• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emla Kremi SSK karşılıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azalea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sadece anestezik özelliği olan bir krem prospektüsünü incelerseniz zaten yazıyor önce ağdadan sürmeniz daha mantıklı tabiki :))))

evet artık bu kremi ssk karşılamıyo kötü olmuş acı çekmeye devam :((((

Arkadaşlar bende sitenizden takip ettim ve emla kremini aldım.
Yalnız nasıl kullanacağım bana kısada olsa bilgi verirmisiniz.
şimdiden teşekkür ederim.kaydirigubbakcemile2

mrb kızlar ben bu ilacı bugün gidip doktora yazdırdım ama eczaneye gittiğimde bu ilacı ssk karşılamıyor dedi burda karşıladığını hatta 3 tl ye aldığını söyleyen arkadaşlarımız vardı acaba yanlışlık kimde merak ediyorum :1no2:

mrb kızlar ben bu ilacı bugün gidip doktora yazdırdım ama eczaneye gittiğimde bu ilacı ssk karşılamıyor dedi burda karşıladığını hatta 3 tl ye aldığını söyleyen arkadaşlarımız vardı acaba yanlışlık kimde merak ediyorum :1no2:

Hilalce, hatunlar emla kreme fazla saldırdığı için artık karşılamıyor. Yani kimsede yanlışlık yok canımmyerimseniben

hayır artık karşılanmıyor. bence karşılanmasa bişey değişmez çünkü kutudan 6 tane çıkıyor her birini bir epilasyon için kullansanız yine kardasınız demektir. ben 2 yada 3 kez kullandım artık kullanmıyorum alıştım canlı canlı alıyor ağdacım:65:

Back