• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

ayy çok kötü bi durum ya annesine nasl bakıyodu içim gitti walla:43:

kayınvaldesi sim dök şöyle parlat falan diyordu ya çok güldüm.feriha bambaşka bir tarza bürünmüştü.acayip surat yapıyordu,sorulara cevap bile vermiyordu da kayınvaldesi de suratsız deyip duruyor.aklına niye istemediği gelmiyorsa.nişanlısına da sinir oluyordum da acıdım bugün.o da nişanlandım diye seviniyor yazık.iyi niyetli aslında ne kadar gıcık olsa da.

kayınvaldesi sim dök şöyle parlat falan diyordu ya çok güldüm.feriha bambaşka bir tarza bürünmüştü.acayip surat yapıyordu,sorulara cevap bile vermiyordu da kayınvaldesi de suratsız deyip duruyor.aklına niye istemediği gelmiyorsa.nişanlısına da sinir oluyordum da acıdım bugün.o da nişanlandım diye seviniyor yazık.iyi niyetli aslında ne kadar gıcık olsa da.

80 lerden kalma bi saç yaptılar kıza:27:

80 lerden kalma saç yaptılar kıza:27:

Bugün kü bölüm diğerlerine göre hızlı ilerledi.Güzeldi...

Nişanlısına üzülüyorum yaa,o kadar suratı haketmiyor zavallı.Dizi işte,herkes "ben olsam şöyle yapardım,böyle yapardım" diyor ama kimbilir,vardır belki böyle yaşantılar...

Feriha kadar yalan söylemedim çok şükür :))
Ve buna ek olarak farkım,sevdiğim kişiyle nişanlandım.Aaaaaahh aahh,kendi nişanım aklıma geldi izlerken,tepside benziyordu sanki,tam göremedim ama :))
Hey gidi günler,Pazartesi 1 yıl olacak :))

ben şahsen ferihadan intihar kaçma gibi bi olaylar bekliyordum..kuzu kuzu gitmesi şaşırttı beni.

Allahım o halili çok mu aradılar acaba..pis pis sırıtıyor taaa okul kapısına kadar geliyor uyuz.

zehrayada kzıdım doğrusu birazcık düşünse,ergen bu kız daha olgunlaşmadı,zenginlerin içinde..ailesinden çekinmesi normal değil ama öyle hisseden çoktur eminim..kıyısından dönecekken gitti verdi kızı bir sinirle belkide hayatı kararacak..ayyy kendi başıma geldiğini düşünüyorum bir tuhaf oluyorum.

şu handede hangi dizide oynasa entrikanın bini bi para,şeytanlıktan başka şeye çalışmıyor kafası..bide koray anlamıyormu handenin emiri sevdiğini.yoksa salağımı yatıyor.

yok söylemedi misafirinizi bekletmeyin bende işlerimi bitirdim feriha hanım dedi ve gitti feriha da emire kızıp kapıyı yüzüne kapadı emir de bu davranışına bir anlam veremedi emir merdiverlerden inerken sanemlerde asonsörle yukarı çıktılar feriha yla kapıda karşılaştılar feriha anahtarı verdi ve annesinin aramaya başladı yeter mi kızlar:61:

Yeterli canım benim, teşekkürler.. :16:

Back