Emre bakırcıoğlu Muayene ücreti 450 tl, bir kere odeme yapiyorsunuz 2-3 ay içinde soru sormak icin tahlil göstermek icin gittiğiniz de maueyene ücreti almiyorlar. Yeri istanbul şişlide, fulya Acıbadem hastanesine yakın bir yerde. Ben asistanı ile görüşmek için aramıştım muayene ücretini soracaktım bilgi alacaktım o sırada telefonu emre hoca açtı ondaymis telefon inanamadım cok güzel konuştu soru sordum onları bile yanıtladı. Gen testlerini isterseniz burada yapabiliriz durumunuz yoksa devlette yaptırın ya da arastirin uygun yapan yerleri dedi. En uygun fiyatlardan biriydi emre hocanın bulunduğu klinik gen testi için, dışarda araştırdım fiyatlar 3 kati inanamadik esimle devleti de 3 ay beklemek istemiyoruz 2.5 ay önce öğrendik esimin azospermi olduğunu acabalarla 3 ay daha kaybetmek istemedik. Eşimle emre bey ve tansel bey arasında kalmıştık eşim emre beyi istedi daha cok ısındı. Tansel kaplancan muayene ucreti de 500 TL onunda 3 ay geçerli emre hoca gibi soru sormak tahlil göstermek gibi seylerde para almıyorlar yeri de İstanbul şişlide. Tansel beyin ameliyat ücreti 6750 TL. Emre beyin ücretini bilmiyoruz henüz. Eşimin hormon testinde hersey normal, hatta eşim son derece sağlıklı ve yapılan tüm testleri normal çıkıyor Hormonsal falan, sadece fsh 8.92 emre hoca 7 üzerini ben yüksek kabul ediyorum dedi şaşırdık baska bir üroloji doktoru fsh normal demisti halbu ki. eşim ameliyat ya da küçükken bir sorunda geçirmemiş testisler hormonlar meni miktarı hepsi normal tıkanıklık da yok sebep ne azospermi için muallakta bekliyoruz bakalim