Emir'in Yolu Show Tv

neeeee harbimi çok merak ediorum feriha bu kez daha nasıl saklayacak gerçekten senaryoyu yazanın aklı yalan konusunda süper
cansu sanem gibi değil
daha ilk ezildiği an da haykırır ben zenginim o kapıcı kızı ama siz beni aranıza almıosunuz onu alıosunuz die

Bu bölümde en dikkate alınacak yegane sahne Hande hanım kızımızı giydirmişler azıcık, daha önceki mayolu sahneyi düşünürsek bu sefer ki baya masum kalmış

laranın annesi iğrençti başka bir oyuncu bulamamışlarmı yaşlı resmen bu kadın ve de çirkin
cansunun ferihanın okulunu kazanması ve cansunun babasının emir in babasınla iş yapacak olması hiçte hoş değil diziye yeni konular eklemişler zaman geçirmek için
şimdi cansu ve emir aile dostu olurlar belkide cansu içten içe sever emiri
ferihanın annesinin de dalıp dalıp gitmesi saçma olmuş sanki beyninden vuruldu

çevremdeki çoğu kişi bu diziyi eleştiriyo herkes isteseler 1 saatte öğrenirler ferihayı senaristler saçma sapan uzatıyolar işte diyo ya da ferihanın oyunculuğu beğenilmiyo hande itici bulunuyo falan filan ama dizi reytinglerde 1. hatta özet de 4. insanlar madem bu kadar beğenmiyolar naısl izliyolar anlamıyorum

Ceyda Ateş'in burun ve göğüslerindeki değişiklikler yalnızca benim mi gözüme çarptı yahu ?
Göğüs ameliyatı çok kötüydü bu kızın şimdi çok çok iyi olmuş , burnuna diyecek yok . bu kadar iyi olabilirdi .

bu sezon izlemeye başlamadım fragmanlardan takip ederim artık.az önce yeni fragmanı gördüm.son sahnede yolun sonundayım diyordu feriha çok güzeldi orda

Emir'in annesi olecek heralde diziden cikiyor Umutsuz Ev Kadinlari'nin tanitim fragmaninda gordum oraya gecmis feriha yine dort ayak ustune dustu anlasilan

çünkü o gece izlenecek başka birşey yok kuzum
kuzey güneyi baştan cumaya koymuşlardı o zaman biterdi işte feriha
lakiiiin kanald küçük rakiple uğraşmak istemedi daha büyük bir savaşa girdi muhteşemle rakipler bakalım kim kazanacak

evet çok doğru sana katılıyorum

baska bisey yok diye istemedegi biseye kimse bakmazki. istemeyenler izlemiyor zaten. Sizi yapistiriciyla ekranin önüne mi yapistiriyorlar elinizede kumandayimi monta ediyorlar anliyamadik.

baska bisey yok diye istemedegi biseye kimse bakmazki. istemeyenler izlemiyor zaten. Sizi yapistiriciyla ekranin önüne mi yapistiriyorlar elinizede kumandayimi monta ediyorlar anliyamadik.

kanal kanal geziorum hiçbişey yok ev kadını olmakta kolay değil mecburen güzel çirkin bişeyi açıosn boş boş oturulmuyor bu hafta mesela bir çocuk sevdim vardı onu izledim sonra bitti yine bişey kalmadı ferihanın sonunu açtım gelecek cuma yine birçocuk sevdimi izleyeceğim bu böyledr yani daha güzel bir dizi olsa o gece ferihanın yanından bile geçmez kimse

Dediklerinize katılıyorum . ''Bir çocuk sevdim''i koysaydı Muhteşem Yüzyılın gibi bir yapımın karşısında duramazdı .
O yüzden cumaya KG koymadı.
KanalD piyonu doğru oynuyor hep

Ben yinede ferihan'ın bu reytingle bu sezonu götüremeyeceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…