Bitanem bence hangisini begenirsen onu al ben herseyimi tanidik bi zuccaciyeden aldim ve tabiki herseyimi ilk basta jumbo yada hisar dusunuyodum onlarin elinde o markalarda var karaca emsanda adam dediki bukadar para dokmene gerek yok celik nunaralari ayni sadece iscilik farkli yani jumboyada ayni fabrika celik uretiyormus karacayada emsanada sadece sekile ve markaya para verirsin dedi . Bende dinledim onu. Neyse gelelim tencere takimina ve yemek takimina tencereleri secmeye annemle gittim tecrubelerinden faydalanmak icin birkac tencere baktik annem nedense agirliklarina bakti hafif olanlara teneke bunlar kullanissiz olur dedi en son emsan aragon tencereleri aldik gercektende döküm tencereler gibi agir ve tabanlari kalin 600 yada 700 gibi bi fiyata aldim ama karacanin butun tencerelerini incelemedik sen gidip yakindan incele eline al tart tabanina bak tabanla tencerenin yada kulplarinin birlesme yerlerine bak ayrik gibi duruyomu incele celik olarak ayni sonucta hepsi kararcak temizlemeye gidince pirilpiril geliyolar bide o kufler paslar gercekten kullanim hatasina bagliymis biz icini bosaltmadan yada icinde azcik bisey var diye bekletiyoruz ya sonra bi bakiyoruz yemek bozulmus iste orda bozulan yemek oksitlenme yaptigi icin paslanma oluyormus dikkatli kullanirsan biseycik olmaz
simdi sira yemek takiminda ben kare model tercih ettim ilk sebebi yuvarlak modellerde sade ve şık bulmak neredeyse imkansiz ayrica kare modeller daha zarif duruyor ve ne kadar sade olursa masa ortuleriyle pecetelerle aksesuarlarla okadar renklendirebilir okadar susleyebilirsin ornegin gumuslu bisey alirsan yada altin sarili bisey bitek bu renkleri yada tonlarini kullanabileceksin o yuzden mumkun oldugunca duz bi takim bul bide tabiki yillar sonra bi parcasi kirildiginda duz beyaz tabak heryerde bulunur ama digeri munkun degil malesef. Kirilma konusundada sen zaten misafirlik almiyomusun bi misafir gelince 4 kisi gelse 12 tane hatta 16 tane tabak kullancaksin kirilma ustlerine tencere vs koyulunca kirilma olabilir onun disinda sabit duruyorlar neden kirilsinki cok mantiksiz. Bence bunu yuvarlak takimlar elinde kalan saticilar uydurmus bizde inaniyoruz iste hangisi icine siniyorsa onu al diyorum ben
Unutmadan kampanyallardan tabiki karaca uygun b3n sadece catal kasik bicak takimimi ve yemek takimimi 1500 e almistim
sakin kacirma tabi uygun tencere bulursan .
Bide su karacanin reklamlarindaki seramikler berbat sakin duaunme kuzenim kullandi 3 kere degisim oldu hep ic yuzeyindeki seramik kaplamai kabarip atiyor en sonunda iade etmeyi basardi simdi para iadesi bekliyor ama nerdeysse 6 ay ugrasti hemde her kuralina uydugu halde atiyor sakin uzak dur