Arkadaşlar bundan önceki iş yerim bir lazer epilasyon merkeziydi ve yeni çıkan lazerler acı verdığınden dolayı bizde emla kremi müşterilerimize tavsiye ediyorduk.
ben ağdada çok canı yanan biriyim, en sonunda geçen gün bir emla krem aldım kutusu 30ytl yanlış hatırlamıyorsam ve içinde 5 küçük tüp var. genital için bir tüp yetiyor tek seferde.
nasıl kullandım. daha önce emla kremi bir kremmiş gibi sürdüm yedirdim :)))) ama bi etkisi olmadı :)
bir sonraki seansta kremi yoğun olarak sürdüm yani tabaka halinde kalacak sekilde, sonra etkisini göstermesi için folyo streç le sardım:))))) (allahtan eşim evde yoktu)
ve bekledim bir saat, sonra açtım folyoyu ve kremi bir bez parçasıyla aldıktan sonra ağdanın yapışkanlığını krem bozmasın diye o bölgeye pudra sürdüm. ve sonuç tam anlamıyla mükemmel, kesinlikle bir acı hissetmiyorsunuz. kuaforde ağda yaptırdığımda bile ciyak ciyak bağıran ben hiç canım acımadı:))))))
şiddetle tavsiye ediyorum herkese.
emla bir anestesi kremi arkadaşlar küçük operasyonlarda onu kullanıyorlar, aslında ssk basuru olan hastalara veriyor. ama ağdada etkisi, doğru kullanıldığı taktirde kesinlikle tartısılmaz:)))))
hadi seanslar başlasın :)