arkadaşlar ben emla kremi çok araştırdım doktoruma danıştım hiçbi sorun yok.prospektüste bahsedilen yan etkiler sağlıklı ve normal bir kadının ayda bir defa kullanmasını sakıcalı yapacak şekilde değil. zaten ağdayla aldığınız için ayda bir ancak ihtiyaç olucak ki bölge ağdaya alışınca zaten krem kullanmaya da gerek kalmayacak. ben öncesinde bikini bölgemi sürekli jiletle aldım sadece bikaç defa ağdacıya gittim ve -- hem o tipler resmen acımasız,, hemde çok utandığım için tekrarlamadım...emla kremi sadece bikini bölgesinde kullanmak için aldım 1,5 saat kapalı şekilde beklettim,yıkadım ve sir ağdayla aldım hiçbi şekilde acı hissetmedim...sigorta da karşılıyormuş üstelik ancak uzman doktorun yazması gerekiyor..sakıncalarına gelince bikini bölgesini almak için insan hayatında kaç defa emla krem kullanabilir ki..zaten zamanla azalıcak ve krem kullanmadan alınabilecek.bi ürünü kötülemeden önce bence biraz daha düşünmek gerek...çok çok aşırıya kaçmadan bi sakıncası olacağını sanmıyorum arkadaşlar