• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emsan Set

teşekkür ederim sende güzel günlerde kullan inşallahh :16: tencere setini korkmazın kendi mağazasından değil bu yemek takımlarını aldığım yerden aldım birde ben henüz çkb almadım da onu ne alsam acaba ar yıldız mı yoksa korkmaz mı :14:

hmm ben korkmazın kendi mağazasından almıştım o yüzden o kampanyadan yararlanabilmiştim.. ben korkmaz'ın aldım çkb takımını yanındada 150 tl çek verince onunlada tost makinemi almıştım :) aryıldız nasıl oldugunu bilmiyorum. tek takıntım jumbo idi ne kadar olursa olsun alıcam diyordum o yüzden 1 senedir almadım bekledim durumu ayarlayayım diye ama o da eskisi gibi degil anladıgım kadarıyla fiyata göre kalite biçmişler. fakat korkmazın tüm modelleri aynı kalitede gibi geldi bana o yüzden Araştırmalarıma göre gene en iyisinin korkmaz oldugunu düşündüğüm için korkmazdan almıştım ben..çünkü schaffer'dan karacadan çok daha fazla şikayet duydum gördüm. ayrıca emsanıda karaca aldıgı için emsanı bile elemiştim eskiden çok iyi olmasına rağmen.. artık senin tercihin fikrine kalmış ama gene de şans işi bunlar insanın kullanması ve bakması da çok önemli etken..

hmm ben korkmazın kendi mağazasından almıştım o yüzden o kampanyadan yararlanabilmiştim.. ben korkmaz'ın aldım çkb takımını yanındada 150 tl çek verince onunlada tost makinemi almıştım :) aryıldız nasıl oldugunu bilmiyorum. tek takıntım jumbo idi ne kadar olursa olsun alıcam diyordum o yüzden 1 senedir almadım bekledim durumu ayarlayayım diye ama o da eskisi gibi degil anladıgım kadarıyla fiyata göre kalite biçmişler. fakat korkmazın tüm modelleri aynı kalitede gibi geldi bana o yüzden Araştırmalarıma göre gene en iyisinin korkmaz oldugunu düşündüğüm için korkmazdan almıştım ben..çünkü schaffer'dan karacadan çok daha fazla şikayet duydum gördüm. ayrıca emsanıda karaca aldıgı için emsanı bile elemiştim eskiden çok iyi olmasına rağmen.. artık senin tercihin fikrine kalmış ama gene de şans işi bunlar insanın kullanması ve bakması da çok önemli etken..

ne kadara aldın çkb takımını bi de hangi modeli acaba ? henüz elektronik almayı düşünmüyorum benim için onlara daha erken :1: jumbo fiyatları evet epey bi yüksek. bende ilk olarak schaffer ı eledim daha sonra karacayı. emsanın karacaya ait olduğunu öğrenmeden önce takımlarına falan bakmıştım öğrenince ondan da vazgeçtim böylesi daha iyi oldu sanki daha bi içime sindi :16:

ne kadara aldın çkb takımını bi de hangi modeli acaba ? henüz elektronik almayı düşünmüyorum benim için onlara daha erken :1: jumbo fiyatları evet epey bi yüksek. bende ilk olarak schaffer ı eledim daha sonra karacayı. emsanın karacaya ait olduğunu öğrenmeden önce takımlarına falan bakmıştım öğrenince ondan da vazgeçtim böylesi daha iyi oldu sanki daha bi içime sindi :16:

ben 500 tl'ye almıştım canım, 89 parça ringa çkb modelini aldım ben. biraz agır olmasını istediğim için bu modelide ağırdı elinde tutunca hissediyorsun zaten agırlıgını o yüzden bu modeli aldım ama başka modelleride var mutlaka kendi mağazasına bak ve indirimlerini takip et :) ben 500 tl'ye çkb alıp 150 tl çek verdikleri için almıştım zaten tost makinesi :)

ben 500 tl'ye almıştım canım, 89 parça ringa çkb modelini aldım ben. biraz agır olmasını istediğim için bu modelide ağırdı elinde tutunca hissediyorsun zaten agırlıgını o yüzden bu modeli aldım ama başka modelleride var mutlaka kendi mağazasına bak ve indirimlerini takip et :) ben 500 tl'ye çkb alıp 150 tl çek verdikleri için almıştım zaten tost makinesi :)

çok beğendim canım sade ve şık bi model güzel günlerde kullan inşallah tavsiyelerini de mutlaka dikkate alacağım :16:

Merhaba Canım, herşey gönlünce olsun diyorum. Porselen Yemek takımları artık Kütahya ve güral porselen dahil üretim yapmayarak çinden getiriyorlar. Dolayısıyla çin ürünlerindeki farklı kaliteleri yine Türk firmalarına güvenerek almaktan başka çaren yok diye düşünüyorum.

Çelik ürünlerde karaca, schafer kesinlikle çöp diyorum o kadar kötüler ki benim çevremdeki arkadaşlarımın hiçbiri bu iki firmanın ürünlerinden memnun kalmadılar ya çok hızlı paslandı ya kulplar yandı. Hisar firması da son yıllarda fabrikası olmasına rağmen çinden getirmeye başlamışlar açıkçası bu bilgiler ışığında seçim yapmakta çok zorlanmıştım. Züccaciyeci komşumla konuşmuş onun tavsiyesi üzerine Türkiye de üretim yapan ve kaliteden kesinlikle ödün vermeyen Jumbo ürünlerini önermişti. Pahalı olduğunu düşündüğüm için hiç araştırmazken 500 TL.ye bile çatal bıçak seti olduğunu öğrenmiştim. Sonrasında bir internet mağazasından mağaza fiyatlarının da altında bir fiyata satın almıştım.

Çelik ürünlerinde kesinlikle Jumbo diyorum araştırma yaptığında mutlaka toptancılara denk geliyor çok daha uygun fiyata alabiliyorsun ama porselen konusunda porselen kalınlığı, üzerindeki desenlerin çabuk atması, kırılma sonrasında parça temini gibi sorulara yanıt verecek bir firma seçmeni tavsiye ederim. Açıkçası öncelikle firmanı seç sonra o firmanın kampanyalarını takip et derim.​

hanımlar merhaba sizlere danışmak istediğim bir konu var. ufaktan ufaktan çeyiz işine başlayayım diyorum biraz etrafa bakındım aslında sadece yemek takımı alacaktım ama çeyiz kampanyaları insanın düşüncelerini değiştiriveriyor :9: şimdi şöyle bir durum var emsan 12 kişilik yemek takımı, 12 kişilik çatal bıçak takımı, kahvaltı takımı ve 18 parça tencere seti 1.500 tl dendi bana. evet bunları tek tek almak daha pahalıya geliyor hesapladım ama emsanın kalitesi nasıldır bilemiyorum tencere kulplarıyla ilgili şikayetlere rastladım araştırırken sizce ne yapayım ? emsan mı alayım yoksa farklı bir marka mı ? karaca ve schafer da da bu tarz kampanyalar var fakat fiyatlar değişiyor tabi. önerilerinizi bekliyorum :34:

Ben Karaca'dan aldım ama mesela o paketin içine Emsan'ın yemek takımını eklemişlerdi. Böyle kolaylıklar sağlayan bir mağazadan alırsanız daha iyi olur. Emsan bence tercih için çok iyi.
Güle güle kullanın alacaklarınızı şimdiden.

Back