Emir'in Yolu Show Tv

valla sıktı artık ya gerçekler çıkcak bu bölümdede oda bölüm sonu bide haftaya neler olcak onu bekle.Gerile gerile bi hal oldum yeter yani :)

birde bzm salak ferihanın abisi ferihanın yüzüğünü buldu imitasyon sanıp nişanlsıına taktı
kızda ilk imitasyon sandı ama halası çaktı durumu
kuyumcuya gittiler 45.000$ dedi

neeeeeeeeeeeeee
anaaaa sokak karısı kılıklı kızla halası zengin oldular desene sen
allahım yarabbi yaahhhh
böyle dengesiz aile bireylerini nasıl toplamışlar bir araya

birde bzm salak ferihanın abisi ferihanın yüzüğünü buldu imitasyon sanıp nişanlsıına taktı

gerçekmiymiş yani açıorum öyleyse

açtım valllaaahhiiiii

Son düzenleme:

eğer ortaya çıkarsa ki hala inanamıyorum demekki akıllanmışlar sıktığının farkına varmış senaristler

2. Kez İzliyorum
Çok Heyecanlandım
Bu Reklamlara da Tüküreceğim Heee

Amaaaann, beni sıkmıştı bu dizi ama bir bakayim dedim.. Feriha simdi faka bastı iştee, şeytan cansuu

ay benim inanasım gelmiyor
sanki şey diye düşündüm cansu hayal görüyor falan olmasın hani psikolojik problemleri de var ya, hayal eder de gerçekmiş sanır ya kendisi bile. veya rüya falan dicem ama çok gerçekçi, önceki sahnelerle birebir uyuşuyor

yüzüğüde iade edemez
adı iyice zengin avcısına çıkar ferihann

ayrıca ceydamıydı neydi o da ferihann annesi bildiği sanemi bastı teknede
azcık heycanlandı dizi

her ne kadar annem zoruyla izlemek mecburiyetinde kalsam da

Cansuyla Emir mi? Yok yaa böyle bi ilişki yapmamalılar.. Ben Emiri Ferihayla bile yakıştıramazken Cansu ne alaka yaa ne kadar ezik duruyor yanında

Cansuyla Emir mi? Yok yaa böyle bi ilişki yapmamalılar.. Ben Emiri Ferihayla bile yakıştıramazken Cansu ne alaka yaa ne kadar ezik duruyor yanında

E cansu ama konuya dahil oldu bi şekilde emirde ferihanın canını acıtmak isticek valla düşüncesi bile sinirlendrmeye yetio beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…