Emsan Set

Selimm

♡ Selim & Melis ♡
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2012
2.568
2.495
333
hanımlar merhaba sizlere danışmak istediğim bir konu var. ufaktan ufaktan çeyiz işine başlayayım diyorum biraz etrafa bakındım aslında sadece yemek takımı alacaktım ama çeyiz kampanyaları insanın düşüncelerini değiştiriveriyor şimdi şöyle bir durum var emsan 12 kişilik yemek takımı, 12 kişilik çatal bıçak takımı, kahvaltı takımı ve 18 parça tencere seti 1.500 tl dendi bana. evet bunları tek tek almak daha pahalıya geliyor hesapladım ama emsanın kalitesi nasıldır bilemiyorum tencere kulplarıyla ilgili şikayetlere rastladım araştırırken sizce ne yapayım ? emsan mı alayım yoksa farklı bir marka mı ? karaca ve schafer da da bu tarz kampanyalar var fakat fiyatlar değişiyor tabi. önerilerinizi bekliyorum

ben schafer aldım gayet memnunum bide korkmazın tencere seti içinde tencere cezve tkmları bide tost makinesi var.. Tavsiye ederim..

ben schafer aldım gayet memnunum bide korkmazın tencere seti içinde tencere cezve tkmları bide tost makinesi var.. Tavsiye ederim..

öncelikle iyi günlerde kullanın tencere olarak korkmazı düşünüyordum bende ama bu tarz paketler çok daha uyguna geliyor insanın kafası da karışıyor doğal olarak schafer için de çatal bıçak takımı çabuk paslanıyor gibi birşey duymuştum onu duyunca schafer dan vazgeçmiştim açıkçası

Çatal kaşık olarak kalite olarak hepsi aynı. .paslanma olasılıkları yüksek
Sadece Korkmaz in tencere cezve serilerinde bi sorun olmayacağını düşünüyorum

Son düzenleme:
Çatal kaşık olarak kalite olarak hepsi aynı. .paslanma olasılıkları yüksek
Sadece Korkmaz in tencere cezve serilerinde bi sorun olmayacağını düşünüyorum

yani 3 takım olarak (yemek,kahvaltı,çatal kaşık) emsan tercih edilebilir ama tencere seti olarak korkmaz olmalı öyle mi?

yani 3 takım olarak (yemek,kahvaltı,çatal kaşık) emsan tercih edilebilir ama tencere seti olarak korkmaz olmalı öyle mi?

Hayır demek istediğim catal kaşık kalitesi hepsinde aynı hemen hemen.paslanma olasılığı yüksek
Cunku hiçbirisi uretmiyor, hep fason
Aklinda muhakkak bi meblağ var.ama emin ol bu paketlerin fırsatli olduğu yok.o ürünlerin bedeli o kadar zaten.hepsini bi arada sunmak, satış politikası
Misal kutahya ve guralin porseleni alınabilir .Çünkü isi bu
Jumbo -hisardan tum çelik ürünler alınabilir ..işin ehli olandan al ürünlerini yani
Az olsun öz olsun, ama aklında soru işareti kalmasin
Firma isimlerine aldanma, aldigin ürünün menseini görmek iste gerekirse

çoook teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alacağım mutlaka

aynı dertle bende uğraşıyorum :) bir türlü karar veremedim :) eğer istanbuldaysan istoçta schafer ın fabrika satış mağazası var ve gayet ilgililer indirimde yapıyolar. ben bir türlü seçemedim içlerinden desenler çok içime sinmedi. beğendiklerimde hep pahalı oluyo nedense,tasarım seviyomuşum onu farkettim :) istoçta yine gürallar ve kütahya porselin mağazaları var ama ben yine beğenemedim :) emsandan geldim az önce. işte orda bi takım beğendim ama çeyiz seti haline gelince 2000 tl oldu :) ama bu bir kez alınacak dimi. misafirlerini istediğim yemek takımıyla ağırlamak benimde hakkım :)

istanbuldayım evet ama istoç nerede hiç bilmiyorum anadolu yakasındayım ben schafer nedense benimde içime sinmiyo bir türlü o yüzden onu eledim. güral ve kütahyayı yakından görme fırsatım olmadı henüz genellikle karşıma çıkan emsan,schafer ve karaca oluyor. emsandan hangi takımı beğendin merak ettim 2000 tl olduğuna göre büyük ihtimal kare olan takımlardan biridir

emsanın kare slim gold takımı :) kenarları altın yaldızlı. ona uygun aynı altın yaldızlı birde çatal kaşık takımı vardı birbirini tamamlamıştı ve cidden güzel görünüyorlardı. emsanın tencere takımlarıda kaliteli zaten. üç parçaya kahvaltı takımınıda hediye ediyolar. bir bak emsana istersen. 200-300 fazla verip içine sineni almak daha mantıklı sanki :) ben şimdi jumboya bakıcam .onunla ilgili fiyat bilgisinide sana veririm yakın zamanda inşallah :)

