• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emziren anneler dikkat lütfennn

emotion_emotion

_Herşeyimm Eylül'ümm_
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
178
9
68
Zonguldak
arkadaslar bebeğim 3 aylıkken sirke su karısımı içtim, kocamın kilolalarıma olan takıntısı yüzünden, sabahları ve yatarken 1 bardak suya 1 çorba kasığı içtim. 10 gnde 3 kilo verdim amaaaaaaaaaa bebek acısından durum berbat, bebeğim memeyi görünce çıldırıyordu, memeden soğudu, bıraktım 10 gün kaka yapmadı, bağırsaklarda tembellik ve iştahsızlık olmuş 15 günde hiççççç kilo almadı. onuda bırakın bu kaka durumunda kaç gün doktorlarda gezdik acaba bağırsak düğümlenmesimi var die .....bırakalı 15 gün oldu ama bebeğimin kakası sirke kokuyor iyice işlemiş yavruma, benimde iştahım kapandı su bile içemez oldum sütüm gitti... sakın sakın emzirirken denemeyin ben çok vicdan azabı duyuyorummm. artı 10 kilo fazlam vardı ama kocamın tavırları yüzünden yapmak zorunda kaldım 10 günde bıraktım[/QUOTE]

inanmıyorum yaaaa :53:
bende emzırırken ıcsem mı dıye dusunuyordum ama rıske gırmemek ıcın ıcmemıstım.

çok gecmıs olsun arkadasım.
sütün tamamen kesılmemıstır ınsaAllah. sürekli sağ sutunu bıberonda ver bari pıtırcıga. kıyamam :(

arkadaslar bebeğim 3 aylıkken sirke su karısımı içtim, kocamın kilolalarıma olan takıntısı yüzünden, sabahları ve yatarken 1 bardak suya 1 çorba kasığı içtim. 10 gnde 3 kilo verdim amaaaaaaaaaa bebek acısından durum berbat, bebeğim memeyi görünce çıldırıyordu, memeden soğudu, bıraktım 10 gün kaka yapmadı, bağırsaklarda tembellik ve iştahsızlık olmuş 15 günde hiççççç kilo almadı. onuda bırakın bu kaka durumunda kaç gün doktorlarda gezdik acaba bağırsak düğümlenmesimi var die .....bırakalı 15 gün oldu ama bebeğimin kakası sirke kokuyor iyice işlemiş yavruma, benimde iştahım kapandı su bile içemez oldum sütüm gitti... sakın sakın emzirirken denemeyin ben çok vicdan azabı duyuyorummm. artı 10 kilo fazlam vardı ama kocamın tavırları yüzünden yapmak zorunda kaldım 10 günde bıraktım
[/QUOTE]

Kocanıza da yazıklar olsun.Doğum yaptınız tabii ki kilonuz olacak.
Hem onca eziyeti çekip hem de manken fiziği mi bekliyor sizden.
Bırakın onun takıntılarını,bebeğinize yoğunlaşın siz.
Tam bilmeden de bu tür yöntemler denemeyin lütfen.
Bebeğiniz büyürken zaten kilolarınız da gidiyor.

Back
X