• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emla Kremi SSK karşılıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azalea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lazer epilasyona gittiğimde bana da sürdüler ama hiç etkisini görmedim

BENDE KULLANDIM HİÇ ETKİSİNİ GÖRMEDİM 5 TÜPTEN BEN SADECE 1 Nİ KULLANDIM AMA ILK DEFA KULLANACAGIM İÇİN ZARARI OLUR MU OLMAZ MI BILMIYORDUM HIC ETKISI OLMADI SIZ KAC TUP SÜRÜYORSUNUZ KISLARR.

yakızlar yapan varsa nasıl yaptıgını ne zaman kullandıgını açıklarsa cok sevınırım bende denemeyı duşunuyorumda

hanımlar,
emlayı ağda/epilasyon yapılacak yüzeye bolca sürüyoruz ve sera streç bant ile kapıyoruz. cildi hassas olanlar 2 saat, normal olanlar 1 saat önce sürerse daha iyi sonuç alınıyor. ağrısız ve acısızdır, deneme ile sabit herkese tavsiye ediyorum. ben ilk kez 5 yıl önce kızımı ağdaya götürürken doktor tavsiyesi ile kullandım, çünkü o zaman sadece 11 yaşındaydı ve çok canı acıyordu. onda iyi sonuç verince ben de denedim, harika. bana göre makina yerine eski usul ağda yaparsanız 5 dakikada işlem bitiyor. eğer sürdüğünüz halde yeterli uyuşma olmuyorsa bekleme süresini uzatın. epilasyonda kıl kökünü büzdüğü için epilatörler sevmiyor, ama dayanamayanlar için iyi bit çözüm.

ya ozaman hıç acı duymuyormusun bende denemek ıstıyorum da ama yan etkı yapar dıye korkuyorum bu krem suruldugun de agda yaparken yıne kokunden alıyor demı kırmıyor yanı

Arkadaşlar bundan önceki iş yerim bir lazer epilasyon merkeziydi ve yeni çıkan lazerler acı verdığınden dolayı bizde emla kremi müşterilerimize tavsiye ediyorduk.
ben ağdada çok canı yanan biriyim, en sonunda geçen gün bir emla krem aldım kutusu 30ytl yanlış hatırlamıyorsam ve içinde 5 küçük tüp var. genital için bir tüp yetiyor tek seferde.
nasıl kullandım. daha önce emla kremi bir kremmiş gibi sürdüm yedirdim :)))) ama bi etkisi olmadı :)
bir sonraki seansta kremi yoğun olarak sürdüm yani tabaka halinde kalacak sekilde, sonra etkisini göstermesi için folyo streç le sardım:))))) (allahtan eşim evde yoktu)
ve bekledim bir saat, sonra açtım folyoyu ve kremi bir bez parçasıyla aldıktan sonra ağdanın yapışkanlığını krem bozmasın diye o bölgeye pudra sürdüm. ve sonuç tam anlamıyla mükemmel, kesinlikle bir acı hissetmiyorsunuz. kuaforde ağda yaptırdığımda bile ciyak ciyak bağıran ben hiç canım acımadı:))))))
şiddetle tavsiye ediyorum herkese.
emla bir anestesi kremi arkadaşlar küçük operasyonlarda onu kullanıyorlar, aslında ssk basuru olan hastalara veriyor. ama ağdada etkisi, doğru kullanıldığı taktirde kesinlikle tartısılmaz:)))))
hadi seanslar başlasın :)

kızlar bu kremi anladığım kadarıyla devlet karsılıyor hangi bölüme yazdırmak lazım bunu eğer yazdıran varsa yardımcı olursanız sevinirim

veya bu kremi doktorumdan isterken hanği klıfı uydurmam ğerek ağda isi biraz ğıcıkta

pratisyen hekime yazdırabilirsin uzman olması gerekmiyor.hemroitim var diyebilirsin mesela ama ağdayıda söylesen olur..yalan kötü bişeydir hehe..

ya afedersiniz ama genital bölgenin heryerine yani assaı yukarısı heryerine sürebiliomusunuz:uhm:tam olarak biri anlatsa cok ii olur:çok üzgünüm:

ya ben sağlık ocagından emla kremi yazdırdım ancak piyasada olmadıgını söylediler şimdi ne olacak bana yardım edin:çok üzgünüm:benneyaptımkisenağlama

ayyy inanmıyorum ya. bugün gördüm bu yazıyı ve sonunda piyasada olmadgının okudum. ne yapacagız şimdi. sevinmiştim ne güzel. kızlar son dakika haberlerini bekliyoruz . dertler aynı.......

doktorların gıcıklıgı.antıbıyotık bıle yazmıyor artık yalovadakı doktorlar ya . ssk kemerı sıkacak dıye bız ssk prımını gunu gunune oduyorken ılacımızı alamıcakmıyız ya! gıdıp gıcıklıgına her ay yazdırıp paşalar gıbı surunucem bu kremı pehlıvanlar gıbı.ohh :oklava: :mymeka:

farklı eczanelere gitmeyı deneyebılırsın.normalde bıle bazı ılacları her eczanede bulamayabılıyorsun..:lepi:

bende dün aldım bu kremi arkadaşlar hatta eczanede kalmamişdi depo dan istediler ve 1 gün sonra geldi yani piyasada var

her ilaç bazen yoka girebiliyor ve ilaç depolarında olmayabılıyor bunun sebebı de ilaçın ya ambalajı yada fıyatı degişiyor diye veyahut ilaçın etken maddesı eksık oldugunda üretime ara verılebılıyor. bu birdaha çıkmayacak anlamına gelmıyor yani. Bende eczanede çalışıyorum fakat emlayı vermıyoruz evet ilaç provizyonunda pratısyen hekımde ödenir diyor fakat altındakı nota hiç bir eczacı veya teknısyenı dıkkat etmıyor anlaşılan diyaliz hekım reçetesınde olmalıdır diye de açıklamaya devam ediliyor yanı eczacı bunu verıyor fakat 3 ay sonra yanı reçete kontrollerınden sonra o reçete eczacıya geri dönüyor.a.s

yani arkadaşlar alabilirsem gidip yazdırayım. bebegim var. saglık ocagı biraz uzak bana. eger vermiyolarsa hiç gitmiym ya. inşallah verir. ne diym doktora siz ne diyosunuz. ayyyy kıpkırmızı olurum ben şimdi.:utangac:

arkadaslar ben kullandım
uyusturmadığı gibi birde allerji yaptı 1 hafta canım yandı ve o bölge şişti kızardı

yapmadan önce küçük bir bölgeye deneyip te yapın yerimseniben

arkadaslar ben kullandım
uyusturmadığı gibi birde allerji yaptı 1 hafta canım yandı ve o bölge şişti kızardı

yapmadan önce küçük bir bölgeye deneyip te yapın yerimseniben

nasıl yani. yan etki yaptı o zaman. valla bi denemek istiyorum. ama önce küçük bir bölgeye uygulamalı demekki. arkadaşlar böyle olan varmı daha yazın lütfen.:uhm:

Back