• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik hazırlığında ne yapılır hiç bilmiyorum

süper :) senin adına sevindim. biz düğün yeri için bile karar veremedik daha. Selimiye ordu evi var. Kayınpeder astsubay emeklisi. yemekli 200 kişi 12.000 TL falan. olmadı bende temmuz sonuna bırakacağım evliliği.
Bence de bırak her şey rahat rahat sıkıştırmadan olsun. Ayrıca nişanlılık çok uzun olmaz falan diyenler de olursa çok kulak asma. O kişiden kişiye değişir. Ben acayip tadını çıkarmaya başladım hatta hayatımın en güzel dönemi diyebilirim. Hem sevdiğim adam benim ailemin içinde, ben onun ailesinin içindeyim hem de evliliğin sorumluluğu henüz omuzlarımıza binmedi :D yani her şey şükela :D

Bence de bırak her şey rahat rahat sıkıştırmadan olsun. Ayrıca nişanlılık çok uzun olmaz falan diyenler de olursa çok kulak asma. O kişiden kişiye değişir. Ben acayip tadını çıkarmaya başladım hatta hayatımın en güzel dönemi diyebilirim. Hem sevdiğim adam benim ailemin içinde, ben onun ailesinin içindeyim hem de evliliğin sorumluluğu henüz omuzlarımıza binmedi :D yani her şey şükela :D
iletini okuyunca iyi hissettim kendimi :) haklısın aslında en heyecanlı ve mutlu günlerimizin olması lazım ama işte sıkıntılar elbet araya giriyor. senin çeyiz, ev eşyası oturacak yer vs. hangi aşamada :)

Back