Emsan mı Karaca mı??

schafer bende duydum ve şok oldum. ben oradan seramik tencere seti almayı planlıyordum pahalı diye kaliteli olur diye düşünmüştüm ama kullanan arkadaşlarım sakın oyle bir hata yapma diyorlar. çelikte hisar da oldukça iyiymiş ve seramikte moneta tek geçiyor herkes.

moneta hiç duymadım :/ anneme esse'den almıştık iğrençç berbat bişey seramik göya ama dibi yanıyo

emsanın fabrikası battı alan şirkette çinde üretim yaptırıyor artık eskisi kadar kaliteli degil...

hayır gayet mantıklı aldıkların ve alacakların....
benım çatal bıçağım 90 parça falan heralde.o abartı.
senın 2 takım olcak. ıyı bence.
mısafır porselen takımını benım gıbı abartma oyle heryerde bone chına falan var
aldırma.
hıc o kadar mısafır gelmiyor ve tabağın markasına bakmıyor:)
çaydanlık ve duduklu setlerde buyuk.kullanamıyosun mümkünse onları küçük al.
seramıkte kalıtelı dıye cok alma daha ondanda kalıtelı dokum tencere var.bıraz ağır ama:)

bu arada benım tum set hersey karaca.
seramık tencerem fazlaydı bekar evımde kullandım.
pılav ve dolması muhteşem oluyor.hıc dıbı tutmadı.2 yıl kullandım süreklı.

bende de karacanın seramik seti var çok memnunum tavsiye ederim.emsanın çelik tencere seti güzel ama seramikler daha kullanışlı oluyor yapışma hiç yok

haklısın kim gelicek 12 kişilik günlüklerim kullanılacak en çok bizde hediye de getiriyolar kız tarafı belki gelen hediyeler arasında yine porselen olur. misafir porselen takımıda yıllarca kalır artık öyle abartılı sevmiyorum

emsan artık karacanın markası. zaten bütün emsanları karaca mağazalarında görebilirsiniz. elma tencerelere bayılıyorum ben ama daha önce alıp kullanan oldu mu bilmiyorum aranızda? çelik tencereleri evet ama seramiklerini bilemiyorum

Merhaba hanımlar,
Miras klipso düdüklü tencere hakkında bilgisi olan var mı? Arzum düdüklü ile arasında kararsız kaldım biri fiyatı açısından cazip diğeri daha bilindik bir marka. Bu konu bu başlık altına mı yazılıyor bilmiyorum ama fikir verebilecek olan var mı?

hanımlar bende karacadan komple çeyiz takımı aldım fakat yemek takımında tencere setinde sorun yaşadım aldığım güne lanet ettim yemek takımının deseni çıktı tencere setinin kulpları yandı ne yapsam dibine tuttu,düdüklüsünün kapağı bozuldu bayiiden parça istiyoruz gelmiyor sürekli sıkıntı yaşadım o yüzden tavsiye etmiyorum..pierre cardin tavsiye ederim komşum çok memnun keşke bende alsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…