Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy sonunda noldu kızlarr günce korayın kapısındaydı orda kaldımm benn
kayınvaldesi sim dök şöyle parlat falan diyordu ya çok güldüm.feriha bambaşka bir tarza bürünmüştü.acayip surat yapıyordu,sorulara cevap bile vermiyordu da kayınvaldesi de suratsız deyip duruyor.aklına niye istemediği gelmiyorsa.nişanlısına da sinir oluyordum da acıdım bugün.o da nişanlandım diye seviniyor yazık.iyi niyetli aslında ne kadar gıcık olsa da.
kayınvaldesi sim dök şöyle parlat falan diyordu ya çok güldüm.feriha bambaşka bir tarza bürünmüştü.acayip surat yapıyordu,sorulara cevap bile vermiyordu da kayınvaldesi de suratsız deyip duruyor.aklına niye istemediği gelmiyorsa.nişanlısına da sinir oluyordum da acıdım bugün.o da nişanlandım diye seviniyor yazık.iyi niyetli aslında ne kadar gıcık olsa da.
yok söylemedi misafirinizi bekletmeyin bende işlerimi bitirdim feriha hanım dedi ve gitti feriha da emire kızıp kapıyı yüzüne kapadı emir de bu davranışına bir anlam veremedi emir merdiverlerden inerken sanemlerde asonsörle yukarı çıktılar feriha yla kapıda karşılaştılar feriha anahtarı verdi ve annesinin aramaya başladı yeter mi kızlar