• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emla Kremi SSK karşılıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azalea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

Azalea

Ziyaretçi
arkadaşlar emla kremi ilk defa burda duymuştum,bikini bölgesindeki tüyleri alırken rahat oluyor diye okumuştum. bugün saglık ocagına gittim kızım grip olmuştu,doktora sordum emla kremi ssk karşılıyormu diye evet veriyor dedi.bende reçeteme yazdırdım, eczaneden almaya dittigimde eczacı bunu ssk vermiyor dedi ama nsl olır doktor veriyor diyince tekrar deneyelim dedi ve sonuç emla kremi 4.50 ytl ye aldım.sizde deneyin isterseniz:teytey:

bir kutu içinde 5 ufak tüp te görmüştüm emla kremi yoksa tek olarakta satılıyormu?

ayy arkadaşımm ciddimisinn sen hemen bende deniycem inş yazıyolardır bu rada etkisi nasıl denedinmii????

ayy arkadaşımm ciddimisinn sen hemen bende deniycem inş yazıyolardır bu rada etkisi nasıl denedinmii????

Şaka yaparmıyım hiç aşk olsun denedim oldu.etkisi mükemmel dene ve gör:1hug:

bir kutu içinde 5 ufak tüp te görmüştüm emla kremi yoksa tek olarakta satılıyormu?

tek olarak satılması hakkında bilgim yok ama ssk varsa eczanadan aldıgın kutusuyla beraber(5 tüp) halinde alıyorsun.a.s.

bu kremi misal ağda yaparken almadan öncemi aldıktan sonramı sürüyoruz malum bölgeye????

sadece acıyımı azaltıyo tüyleri azaltma gibi bir özelliğide var mı ?

kızlar emla kremi normal fiyatı ne kadar bende alam gı bagkura yazılıyormu acabe

ya peki doktora ne diyelim cildiyeciye mi gideceğiz,bu ilacımı yazın yada sağlık ocağı yazarmı

ya peki doktora ne diyelim cildiyeciye mi gideceğiz,bu ilacımı yazın yada sağlık ocağı yazarmı

ben saglık ocagına gittim doktordan yazmasını istedim,bana niye istiyorsun yada niye kullanıyorsun diye sormadı

kızlar emla kremi normal fiyatı ne kadar bende alam gı bagkura yazılıyormu acabe

normal fiyatı 28ytl sskya verdigine göre bagkurada verir diye düşünüyorum ama sen genede eczaneye danış işini garantiye alıp salık ocagına öyle git istersen boşuna vakit kaybetmemiş olursun

emla kremi tüy dökücü krem mi___

tüy dökücü krem degil,tüyleri alırken oluşan acıyı azaltıyor hatta hiç hissetmiyorsun diye bilirim, ben çok memnunum kullanmaktan sanada arkadaş tavsiyesi dene ve gör

bu kremi misal ağda yaparken almadan öncemi aldıktan sonramı sürüyoruz malum bölgeye????

almadan önce sürüyorsun yarım saat içinde uyusuyor ama kişiden kişiye de degişiyor olabilir,zaten kremi sürdükten sonra kendin hissediyorsun uyuşuklugu

bende bugün yengeme aldırttım yengem 5 ytlye almış ayrıca bu tüy dökücü veya azaltıcı değil sadece uyuşturuyor

lazer epilasyona gittiğimde bana da sürdüler ama hiç etkisini görmedim

bende almak istiyorum ama etkili olacakmı ya benim canım çok yanıyo bari acısını hissetmem yarın sorayım bakalım ssk karşılıyormu

hanımlar,
emlayı ağda/epilasyon yapılacak yüzeye bolca sürüyoruz ve sera streç bant ile kapıyoruz. cildi hassas olanlar 2 saat, normal olanlar 1 saat önce sürerse daha iyi sonuç alınıyor. ağrısız ve acısızdır, deneme ile sabit herkese tavsiye ediyorum. ben ilk kez 5 yıl önce kızımı ağdaya götürürken doktor tavsiyesi ile kullandım, çünkü o zaman sadece 11 yaşındaydı ve çok canı acıyordu. onda iyi sonuç verince ben de denedim, harika. bana göre makina yerine eski usul ağda yaparsanız 5 dakikada işlem bitiyor. eğer sürdüğünüz halde yeterli uyuşma olmuyorsa bekleme süresini uzatın. epilasyonda kıl kökünü büzdüğü için epilatörler sevmiyor, ama dayanamayanlar için iyi bit çözüm.

Back