güral ve kütahyaya gelince. kütahyanın modelleri hep aynı gibi geldi bana sanki. tabi daha büyük bi showroomda görmekte fayda var. onuda yarın bi showroomda görmeyi düşünüyorum yine söylerim sana detayları :)ama güral porselene hiç bakma bile :)

evet tahmin ettiğim modeli beğenmişsin çok güzel gerçekten ama ben kare değilde yuvarlak istiyorum. emsanın tencereleri konusunda tereddütlerim var aslında o yüzden tencereleri korkmaz düşünüyorum. jumbo nun da modelleri çok hoş bilgilendirmen güzel olur cidden neden gürala hiç bakma dedin bende tam bugün bakmıştım ona çok fazla çeşit yoktu ama fena da değil gibi geldi bana asesulfam'ın da dediği gibi kütahya veya güral porselen daha iyi sanki diğerlerine göre. karar vermek çok zor

Kutahyanin tencerelerini begenmedim hic. Emsanin tencerelerini begendi annem bn cok anlamasamda :)
Kutahyaya bakicam bugun insallah. Bnde yerli mali turkun mali herkes onu kullanmali ilkesiyle kutahya istesemde oncelik gorsellik oluyo :) gorselini begendigimi alicam artik :)

schaferın çatal bıçak takımını henüz kullanmadım o öylece duruyor hala. o yüzden onun hakkında yorum yapamayacağım çatal bıçakta da korkmaz kullanıyorum hem de günlük olarak 4 aydr tek bir çizik bile olmadı gayet güzel çok beğendm ben.. bi de arkadaşlar porselen için mi dediler bilmiyorum ama porselense 200-300 fazla ver iyisini al demişler ya bence hiç gerek yok biri kırıldı mı takım bozulur nasılsa.. Evlednkten sonra çoğumuz amaann kuru kalabalık ne gerek varmş 80 parça takıma 36lk yetiyormuş diyo bende dahil

Son düzenleyen: Moderatör:

kütahyaya bakıp fiyatları bana da söyler misiiin ben hem kütahya hem güral bakmıştım bi yerde ama çok az model vardı ikisinden de beğendiğim oldu

inşallah schafer çatal bıçak takımınızda sorun çıkmaz korkmazın çatal bıçak takımını sordum bende bi yerde 89 parça sandıksız olan 350 sandıklı olana 500 tl dedi bu sandık bu kadar değerli mi yahu bende büyük ihtimal öyle diyeceğim ama heves işte

kütahyaya bakıp fiyatları bana da söyler misiiin ben hem kütahya hem güral bakmıştım bi yerde ama çok az model vardı ikisinden de beğendiğim oldu

Mkoyde kutahyanin fabrika satis magazasi vardi. Bir hevesle kapiya dogru yoneldim. Birde ne goreyim.kapi duvar bakamadim o yuzden fiyatlarina. Bi yerde denk gelirsem ogrenip bildirim yaparim :)

Ben kütahya porselenden aldım yemek takımımı daha bir ay olmadı 12 kişilik yemek takımını indirimde 399 tl'ye aldım. Kesinlikle kütahya porselene bak bence güralın hiç iyi oldugunu düşünmüyorum kütahya ile kıyaslamak gerekirse. ben tüm yemek tabaklarımı vs.kütahyda porselenden aldım. Çatal bıçak takımını da korkmazdan aldım bu ay. 500 tl'ye aldım 89 parça. ve 500 tl alışveriş yapana 150 tl hediye çeki veriyorlardı onunlada başka eksiklerimi aldım. korkmaza da bakmanı tavsiye ederim..

Mkoyde kutahyanin fabrika satis magazasi vardi. Bir hevesle kapiya dogru yoneldim. Birde ne goreyim.kapi duvar bakamadim o yuzden fiyatlarina. Bi yerde denk gelirsem ogrenip bildirim yaparim :)

kızlar aldım takımlarımı sonunda kampanya buldum bir yerde kütahya porselen yemek takımı + güral porselen kahvaltı takımı 500 tlydi kaçırmadım aldım tencere takımımı da aynı yerden aldım korkmazın 22 parça fiyat 800 tl ama bana öyle bi hediye çeki falan vermediler

Hayırlı olsun iyi günlerde kullan inşallah :) çok iyi fiyata almışsın yemek ve kahvaltı takımını.. tencere takımını korkmazın kendi mağazından mı aldın? ben kendi mağazasından almıştım çünkü. eğer kendi mağazasından aldıysan kampanyası bitmiştir belki çünkü ben ay başında almıştım çkb takımını

teşekkür ederim sende güzel günlerde kullan inşallahh tencere setini korkmazın kendi mağazasından değil bu yemek takımlarını aldığım yerden aldım birde ben henüz çkb almadım da onu ne alsam acaba ar yıldız mı yoksa korkmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…