Bebek Beslenmesi Emmeyi redediyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cemre_y

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
1.184
635
Arkadaslar 2 haftalik bebegim.ilk 3 gun gayet iyiydik memeyi zor aliyodu ama emiyordu.sonra emmeyi reddetmeye basladi.emmek istyor ama tutamiyor tutunca kendi cikariyor savas halindeyiz.gun icnde toplam 2 3 kez saglikli emiyor .sariligi 11.zaten zor uyandryorum ne yapacgmi sasrdim.sagiyorum emmedigi zaman kasikla veriyorum 20 cc. Sorum su gece ozellikle uyandrmakta zorlanyorum. 2 memeden 60 cc cikti. Gece ben hc uyandrmadan biberonla 60 cc yi bikerede versem cok gelirmi.?(uykuda oldgu icin biberona alsmaz dyorlar.normalde uyanikken kasikla iciyor.)

Onun midesi daha cok küçük 60 cc gayet güzel. Ama keşke biberon vermesen.. facede emziren anneler kulubu var. cok güzel yazılar var takip et derim. Birde tomrisin emzirme notlari cok basarili

Onun midesi daha cok küçük 60 cc gayet güzel. Ama keşke biberon vermesen.. facede emziren anneler kulubu var. cok güzel yazılar var takip et derim. Birde tomrisin emzirme notlari cok basarili
Cok tesekkur ederm inceleyecegim normalde dedgm gbi biberonla vermyorum. Kasiklada akitiyor uyurken . Oyuzden careszlikten dusunuyorum.biberonu uyurken anlamaz dye okudum.

Sırıngayla vermeye calısın yada emmesini sağlayn zorlada olsa 30 cc yeterlı ıkı haftalk bebege ama emmek isterse devam edin bide bebegn emmesiyle sagılan sür oranı orantısız olablıyo benek daha güclü ceker

Benim gögüslerm yara oldugu icin ilk zamanlar sagarak verdim aventin biberonunu tavsiye ederim sütüm az oldugu icin mamada veriyorum ben ama emerken istemiyorum demiyo avent ayni anne memesi gibi çektikce geliyo diger biberonlar gibi çevirnce akmiyo hemde emmeyi ögrenmis oluyo bizde öyle oldu yani

Allah kolaylıl versin. . Bence biberon vermeyin. Uğraşın, bide altını açın uyanır, sonra emzirirsiniz. Elinizle göğsünüzü tutun. Belki çenesi yoruluyor.

Kizlar cok sukur emmeye basladi tekrar.gunduz artik eskisi gbi cok uyumuyor uyandikca veryorum .gece biraz uykusu agir.hafif uyandrp sabah sagdgim sutleri aventn biberonuyla veriyorum.cok tesekkurler fikirleriniz icin

Allah kolaylıl versin. . Bence biberon vermeyin. Uğraşın, bide altını açın uyanır, sonra emzirirsiniz. Elinizle göğsünüzü tutun. Belki çenesi yoruluyor.
Ahhh neler denedik uyandrmak icin alt acmak ayagna vurmak burna sikmak gdklamak .uyanmiyordu .hatta ebeye goturduk o da cok iddaliydi o da uyandramadi.allha sukur suan 3 gundur iyi enazndan emiyor tamamen reddetmiyor.

Ahhh neler denedik uyandrmak icin alt acmak ayagna vurmak burna sikmak gdklamak .uyanmiyordu .hatta ebeye goturduk o da cok iddaliydi o da uyandramadi.allha sukur suan 3 gundur iyi enazndan emiyor tamamen reddetmiyor.
Benim bebeğim 5 aylık.. 1 ayı geçti o da emmek istemiyor.. neler yapıyorum bi bilseniz . Kal tahlili yaptırdınız mı? Sarılığı çok yüksek se uyanmaz.

Benim bebeğim 5 aylık.. 1 ayı geçti o da emmek istemiyor.. neler yapıyorum bi bilseniz . Kal tahlili yaptırdınız mı? Sarılığı çok yüksek se uyanmaz.
Evet 11 cikti.yeniden randevu aldim.ama randevu aldgim gun deli gibi emdi doktra hem emmyor hem sariligi yukseldimi dye soracaktim.snra arayip iptal ettim.rengide duzeldi emmeside cok sukur

Evet 11 cikti.yeniden randevu aldim.ama randevu aldgim gun deli gibi emdi doktra hem emmyor hem sariligi yukseldimi dye soracaktim.snra arayip iptal ettim.rengide duzeldi emmeside cok sukur
Bebekler anneyi yalancı çıkarmaya bayılır..

Benim bebegim de 10gunluk arkadaslar,kendini.yay gibi arkaya dogru geriyor. Agzini acarak kafasini arkalara atiyor ve memeyle.bi.kavga halinde..
Bu durumu yasayaniniz varmi

Benim bebegim de 10gunluk arkadaslar,kendini.yay gibi arkaya dogru geriyor. Agzini acarak kafasini arkalara atiyor ve memeyle.bi.kavga halinde..
Emmeyi daha bilmiyor. . İnatla devam edeceksiniz.. gerekirse size biri yardım etsin. Kafasını tutsun..

Aynen benimkide oyleydi cok sukur simdi memeden alamoyorum.12 gunluk falan duzeldi.israr et.bide geriye dogru atip emmek istyor ama emmiyor ya gazi oluncada oyle yapiyor.sinirli oluyor.ben oyle yapinca srtni svazladim genelde gaz cikti gaz cikmazsada diger memeyi verdim.ama israrla verdim suan anca emmeyi ogrendi

Eveeet aslinda emmek.istiyor saniyorum,cunku kucagmdayken yanlara agiz acip kafa diretiyor falan.. veriyorum almak istemiyor,ya da alip iki eveleyip geveleyip birakiyo bikac defa,sonra ancak.tutuyor...
Uzuluyorum. Sariligi da var su an. Gozleri akiyor ..cok kucuk,sut de emmezse nasil buyuycek duzelicek

Emmeyi daha bilmiyor. . İnatla devam edeceksiniz.. gerekirse size biri yardım etsin. Kafasını tutsun..
Aslinda emince emiyor da,agiz acarak kafasini diretmesi ne demek anlamyorum. Meme istiyo mu istemiyo mu..agzina zorla koymaya calsnca bir iki geveleyp tam tutmadan birakiyor,sonra tutuyor cani isterse...

Iste aynen benim kizi tarif etmissn .bzmde sarilik oldu uyandramyoduk bide .bak suan 12 den beri memede belim tutuldu.emiyo brakinca gozuu acyor hemen

Iste aynen benim kizi tarif etmissn .bzmde sarilik oldu uyandramyoduk bide .bak suan 12 den beri memede belim tutuldu.emiyo brakinca gozuu acyor hemen
Ne guzel,masallah diyim de.. insallah benimki de emer iyce de buyur. Sutum gidicek diye de korkuyorum. Zaten 10gunluk bebek. Sut 4.gun ancak.geldi.. ilk geldginde meme biberon.gibi olmustu smdi o hali de kalmadi sanki.fosaldi

Ne guzel,masallah diyim de.. insallah benimki de emer iyce de buyur. Sutum gidicek diye de korkuyorum. Zaten 10gunluk bebek. Sut 4.gun ancak.geldi.. ilk geldginde meme biberon.gibi olmustu smdi o hali de kalmadi sanki.fosaldi
Sagma makinasi aldm ben o gunlerde gtmesn dye avent in

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…