• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

bizlerin bildiği hikaye diye boşuna demiyoruz
neden bilindik diyoruz işte bu sebep
yıllarca işlendi bu konu,:3:
ama tabiisii şimdi ki bu döneme ait oyuncular ii kurgu güzel:31:

ama en çok yeşil kiraza bnziyor:23:

evek en bi çok yeşil kiraza benziyo:18:

Akşam izledim konu bilindik ama sıkılmadım :97:
Hatta bazı sahnelerde söylenen yalanlar yüzünden ben gerildim :44: bana noluyosa :1: :1:
Birde son sahnede bende böyle kalakaldım :53:
Bakalım haftaya neler olacak :82:

ben çok begendim.çok zor durum o olayları fakültede öyle yaşamak.maddi zorluk zordur para olmayınca tatlıdır.bir yandan üzüldüm izlerken ,bir yandandan bende iyiki okmuşum çalışıyorum diyorum.çalışmak okumak okuduktan sonra iş bulmak zor bu zamanda

yeşil kirazı çok severek okumuştum zaten çok sevdim ben diziyide :16:

Klasik bi senaryo ama güzel işlemişler hakkaten,

Yalnız kız sınavı kazanır kazanmaz uçtu resmen,hem yalanlarıyla hem de kıyafetleriyle,oha dedik yani,

Ama sıkıcı değil o kadar,en azından izleniliyo fatmagülün mıy mıylarından daha sıkıcı olamaz heralde...:27:

Gerçi izlemiyorum da fatmagülü,fragmanları denk gelince bile katlanamıyo insan...
:19:

Çok az bi bölümünü izleyebildim okadarına bile dayanamadım açıkcası. Böyle yaşanmışlıklar tabiki var ama izlemek istemedim ben.

şu bilgi üni. bi zmanlar hayalimde ki okuldu :) içi de güzelmiş hep dışını görüoduk :)

ben ferihanın yalan söylemesini anlamıorum yaa ne var ne güzel burslu kazanmışsın işte neden gururlanıcagın yerde utanıosun ne manyak kız ya..bakalım bu kızın mumu ne zmana kadar yanıcak..
bir de bu cansu denen arkadaşı ferihaya komple dolabını mı vermiş acaba ..

Kızım hiç mi akıln yoktu,yalan söylersin de o kadar da uçulmaz yani de mi?al işte ağlarsın sonra da böyle,:27:

Bu dizi de tam bi dram olacak gibi...yaprak dökümü-3 olabilir...
:27:

Kadro çok güzel,senaryo çok güzel,
dizi çok hoşuma gitti,birçok gence örnek olabilecek
bir dizi gibi geliyor bana.
Bölüm finali çok heyecanlıydı,merakla bekliyorum,
abisi görecek mi,görmeyecek mi !!!

yeşik kiraz şahıs kadrosu

Kiraz: romanın baş kahramanı fakir bir ailenin tek kızıdır.yüksektahsilli iyi eğitim görmüş aynı zaman da akıllıdır.
yaşadıkları onu olgunlanlaştırmıştır. zamanla hayatı daha iyi anlamış ve yorumlamıştır.
habibe kadın : kirazın annesidir köyden kente göçettiklerinde halaa köy yaşantısını unutamamıştır.Giyinişi konuşması ve yaşam tarzını değiştirememiş gelenekselci bir kadındır

kitabın özeti
kiraz, ailesinin sürdüğü yaşam biçimini beğenmeyen gözü yükseklerde birgenç kızdır.sürdüğü sefil hayat onu yalanlara sürükler.
kiraz ve ailesi köyden kente diğer akrabaları gibi çalışıp bir gecekondu sahibi olmak için gelirler ve kirazın babası bir apartmanda kapıcı olarak çalışmaya başlar.apartmanın giriş katında oturmaya başlarlar.kiraz yaşadığı yaşam şeklini beğenmemektedir.annesinin ve babasının giydiği eski püskü şeylerden utanmaktadır.okula başladığında ise öğretmenine ve arkadaşlarına babasının bir kapıcı olduğunu ve bir apartmanda yaşadıklarını söylemez.türlü yalanlar uydurur.küçük yaşında yaz tatillerinde kuaförde çalışmaya başlar.kazandığı parayı annesi alarak alacakları ev için kenara koyar.kiraz bir zaman sonra büyür.onun büyüdüğünü fark eden anne ve babası ona baskı yapmaya başlarlar.kiraz bu durumdan hiç hoşnut olmaz.bu arada okulda müge adında yeni bir kızla tanışmış ve kısa zamanda yakın arkadaş olmuşlardır.mügenin ailesi zengindir ancak müge ile pek ilgilenemezler.bu yüzden müge serbest bir kızdır.kirazın daha hiç erkek arkadaşı olmamışken onun bir sürü erkek arkadaşı olmuştur.
birgün müge ile birlikte bir otelin havuzuna giderler orda mustafa ve özgür adında iki kişiyle tanışırlar kiraz onlara karşı gayet mesafelidir ancak bir süre sonra özgüre aşık olmaya başlar onunla çok güzel bir beraberlikleri olur ancak sonra özgür onun ailesi ve kendi hakkında söylediği yalanları anlar ve kendisi bir başkasıyla aldattığını düşünür her zaman yeşil kirazım dediği kiraza çürük kiraz sen bir çürük kirazsın! der.bu sözler kirazın çok ağırına gider ve ayrılırlar.
kiraz bir sene özgürle hiç karşılaşmamıştır ancak bir gün karşılaşır ve özgür onu arabasına binmeye ikna eder daha sonra ona bir "birliktelik" teklif eder ve kirazda onunla ancak böyle ödeşebileceğini düşünüp kabul eder.
daha sonra kiraz hamile kalır ama hiç bir zaman özgürün bundan haberi olmaz çünkü kiraz bebeği aldırır.(ikinci kitabı da var yani devam ediyo)

birebir olmasa da çok bnzerlik var

hikayeyi begendim, bu roman kime ait
ayrica dizi harika olmus bence...

Back