merhaba bende bu duruma kafayı takmıs durumdayım benımde ilk doğumumdan sonra bebeği getirdiler ebeler memeucu cok kucuk bebek tutamıyor dedı memem ucu kullandık onuda tutmadı.bırde sezaryen oldugum ıcın sütte geldimi gelemedımı bellı değil.ogunu hıc unıtamıyorum yavrum 6 saat cıyak cıyak ağladı memeyı tuturcaz dıye en son hemsıre geldı bu cocuk cok ac dıye mama verdı.sonra yavrum doydu da sustu.bız tabı taburcu olduk yıne memeyı tutturcaz dıye 4 gun uğrastık tabı yavrum sarılık oldu.cevrenın etkısı ac bırak emer falan . bebegım hem kılo verdı hemde sarılıgın etkısınde yavrum uyuyup kalıyordu hıc uyanmıyordu.eşime söyledim emmıyorsa emmıyo bu yavruya yazık ac duruyo cocuk süt sağma makınesı aldık bu arada sutumde yavas yavas gelmeye basladı makıneyle cektıkce.sonra ben makıneye o bıberona alıstı 8 ay anne sutu verdım .sonra sutum azalmaya basladı.şimdi ikinci yavruma hamıleyım aynı seylerı yasıycam dıye cok korkuyorum
yıne mmeme ucu cok kucuk, satılan meme ucunuda denıycem hatta yenı sut makınesı bıle aldım yavrum emmez ac acına durmasın dıye. bekliyorum bakalım ne olcak