- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
reytingleri düşer dizinin,atv bütün dizilerini bitiryor.buda öyle olur.
dün izledim 2.bölümünü ahh be içim gitti varya
aaaa çok şaşırdımm
Zehra diziye renk katıyor sesi ve hareketleriyle
Hele bir 'anneeeeeeem' deyiişi var
feriha, koskoca kadınla mı kavga ediyrmuş yok artık
şimdi birşey farkettimmmmmm tekrarları için Reklamları izliyodumdaa
Emirin sesi değiştiyaa
eski sesi şuanki LEVENTİN SESİ..
Emir kendi sesini kullanmaya başladı.. onu eski seslendirende şimdi leventi seslendiriyo
bence zehra ölürse dizi nin tadı kalmaz onları ayakta tutan anne o ferihanın yalanlarını saklıyor o ölürse ferihanın da foyası ortaya çıkar niya anlaşamıyorlr acabaSevilen dizide şok ayrılık
Vahide Gördüm'ün diziden ayrılacağı iddia edildi
Show'un beğenilen dizisi "Adını Feriha Koydum"un başrolündeki iki isimden biri olan Vahide Gördüm'ün diziden ayrılacağı iddia edildi.
Söylentilere göre Hazal Kaya'yla Vahide Gördüm arasında yaşanan uyumsuzluk nedeniyle Vahide Gördüm diziden ayrılmayı talep etmiş.
Yapımcı Fatih Aksoy'sa sezon finalinde kurşunlanan "Zehra"yı öldürme kararı almış. Vahide Gördüm önümüzde sezon dizide yer almayacakmış..
Feriha cok odunsun yaa sana gıcık kapıyorum
ben seviyordum aslında ama bu dizide çok dümdüz yaaa
nerde gencodaki haliiii
aşkı memnuda da daha iyiydi
hazalın genco dizisindeki hali çok hoşuma gidiyordu,ozamanlarda daha iyi rol yapıyordu,şimdi ise rol yapma yeteneğini kaybetmiş,ruhsuz soğuk bir tavrı var,genco dizisindeki rol kabiliyetinden eser yok
galiba artık şöhret oldum, oynadığım tüm diziler iyi reyting yaptı, yapımcılar da kolay kolay bırakmaz diye düşünüyordur hazal hanımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?