- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- 748
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birşey söyleyebilirmyim
mutlak emir ferihanın soyismini biliyor
eee mehmetinde soyismini biliyordur
ne tesadüf herikiside aynı apt oturuyor ve zile basınca feriha kapıyı açıyor
yani bu durumdada anlamamk için
allaım ben bu saçma diziyi niçin izliyorum inan bilmiyorum affet beni.heycanını kaybetti artık nasıl uzatıcaklar merak ediyorum sıkıldım ben ha öğrendi öğrenicek basit hallerinden,iki de bir kavga etmelerinden falan filan.zehra ayrıca ne ayaksın anneem feriaaa gız feriaaa diye sızlanıyon da niye yardım ediyon abartı olmaya başladı ve saçma!bi de bunları sarılırken görüyoo ilk başta kızıp sonra ayyyy çocuklar seviyo diyen gözlerle bakıyo.kızın yalan içinde yüzüyo sen de boğulsun diye mi yapıyosun
sanem yaptığı çok adiceydi yaa pis şey
ama vücut harika 1 gr fazlalık yok kadında
Sanem naptı izleyemedim ben:26::26:
2 bölümdür aklı leventteydi zaten.görmenin yolunu bulmaya çalışıyordu.
arkadaşıyla yanına gittiler leventin
sanem orda küpesini unutmuş
başka gün haldun ve cansuyla yemeğe gidecekti,aklına küpesi düştü nedense.cansuya sen git ben kendi arabamla geleceğim dedi leventin teknesine gtti süper mini bi elbiseyle..mini bile denmez nerdeyse badi giymiş desek yeriat gibi dikildi karşısına,küpenimi unuttun dedi levent,sanemde duygularına gem vurmaya çalıştığı için agresif davranmaya başlamıştı güya yüz vermiyor.levent küpesini takmaya çalıştı ama dudaklar birbirine bakıyor içine girdi..sanemde yapışıverdi leventin dudaklara.adamda hemen karşılık verdi.
1 dkl lık sahneyi amma uzun anlatmışım
bakalım bu sefer ne yalan uydurcak feriha
birşey söyleyebilirmyim
mutlak emir ferihanın soyismini biliyor
eee mehmetinde soyismini biliyordur
ne tesadüf herikiside aynı apt oturuyor ve zile basınca feriha kapıyı açıyor
yani bu durumdada anlamamk için
bakalım bu sefer ne yalan uydurcak feriha
tabi devreye yine annesi gircek.aa feriha hanim bana yardim ediyordu.
hani emir demisti ya sen onlarin hayatni yasayabilirmisin diye.ferihada bak emir deniyorum onlarin icine dünyasina girdim diycek yine yalan ortaya cikmayacak
tabi devreye yine annesi gircek.aa feriha hanim bana yardim ediyordu.
hani emir demisti ya sen onlarin hayatni yasayabilirmisin diye.ferihada bak emir deniyorum onlarin icine dünyasina girdim diycek yine yalan ortaya cikmayacak