Emir'in Yolu Show Tv

reytingleri düşer dizinin,atv bütün dizilerini bitiryor.buda öyle olur.

dün izledim 2.bölümünü ahh be içim gitti varya

evet bende biraz seyrettim dün eski bölümünü

aaaa çok şaşırdımm
Zehra diziye renk katıyor sesi ve hareketleriyle
Hele bir 'anneeeeeeem' deyiişi var

feriha, koskoca kadınla mı kavga ediyrmuş yok artık

bence yalan haberdir yaa koca kadınla kavga etmiyordur

ben ilk bolumlerini seyretmemisdim ama 2 gundur aksamlari show tv veriyo izliyorum .zehranin karakteri hic hos degil bence feriha bir toz alcak yok sen birak senin ellerin buyuk isler tutcak sana yakismaz bilmem ne .ne alakasi varya toz alan isnan kucuk insan mi?dizi mizi ama icinde cok politik seyler var mesella ferihanin nisanlisi halilmiydi neydi ilk basda ne kadar efendiydi giyim kusam konusundada adam gibi giyinenler yada ilk basda iyi olanlr sonra boyleoluyo filan diye alttan alttan boyle fikirler sokuyolar insnalarin aklina hic hos degil

anasinin babsinin mesleginden utanan bi evlat bi tlefon yuzunden neeler geldi basina insan ozenti olunca isde boyle oluyo ne var ya tek ayak usutunde 40 yalan soyluyo zaten goren olursa idarelik kullaniyo isde

babasi gelmis okula sofor diyo.en cok amerikayi seviyomus hanfendi kardesi orda ekonomi okuyomus valla super ya muhtesem salliyo.ben ferihain annesi olsa yani kesinlikle bu yalanlara son veirridim onlar hande hanimin evinde iyip icerken kalkip da hizmet filan etmezdim yani cok alinirdim hemde cokk.feriha her aksam evden kacip disari cikiyo ve kimse duymuyo sanki 2odali ev degilde villa mubarek cok sacma yerleri var.

handeyle koray igrencdi koray resmen bu ani bekliyomus simdi handenin yuzune bakmasinda gorun nede olsa aldi alcagini.osahne cikinca esime diyorumki sen bakma kapat gozlerini ben sana anlaitrim diyorum oda bunun nesini anlatcan sende kapat diyo ama kapatmadimigencidi.

hele o mayo neydi ya insan bukadarmi suyunu cikarir.bide gunce miydi neydi ona bakip pazardan aldiig bikiniyi giymis diyo salak kendi mayosunu gormuyo sanki baskasini ellestircek kadar guzeldi mayosu.

bende kesinlikle feriha giymicek mayosunu dedim giymedi yuz olarak cok guzel faakat sisko ve kisa boylu annesine cekmis sanirim.neyse yinde izlemeden olmuyo isin kotusu hc tv izlemeyen esimde ferihayi izliyo izlemiyorum sna oyle geliyo diyo hersye yorum yapiyo azcik kafani ceksen diyorum diyo baba.bidde cocugu icerde uyut diyo hani izlemiyodun diyorum guluyo

Sevilen dizide şok ayrılık

Vahide Gördüm'ün diziden ayrılacağı iddia edildi

Show'un beğenilen dizisi "Adını Feriha Koydum"un başrolündeki iki isimden biri olan Vahide Gördüm'ün diziden ayrılacağı iddia edildi.

Söylentilere göre Hazal Kaya'yla Vahide Gördüm arasında yaşanan uyumsuzluk nedeniyle Vahide Gördüm diziden ayrılmayı talep etmiş.

Yapımcı Fatih Aksoy'sa sezon finalinde kurşunlanan "Zehra"yı öldürme kararı almış. Vahide Gördüm önümüzde sezon dizide yer almayacakmış..

burda vahide ayrılıyormuş
öyle bir geçer zaman ki de ali
çok saçma yani şu dizilere başlarken ona göre anlaşsınlar ozaman
her dizide biri vuruldu zaten sezon finalinde

şimdi birşey farkettimmmmmm tekrarları için Reklamları izliyodumdaa
Emirin sesi değiştiyaa
eski sesi şuanki LEVENTİN SESİ..
Emir kendi sesini kullanmaya başladı.. onu eski seslendirende şimdi leventi seslendiriyo

bence zehra ölürse dizi nin tadı kalmaz onları ayakta tutan anne o ferihanın yalanlarını saklıyor o ölürse ferihanın da foyası ortaya çıkar niya anlaşamıyorlr acaba

hazalın genco dizisindeki hali çok hoşuma gidiyordu,ozamanlarda daha iyi rol yapıyordu,şimdi ise rol yapma yeteneğini kaybetmiş,ruhsuz soğuk bir tavrı var,genco dizisindeki rol kabiliyetinden eser yok

galiba artık şöhret oldum, oynadığım tüm diziler iyi reyting yaptı, yapımcılar da kolay kolay bırakmaz diye düşünüyordur hazal hanımmm

mektup ferihanın değilmiş kesinmiş yine başa offfff yeni sezondada öğrenilmeyecekmiş

Son düzenleme:
ferihanın annesi yeni sezonda yeni bir diziden çok etkili bir role teklif almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…