ya arkadaşlar kafam çok karıştı benim 14 yaşında zihinsel engelli oğlum var yaklaşık 9 aydır jilet kullanıyoruz ama zor banyo yaptığı için (hoplaya zıplaya ) jiletin kesmesinden korkuyoruz zaten böyle bişey olursa bir daha asla banyo yapmak istemez doktora sorduk emlayı bir zararı olmaz dedi aldım ama daha kullanmadım bu konuda sizinde fikrinize ihtiyacım var şimdi ne yapmalıyım ben?
ya arkadaşlar kafam çok karıştı benim 14 yaşında zihinsel engelli oğlum var yaklaşık 9 aydır jilet kullanıyoruz ama zor banyo yaptığı için (hoplaya zıplaya ) jiletin kesmesinden korkuyoruz zaten böyle bişey olursa bir daha asla banyo yapmak istemez doktora sorduk emlayı bir zararı olmaz dedi aldım ama daha kullanmadım bu konuda sizinde fikrinize ihtiyacım var şimdi ne yapmalıyım ben?
slm kızlar bende aldım bugün bu emla kremi ama nasıl kullanıcam bilmiyorum karar vermedim okudum yazdıklarınızı kafam karıştı epilasyon yapacağım tüm bölgeye sürüp streçle sarıp 1.5 2 saat mi beklicem içindeki kağıtlara falan gerek yok o zaman yardımcı olursanız sevinirim teşekkürlerrr
arkadaslar ben EMLA kremi KK da okuyup heveslenip hemen almistim...agda yaparken kullanirim diyordum...
ama ne yazikki tam bir fiyasko oldu bende...
bütün tarif edilen yöntemleri harfiyen uygulamama,prospektüstekine uymama vs vs ragmen karincalanma hissinin ötesine gecemedi ve bütün aciyi hissettim...
ben acikcasi kendim fayda görmedigim icin tavsiye edemeyecegim..
ben bir yıldır tepeden tırnağa epilasyon aleti kullanıyorum...
ve inanılmaz memnunum...
paket bölgeye ilk yaptığımda çok canım yanmıştı üstelik kanamıştı bile ama vazgeçmedim yaklaşık bir yıl olacak nerdeyse hala epilatörle alıyorum artık kanama falan olmuyor..
tenim alıştı üstelik jiletle kalınlaşan kıllar incelmeye bile başladı..
adetim bittikten sonra yapıyorum ve bir ay tertemiz geziyorum :)
emlayı kullanmayı hiç düşünmedim...
ben epilatör kulladığım halde (hatta alt bölgeye kadar) düşünmedim...
yinede bilgilendirdiğin için teşekkürler canım....
arkadaşlar bende farklı bir yöntem söyliyeyim... ben doktor eldivenleri varya.. hani saç boyarken kullanıyoruz... işte onları kullanabilirsiniz.. poşet gibi olanları değil ama... tek tek kopardığınızda hiç acı hissetmiyorsunuz... gerçi uzun sürüyoo biraz amaa.. hemde geç çıkıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?