Emir'in Yolu Show Tv

nihayet öğreniliyor ya ama şu yüzük işi canımı sıktı.ne diycek şimdi nasıl geri verecek yüzüğü.

haa şöyle az heycan gelsin yaa o ne bu kadar da dört ayak üstüne düşülmez ama cansuya fena sinir oluyorum uyuz mıymıntı şey

okadar kısık sesle söyledi çöp varma diye nası duydu
şok oldu

E cansu ama konuya dahil oldu bi şekilde emirde ferihanın canını acıtmak isticek valla düşüncesi bile sinirlendrmeye yetio beni

All benden de o kadar ya, hiç hiç ama hiç yakışmıyorlar. Su Cansu yerine baska birini oynatamazlarmıydı yaa

Eğer Cansu ve Emir olursa ben Hande nin vereceği tepkiyi merak ediyorum Hande böyle böyle böyle :95: kalıp ve en son böyle cildiracak

Son düzenleme:

ayynnneeennn öyle valla hande bile ferihayı emirin yanına yakıştıramıyorken cansuyu görünce düşüp bayılır

oooooooooooohhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeee

içim ferahladı sonunda
al işte sana söyle söyle söyle dediler dinlemedin aldınmı şimdi feriha oh olsun sana

kesin yuzugude sattin dimi dicek emir :)) izlemem artik diyodum kanallarda baska birseyde yok heyecen geldi azicik..su cansunun yayik agzina 2 tane yapistirasim var

adını feriha koydum.. işte dizinin adını taçlandıracak gelecek bölümler.. emir ferihadan ayrılcak ama unutamıcak o sarışın hatunla olcak adını feriha koycak çocuğunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…