• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emla Kremi SSK karşılıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azalea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de işe yarıyor açıkcası...uyuşuyor ve daha az canım yanıyor ama 25 YTL ye almıştım ve kendim sir yapamıyorum. üstüne bir de sir parası veriyorum. bana tuzluya maloluyor..devlet karşılar mı bilmiyorum ama karşılasa bile ben bunu sürekli doktora yazdıramam ki....tamamen acısız olmuyor ayrıca, sadece uyuşuk olduğu için daha az canım yanmıştı ama can yine aynı can:)))))))

Arkadaşlar bundan önceki iş yerim bir lazer epilasyon merkeziydi ve yeni çıkan lazerler acı verdığınden dolayı bizde emla kremi müşterilerimize tavsiye ediyorduk.
ben ağdada çok canı yanan biriyim, en sonunda geçen gün bir emla krem aldım kutusu 30ytl yanlış hatırlamıyorsam ve içinde 5 küçük tüp var. genital için bir tüp yetiyor tek seferde.
nasıl kullandım. daha önce emla kremi bir kremmiş gibi sürdüm yedirdim :)))) ama bi etkisi olmadı :)
bir sonraki seansta kremi yoğun olarak sürdüm yani tabaka halinde kalacak sekilde, sonra etkisini göstermesi için folyo streç le sardım:))))) (allahtan eşim evde yoktu)
ve bekledim bir saat, sonra açtım folyoyu ve kremi bir bez parçasıyla aldıktan sonra ağdanın yapışkanlığını krem bozmasın diye o bölgeye pudra sürdüm. ve sonuç tam anlamıyla mükemmel, kesinlikle bir acı hissetmiyorsunuz. kuaforde ağda yaptırdığımda bile ciyak ciyak bağıran ben hiç canım acımadı:))))))
şiddetle tavsiye ediyorum herkese.
emla bir anestesi kremi arkadaşlar küçük operasyonlarda onu kullanıyorlar, aslında ssk basuru olan hastalara veriyor. ama ağdada etkisi, doğru kullanıldığı taktirde kesinlikle tartısılmaz:)))))
hadi seanslar başlasın :)

arkadaşım genital bölgeyi nasıl streçledin merak ettim.:roflol::roflol::roflol:

arkadaşlar emla krem piyasada yok satılmıyomuş artık 2 defa yazdırdım eczanelere baktım hepside öyle söyledi

arkadaşlar emla krem piyasada yok satılmıyomuş artık 2 defa yazdırdım eczanelere baktım hepside öyle söyledi

bizim eczanedevararkadaşım eger parasıyla almak istersen verebiliriz çünkü sigorta emlayı belırlı şartlarda ödüyor fakat bu sartlarsaglık ocagında yazdırmak degil sevgilerle:1hug:

arkadaşlar bu kremin bir çok yan ekisi var bununla ilgili bi link açılmıştı lüfen okuyun ben şuanda haırlayamadım hatınızı riske atmayın

mrb arkadaşlar ben yeni katılıorum aranıza ya bu emlayı bana bi arkadaşım tavsiye etti kendiside hemşire hiç bir yan etkisi olmadığını anestetik etkisi olduğunu söledi. dimple2 arkadaşım da yan etkilerinden bahsedio ya ne yapmalıyım arkadaşlar hiç kullanmadım kullanmıyım mı sizce ne dersini? acil cevap bekliorum sizlerden

peki bu emla kremi ağda gibi kökündenmi alıyo yoksa tüy dökücüler gibi yüzeysel mi?fisfisfis

peki bu emla kremi ağda gibi kökündenmi alıyo yoksa tüy dökücüler gibi yüzeysel mi?fisfisfis

mrblar.. hayır bu krem ne kökünden alıyor nede yüzeysel. sadece bu kremin misyonu uyuşturma etkisi yapıyor. yani rahat bi epilasyon sağlıo uyuştuğu için acı filan hissetmiosun o kadarkaydirigubbakcemile5

bayanlar ya bu kremi doktor tavsiyesi üzerine alan var mı? ben hiç kullanmadım.açıkcası kullanmaya korkuyorum.yukardaki soruma cvp verilirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

içerik nedeniyle " vücut bakımı " bölümüne taşıyorum bilginize

peki hangi bölümün doktoru yazıyor bu kremi ? fiyat ne kadar?

ben emlayı 1ay kadar önce buradan öğrendim ve hemen yazdırıp, aldım (artık nasıl canım yandıysa...:)). ama kullanmaya bir türlü cesaret edememiştim.az önce sürdüm, bekliyorum inşallah işe yarar. sürekli kullanmaktan yana değilim, bu arada gutto da kullanıcam, herhalde bu 5tüp incelmesi için yeterli olur.

Hem anestol hem emla yı almaya kalktımkaydirigubbakcemile
Saglık ocagında uyuz karı anestolu yazmış:mymeka:
emla yı paraynan alın demiş bilmioduk :mymeka:
Başka saglık ocagına gitcem:jeyyar:
akşamda şu anestol u denesemmi napsam:jeyyar:

Yahu bende alamadım sağlık ocağından ..

Bu akşam para ile alacağım yeter ki işe yarasın...

Larisa sen onu dene bende diğerini yarın yazışak kaydirigubbakcemile3

Yahu bende alamadım sağlık ocağından ..

Bu akşam para ile alacağım yeter ki işe yarasın...

Larisa sen onu dene bende diğerini yarın yazışak kaydirigubbakcemile3

Emla yı yengem denedi cok memnun kaldı
sidikli karı sayemde kurtuluokaydirigubbakcemile2
Emlayı yengem yazdırmış saglık ocagına:1closedeyes:
Hemen alıp kullandıda:jeyyar:

süper haber bu ya ne zamandır böyle bir şey arıyordum hemen bir yolunu bulup bu kremi alıcam teşekkürler

YA EVET SSK KARŞILIYOR BU KREMİ NORMAL FİYATI 17-18 TL AMA SSK İLE 3.5 TL GİBİ BİRŞEY ANCAK BUNU YAZAN DOKTORDA GÖRMEDİM BEN KEŞKE YAZSA BİR DOKTOR BANA DA ALSAMÇok üzgünüm çoook YAZDIRMAYA GİTTİM BANA DOKTOR İSTESEM YAZARIM AMA YAZMAYACAĞIM DEDİ.NEDENİNİ SORDUM ÖYLE OLMASI GEREKİYOR DEDİ.benneyaptımki

dahiliye doktoru bana yazdı, açık açık neden istediğimi de söyledim ve hiç para vermeden aldım

bnde polikistik over var sağlık ocağı yazmadı emlayı off çok moralim bozuk resmen sakal olmuş daha da artıyo gün geçtikçe

Back