Emziren anneler kullandığınız sütyen tercihi nedir ?

aryalavin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2024
7
12
3
36
Merhaba sevgili anneler

Ben emziriyorum ve yaklaşık 4 aydır
Şimdiden göğüslerim çok fena sarkmış durumda.
Emzirme sütyeni kullanıyorum.
Daha kötü olmaması için ne yapmalıyım?
Siz ne kullandınız ve taktınız ?
Engin ve deneyimli bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler 🙏

Merhaba sevgili anneler

Ben emziriyorum ve yaklaşık 4 aydır
Şimdiden göğüslerim çok fena sarkmış durumda.
Emzirme sütyeni kullanıyorum.
Daha kötü olmaması için ne yapmalıyım?
Siz ne kullandınız ve taktınız ?
Engin ve deneyimli bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler 🙏
Sütyen sarkmayı engellemiyor maalesef. Bir de memeler büyükse de hiçbir sütyen kaldıramıyor😄 ben 100 beden babaanne sütyenlerinden kullanmaya başladım penye 🤷‍♀️ emzirme bitince halim ne olacak bakalım

Sütyen sarkmayı engellemiyor maalesef. Bir de memeler büyükse de hiçbir sütyen kaldıramıyor😄 ben 100 beden babaanne sütyenlerinden kullanmaya başladım penye 🤷‍♀️ emzirme bitince halim ne olacak bakalım
Ya nasıl kıyafet giyiyorsunuz ben de aynı öyleyim, büyük ve sarkık durduğu için hiç bir şey giyemiyorum 🤦‍♀️

Ya nasıl kıyafet giyiyorsunuz ben de aynı öyleyim, büyük ve sarkık durduğu için hiç bir şey giyemiyorum 🤦‍♀️
Oversize tişörtler aldım bol bol giyiyorum. Çok fazla sütyen denedim yok olmuyo kulpları omuzlarımı kesti kaldırmaya çalıştıkça :( evde sütyen takmıyorum dışarda da şu tarz takıyorum ama bunlarla emzirmek biraz zor yani alt kısmından çıkarmak zorunda kalıyorum memeyi

Eklentiler

• Screenshot_20250424-122823_Chrome.webp
    Screenshot_20250424-122823_Chrome.webp
    23 KB · Görüntüleme: 13
Oversize tişörtler aldım bol bol giyiyorum. Çok fazla sütyen denedim yok olmuyo kulpları omuzlarımı kesti kaldırmaya çalıştıkça :( evde sütyen takmıyorum dışarda da şu tarz takıyorum ama bunlarla emzirmek biraz zor yani alt kısmından çıkarmak zorunda kalıyorum memeyi
Oysho, suwen falan övüyorlar bir denemek lazım, deneyen varsa yazarsa sevinirim :))

Back
X