuzluk yaşamadım çok şükür, inşallah sıkıntısız devam eder.

En samimi arkadaşım özellikle emzirirken oldu. Bebeği büyüktü, doktoru bir süre emzir, çocuğa da antikor geçsin dedi. Yani bıraktırma sürecini erteledi aşıdan çocuk da faydalansın diye. Biontech oldu. Ben de eşimde, tüm ailem de biontech olduk. Sert yan etki olmadı. Hamilelikteki olunan tetenoz aşısı gibi üç gün süren kol ağrısı oldu sadece. O da normal. Olun lütfen

Biontech oldum bebeğim 1 haftalıkken
Sırf antikorlar ona da geçsin diye
Çok araştırdım içim rahat bir şekilde oldum
Aşının hiçbir bileşeni bebeğe sütten geçmiyormuş, antikor dışında.
Aşı olalı 1 hafta oldu, bir olumsuzluk yaşamadım.

Herkese merhaba arkadaşlar. İş nedeniyle ya covid aşısı olmamızı yada haftada iki kere test yaptırmamızı istiyorlar. Emzirdigm için korkuyorum yaptırmaya sizlerden yaptıran var mı
Ben 2 doz biontech (Nisan ayında son dozu) oldum. Çocuk doktorum olabilirsin dedi, herhangi bir sıkıntı da yaşamadım. Kendi kararınız 🤷🏼‍♀️

Merhaba. Evet arkadaşım yeni doğum yaptı ve doğumdan 1 ay sonra aşılarını oldu. Herhangi bir sorun yaşamadı:)

Ben doktor Kagan kocatepenin videosunu izledim,topluluk icine cok girmeyen emziren ve hamileler aşı yaptirmayabilir diyor,yani cok gerekmedikce önermiyor aslinda ama ben olmak istiyorum yine de

Ben de emzirirken 2 doz sinovac 1 doz biontech oldum. Hatta biontechi dün oldum bugün 2 kere ateşim çıktı ve kol ağrım var parol içtim şimdi daha iyiyim ama bebeğim gayet normal onda hiçbişi olmadı tabi ki

Back