Erkek İnfertilitesi Emre Bakırcıoğlu na muayene olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Randevu aldiginiz numarayi arayin durumdan bahsedin ve emre beyin randevuya giderken sitedigi tahlil varmi yokmu bi sorun. Siz bu zamana kadar ne yaptirdiniz durum nedir bizim durumumuz cok benzer anladigim kadariyla
Bizim durumumuz biraz uzun ve karisik aslinda biz evlendikten 1 sene sonra bebek icin doktorlara gitmeye basladik once benim tuplerimin tikali olduginu esiminde spermlerinde sekil bozuklugu ve ileri hareketlinin az oldugunu soylediler tüpbebekten baska care yok dediler bu yüzden esimle alakali tedavi yonune gitmedik bizde tüp bebek yaptirdik fakat tutmadi 3 ay once ben tekrar hsg çektirdim ve iki tüpumunde acik oldugunu ogrendim tekrar infertilite bölümüne gittik bende baska bi problem cikmadi esimdende sadece spermiyogram istendi ve tedavi icin yeni araştırmalara basladik

Elimizde hormon yada gen hasari tahlili vs yok yani
Biz emre beye gecen ay gittik hornon tahlilelrimiz ultrason raporlarimizla gittik. Bizden y kromozom ve dna harar testi istedi. Sukur temiz geldi. Bide o gun spermiogram istedi onu verdik istedigi kurumda. Sperniogram sonucunuzu atarmisiniz ve emre beye randevu nezamana aldiniz

Sizden istedigi tahliller ne kadar tuttu acaba biz bu hafta ici gidecektik ama gitmeden once hormonu falan isterse randevuyu erteleriz

Sizden istedigi tahliller ne kadar tuttu acaba biz bu hafta ici gidecektik ama gitmeden once hormonu falan isterse randevuyu erteleriz
Hormonu biz yasadigimiz yerde yaptirip gittik size kalmis devlet hastanesi de ucretsiz yapiyor yani emre bey kabul ediyor sorun olmaz. Sadece spermiogrami istedigi yerde yaptiriyor o da laboratuarin kalitesinden kaynakli

Hormonu biz yasadigimiz yerde yaptirip gittik size kalmis devlet hastanesi de ucretsiz yapiyor yani emre bey kabul ediyor sorun olmaz. Sadece spermiogrami istedigi yerde yaptiriyor o da laboratuarin kalitesinden kaynakli
Anladim çok tesekkur ederim yanıtlarınız için

Elimizde hormon yada gen hasari tahlili vs yok yani
Aman tüp bebek işine girmeyin sorunu çözmeden bir daha. Çok erken girişmişsiniz bu işe. Hemen hormonu devlet hastanesinde halledin. Hatta mümkünse tıbbi genetikten randevu alıp karyotip analizini de yaptırın bu süreçte, devlette de yapılıyor. Bunlar devam ederken tedaviniz de olur. Eşimde de sizin gibi elonge baş ve boyun anomalisi yazıyordu. Morfoloji de 2 di. Bizim varikosel kaynaklıydı,op olduk sonucu bekliyoruz. Sizin de genetik, hormon yada varikosel gibi bir nedeni vardır muhakkak. Önce onu bulurlarsa sonrası daha kolay olur inşallah.

Tupler tikali denilince baska yol goremedik maalesef karyotip analizi nedir acaba

Tupler tikali denilince baska yol goremedik maalesef karyotip analizi nedir acaba
Kandan kromozomlara bakıyorlar. Eşinizle randevu alıp gidin tıbbi genetik bölümüne. Düşüğünüz olduğunu söyleyin. Hem kromozomlara bakıyorlar. Hem de siz de kan pıhtılaşması olup olmadığına. Eğer bir bozukluk çıkarsa ona göre tüp bebekte ilerlersiniz. Yada pıhtılaşma bozukluğu çıkarsa gebelik boyunca kan sulandırıcı kullanılıyor. Siz kan verip sonucu bekleyin bu süreçte. Uzun zamanda çıkıyor sonuçlar.

Pardon sizin düşük yoktu tutmamış ama yine de testleri isterseniz yapıyorlar

Tamam cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…