• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Emme isteği

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

esenruzgar

Bitti ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
3.477
7
316
İstanbul
Biraz garip bir soru olacak ama 8 aylık ve daha üzeri bebekler için soruyorum. Sizler bebeğinizin emme isteği olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Yani nasıl belli ediyorlar? Bizimki sadece uykusu olduğunda yüzümü emmeye çalışmak ve saçımı çekmeye çalışarak gösteriyor ama onun dışında isteği varsa da ben bilmiyorum heralde. Çünkü çok sık emmiyor. Annem de normalde çocuklar durmadan annelerine asılır emmek için seninki hiç öyle yapmıyor diyor. Gündüz 1 kere uyuyoruz zaten, emzirmem de birkaç defa kısa. Geceleri biraz daha uzun emziriyorum. Onda da zaten ayaklarını vuruyor anlıyorum.

yanıma gelip göğsüme bakar birazda hafif ağlama numarası yapar zaten anlaşılıyo ne istedği:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Kızlar bebişleriniz ne kadarlık ve ne kadar süreyle emiyorlar bu isteklerini belli ettikten sonra bunu da belirtirseniz sevinirim. Bir de günde kaç kez emziriyosunuz?

yanıma gelip göğsüme bakar birazda hafif ağlama numarası yapar zaten anlaşılıyo ne istedği:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bebeğin ne kadarlık canım? Bizimki de mızmızlanıyor , hatta garip sesler çıkarıyor. Ama gidiyoruz yatağa emzirmek için birkaç defa çek bırak yapıyor sonra bırakıyor. Tam anlamış değilim ne zaman gerçekten emme isteğini olduğunu. Tüm sesler dikkatini çekiyor. Hele çocuk sesi duysa hayatta emmez.

Ne zamandan beri öyle anni meme diyor? Şuanda bizimki konuşmuyor.

cnm bnmki erken konuştu 8aylık yoktu meme baba dede dedi şuan bayagı şey diyo biyerlere dokunmasın die emkliyo hjayırrr diyom direk gülerek evettt diyo yakında konuşur hoş bende çene suyu çorbayım kızım belkide ondan hızlı konuştu bütün gün tekiz tek ovar hayatımda onla konuşuyom şarkı söylüyom çok seviyo oda mırıldanıyo kendi dilince alkış yaparak

bnmki artık memeden pek bi fayda olmadıgından oyun oynayarak emiyo gidiyo oyun oynuyo geliyo açıyo yine emiyor versem sabaha kadar böyle emcek

cnm bnmki erken konuştu 8aylık yoktu meme baba dede dedi şuan bayagı şey diyo biyerlere dokunmasın die emkliyo hjayırrr diyom direk gülerek evettt diyo yakında konuşur hoş bende çene suyu çorbayım kızım belkide ondan hızlı konuştu bütün gün tekiz tek ovar hayatımda onla konuşuyom şarkı söylüyom çok seviyo oda mırıldanıyo kendi dilince alkış yaparak

Kızlar daha dilli heralde :) Yani erken konuşuyor. Bizimki de baba dede anne felan diyor ama bilinçli olduğunu pek sanmıyorum :)

Bebeğin ne kadarlık canım? Bizimki de mızmızlanıyor , hatta garip sesler çıkarıyor. Ama gidiyoruz yatağa emzirmek için birkaç defa çek bırak yapıyor sonra bırakıyor. Tam anlamış değilim ne zaman gerçekten emme isteğini olduğunu. Tüm sesler dikkatini çekiyor. Hele çocuk sesi duysa hayatta emmez.

ağustosun 12 de 1 yaşına girdi zaten 8 aylıktan beri böyle valla göğsüme baktığında accıkda ağlıyomuş gibi mızmızlanınca bacaklarıma sarılıyo zatem emiyo benimki böyle işte..:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Back