Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ta kendisi
reha muhatarında yavuklusu çocuğunu anası ayrıcada
mertali die eskiden yakışıklı bir çocuk vardı komşusu kurusıkıyla öldürmüştü(çok üzülmüştüm ozmn) onun da eşiydi
Bn şahsen çok beğendim
izlerimde sıkmadıda
çok sade valla çok hoşuma gitti
ya şu kapıcı kızı kadar olamadın diye bağıran kadın, tamer karadağlının karısını aldattığı kadın değil mi:26:
ta kendisi
reha muhatarında yavuklusu çocuğunu anası ayrıcada
mertali die eskiden yakışıklı bir çocuk vardı komşusu kurusıkıyla öldürmüştü(çok üzülmüştüm ozmn) onun da eşiydi
ay şimdide rehaylamı berabermiş, neyse reha bekar en azından
aynen bende sıkılmadım...sade ve ailecek izlenebilecek,süper baba tadında bi dizi bence...
izlerim bende...
tam ben yazacaktım sen yazmışsın azrasılam:)
kendisi deniz uğur evet o...reha muhtardan da ikizleri var....:) ama ayrılmışlar...
ondan da ayrıldı cnm:86::86:
son durum neymiş
ben beğendim gibi çok dizi izlemem ama bu değişik geldi yani acaba diğer bölümde ne olacak diye merak ediyorum ama bişiyi anlamadım az önc izledim dizi bitti şimdi tekrar başladı:26:
Feriha'nin babasi Üniversiteye gelince Feriha minisine bakmadan nasil kostu babasina.Bende zannettimki kacacak delik arayacak.Tam tersi oldu yaaaa
ii oldu tekrr olması bn izleyememiştim başını
bak ilk bölüm ya hm rreklamsız hemde ardarda verdiler
Aaaaaa reklamsiz mi????Burada reklam ardina reklam verdiler.Hatta bende $a§tim ilk bölümde bu kadar reklam olurmu diye
hangi bölümü kazanmıştı orasını kaçırdım, ay öbür kız öss sonuçlarına bakarkende ne güzel oynamış ya kpss yerleştirme sonucuna bakarken ki halim