• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Emmeme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

melis00000

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
208
48
98
32
selam arkadaşlar benim bi sorunum var yardımcı olusanız çok sevinirim bebeğim kırkından sonra emmek istemedi sürekli hoplayı zıplayıp verebiliyorum ama bir haftadr oda yok hiç tutmuyor mamads kabul etmiyor boğazına fışkırtıyorum resmen önerilerinize ihtiyacım var

Benim kızım da bir ay anne sütü aldı zar zor.Emmediği için sağınca da gelmedi.Aptamille büyüttüm ben.Kilosu da iyiydi çok hastalanmadı da.Doktorum anne sütüne en yakın mama demişti Aptamil için.Bazı bebekler tadını sevmeyebiliyor ama.

Aptamil Bebelac ikisinide denedim almıyor aldığını yutmadan püskürtüyor içtiğini de kusuyot birer hafta denedim yok sevmedi

Bebeğinizin emmek istememesi sebebi ne olabilir? Sizin gözlemlediğiniz bir şey var mı?

Mesela yediğiniz birşey bebeğe dokunuyor olabilir, ya da sütünüz tazyikli geliyordur rahat ememiyordur. Hani sizin şu sebeple olabilir dediğiniz birşey varsa belki daha rahat yardımcı olunabilir.

İnan hiç bir sebep yok birinci ayı bittiğinden beri böyle başlarda ayaktayken içmeye başladı sonra onuda bıraktı sonrasında altında zıpladıp hopladıö bi süre öyle devam etti şimdi oda yok dediğm gibi Aptamil bebrlac denedim yok onlarıda içmiyor uyumuyor da artık ne yapacağımı bilemiyorum beşinci ayını bitirecek nerdeyse hala aynı

Bebeğinizin emmek istememesi sebebi ne olabilir? Sizin gözlemlediğiniz bir şey var mı?

Mesela yediğiniz birşey bebeğe dokunuyor olabilir, ya da sütünüz tazyikli geliyordur rahat ememiyordur. Hani sizin şu sebeple olabilir dediğiniz birşey varsa belki daha rahat yardımcı olunabilir.
Doktorada götürdüm defalarca bişeyi yok dedi

Back