• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emsan olivin tencere takımı,mirage çatal kaşık bıcak takımı

orangenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
122
0
66
İzmir
yorumlarınızı bekliyorum kullananlar memnun olanlar olmayanlar yazın lütfen bugün alacağım ama yorum istiyorum.

bende misafirlerimde kullanmak için alacaktım ama kimse yorum yapmadı yardımcı olanda yok cnm.bi kaç kötü yorum okumuştum tedirgin oldum şimdi. o kadar para vercem boşa gitmesini istemiyorum yaa.en azından cvp verdiğin için teşekkür ederim cnm.

Korkmazın hem fiyatları iyi hemde kalitesi.. korkmazı hisarı jumboyu övüyolar.. Genel olarak emsan ı karaca satın aldığı için eski kalitesi yok diyorlar.. Yorumlardan edindiğim fikir bu.. Ben almış bulundumm baktım ki memnun kalmadım yenisini alırımm ;) Tencere içinde cebime ve gönlüme uyann korkmaz hisar.. ÇKB içinde bu markaları düşünüyorumm.. :)

ben de emsan mirage ve olivin'in lilasından aldım, çok mutluyum :)) bence memnun kalıcaz. kullanmadım ama içim çok rahat. google'dan mirage hakkında yorumlara bakınca buraya geldim ve yazayım dedim :)

emsan mirage çatal bıçak takımını çeyizim için aldım ve şuan kullanıyorum.zarif,ergonik bir yapısı.önce eşim kaşıkları için ne bu böyle neden alışılmışın dışında bir şey tercih ediyorsun dese de şimdi kullanırken iyiki almışsın diyor.3 aydır günlük olarak 6 tane çatal,bıçak,kaşığını kullanıyorum ve su lekesi kalmıyor,hala parlak.ar yıldızdan roma tencere takımı almıştım o kadar para verip çeliği matlaştı şimdiden.ben emsandan memnunum.kızkardeşim de çeyizine aldı aynı çatal bıçak takımından.

Back
X