• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

ben beğendim gibi çok dizi izlemem ama bu değişik geldi yani acaba diğer bölümde ne olacak diye merak ediyorum ama bişiyi anlamadım az önc izledim dizi bitti şimdi tekrar başladı:26:

ta kendisi
reha muhatarında yavuklusu çocuğunu anası ayrıcada
mertali die eskiden yakışıklı bir çocuk vardı komşusu kurusıkıyla öldürmüştü(çok üzülmüştüm ozmn) onun da eşiydi

ay şimdide rehaylamı berabermiş, neyse reha bekar en azından:27::27:

Bn şahsen çok beğendim
izlerimde sıkmadıda
çok sade valla çok hoşuma gitti

aynen bende sıkılmadım...sade ve ailecek izlenebilecek,süper baba tadında bi dizi bence...
izlerim bende...

ya şu kapıcı kızı kadar olamadın diye bağıran kadın, tamer karadağlının karısını aldattığı kadın değil mi:26:

ta kendisi
reha muhatarında yavuklusu çocuğunu anası ayrıcada
mertali die eskiden yakışıklı bir çocuk vardı komşusu kurusıkıyla öldürmüştü(çok üzülmüştüm ozmn) onun da eşiydi

tam ben yazacaktım sen yazmışsın azrasılam:)

kendisi deniz uğur evet o...reha muhtardan da ikizleri var....:) ama ayrılmışlar...

aynen bende sıkılmadım...sade ve ailecek izlenebilecek,süper baba tadında bi dizi bence...
izlerim bende...

tam ben yazacaktım sen yazmışsın azrasılam:)

kendisi deniz uğur evet o...reha muhtardan da ikizleri var....:) ama ayrılmışlar...

hadi ya magazinden ne kadar uzak kalmışım
:1::1:

Bence Feraye diyecek bu tamirci tanidik, yada bizim calisanlardan gorunmemem lazim diyecek ve arabada cokecek yani gozukmeyek..

Evet tipik turk filmi tadinda ama hostu sIkIlmada izledim..

Feriha'nin babasi Üniversiteye gelince Feriha minisine bakmadan nasil kostu babasina.Bende zannettimki kacacak delik arayacak.Tam tersi oldu yaaaa

hangi bölümü kazanmıştı orasını kaçırdım, ay öbür kız öss sonuçlarına bakarkende ne güzel oynamış ya kpss yerleştirme sonucuna bakarken ki halim:27::27:

Son düzenleme:
ben beğendim yaa, klasik evet, ama öyle olunca daha inandırıcı oluyor... kadro süper zaten :) ailesinden utanmasına sinir oldum ama yaaa

Başlarda klasik demiştim bende
bildiğimiz fakir kIz aileden utanan
zenginlik merakı olan
ama izleyince fikrim değişti
güzeldi ailecek izleyebiliyoruz şimdilik
ilerde bozmazlar inşallah

Son düzenleme:
bi fikir sahibi olayım diye izledim az önce resmen fakir edebiyatı yapılmış
çok vurgulanmış, yok abi üniversite çağındaki bi kızın kişiliği gelişmiş olur ortaokul-lise çağlarında olsa da ailesinden utansa hadi bi nebze ergenlik derim ama ı ııhh:19::19:

Back