teşekkür ederim sende güzel günlerde kullan inşallahh tencere setini korkmazın kendi mağazasından değil bu yemek takımlarını aldığım yerden aldım birde ben henüz çkb almadım da onu ne alsam acaba ar yıldız mı yoksa korkmaz mı
hmm ben korkmazın kendi mağazasından almıştım o yüzden o kampanyadan yararlanabilmiştim.. ben korkmaz'ın aldım çkb takımını yanındada 150 tl çek verince onunlada tost makinemi almıştım :) aryıldız nasıl oldugunu bilmiyorum. tek takıntım jumbo idi ne kadar olursa olsun alıcam diyordum o yüzden 1 senedir almadım bekledim durumu ayarlayayım diye ama o da eskisi gibi degil anladıgım kadarıyla fiyata göre kalite biçmişler. fakat korkmazın tüm modelleri aynı kalitede gibi geldi bana o yüzden Araştırmalarıma göre gene en iyisinin korkmaz oldugunu düşündüğüm için korkmazdan almıştım ben..çünkü schaffer'dan karacadan çok daha fazla şikayet duydum gördüm. ayrıca emsanıda karaca aldıgı için emsanı bile elemiştim eskiden çok iyi olmasına rağmen.. artık senin tercihin fikrine kalmış ama gene de şans işi bunlar insanın kullanması ve bakması da çok önemli etken..