- 24 Kasım 2010
- 683
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikinci dogumlarda sut daha cabuk geliyor bende oyle oldu ilk cocugunuzda meme ucu genelde küçük oluyor ama cocuk emdikce cikiyor siz emzirememisiniz ama 8 qy sagmisiniz makinalarda kuvvetli cekiyor hic cikmadimi ucu?merhaba bende bu duruma kafayı takmıs durumdayım benımde ilk doğumumdan sonra bebeği getirdiler ebeler memeucu cok kucuk bebek tutamıyor dedı memem ucu kullandık onuda tutmadı.bırde sezaryen oldugum ıcın sütte geldimi gelemedımı bellı değil.ogunu hıc unıtamıyorum yavrum 6 saat cıyak cıyak ağladı memeyı tuturcaz dıye en son hemsıre geldı bu cocuk cok ac dıye mama verdı.sonra yavrum doydu da sustu.bız tabı taburcu olduk yıne memeyı tutturcaz dıye 4 gun uğrastık tabı yavrum sarılık oldu.cevrenın etkısı ac bırak emer falan . bebegım hem kılo verdı hemde sarılıgın etkısınde yavrum uyuyup kalıyordu hıc uyanmıyordu.eşime söyledim emmıyorsa emmıyo bu yavruya yazık ac duruyo cocuk süt sağma makınesı aldık bu arada sutumde yavas yavas gelmeye basladı makıneyle cektıkce.sonra ben makıneye o bıberona alıstı 8 ay anne sutu verdım .sonra sutum azalmaya basladı.şimdi ikinci yavruma hamıleyım aynı seylerı yasıycam dıye cok korkuyorum yıne mmeme ucu cok kucuk, satılan meme ucunuda denıycem hatta yenı sut makınesı bıle aldım yavrum emmez ac acına durmasın dıye. bekliyorum bakalım ne olcak
hayır canım hıc cıkmadı mercımekten bıraz buyuktu nohut kadar bıle değildi makınayla cektık sutum baya coğaldı gelmeye basladı belkı emer dıye cok denedık farklı denemeler yaptık meme ucuna sut koyup baya bi vermeyi denedık yıne almadı.inş dedıgınız gıbı ıkıncı yavrumda sut daha cabuk gelır süt ilk gün gelirse belkı emer.Ikinci dogumlarda sut daha cabuk geliyor bende oyle oldu ilk cocugunuzda meme ucu genelde küçük oluyor ama cocuk emdikce cikiyor siz emzirememisiniz ama 8 qy sagmisiniz makinalarda kuvvetli cekiyor hic cikmadimi ucu?
Ilk gun gelmiyor bende 3. gun gelmisti sanirim ama tabi bebisin emmek istemesi lazim insallah sorun yasamazsin bebisini saglikla al kucaginahayır canım hıc cıkmadı mercımekten bıraz buyuktu nohut kadar bıle değildi makınayla cektık sutum baya coğaldı gelmeye basladı belkı emer dıye cok denedık farklı denemeler yaptık meme ucuna sut koyup baya bi vermeyi denedık yıne almadı.inş dedıgınız gıbı ıkıncı yavrumda sut daha cabuk gelır süt ilk gün gelirse belkı emer.
amin canım inş.Ilk gun gelmiyor bende 3. gun gelmisti sanirim ama tabi bebisin emmek istemesi lazim insallah sorun yasamazsin bebisini saglikla al kucagina