• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

feriha kendi odasındayken aslan kesiliyor, annesine çemkiriyorda çemkiriyor
annesi suss deyince, kim duyarsa duysun umrumda değil diye ortalığı yıkıyor.
ama odadan çıkınca o aslan feriha yine süt dökmüş kedi kesiliyor
ağzını açamıyor babasına
bu nasıl bir çelişki anlamıyorum :26:
madem bu kadar asi bu feriha başkaldırsaydı bu nişana
babasına diklenseydi hayır dur sen beni yanlış anladın o dergideki resim sandığın gibi değil falan diye :45:
zehra olucak hanımda iyicee düştü gözümden , bir sinire sattı ferihayı :47:

ağzını açamıyor babasına
babasına diklenseydi hayır dur sen beni yanlış anladın o dergideki resim sandığın gibi değil falan diye :45:

zehra bozcak bu işi bence burnu sürtsün yalan konuşmasın daha diye yapıyo korkutuyo qaliba :):)

zehra da oğlu ne yaparsa yapsın suçlu bulmuyor.hiç sinirlenmiyor.babası kızsa da hep koruyor.ferihaya gelince böyle ne saçma

ay o yüzükler neydi öyle nenem zamanından kalma..hem babannemde hem anneannemde var aynsından(babannem şuan yok ama hayattayken vardı)..ince ve sarı alyans..
o kadar alyans çeşidi var gidipte onumu buldun halil zevksizsin...kalınlarından alsaydın baride zamana ayak uydursaydın..

ferihada manyakmı ne yaaa.nlat emire herşeyi..sevecekse öyle sevsin seni..içinde tuta tuta çatlayacaksın...ben olsam emire kaçardım:27::27::27:bulmuşum cillop gibi çocuğu:86::86:

ay o yüzükler neydi öyle nenem zamanından kalma..hem babannemde hem anneannemde var aynsından(babannem şuan yok ama hayattayken vardı)..ince ve sarı alyans..
o kadar alyans çeşidi var gidipte onumu buldun halil zevksizsin...kalınlarından alsaydın baride zamana ayak uydursaydın..

ferihada manyakmı ne yaaa.nlat emire herşeyi..sevecekse öyle sevsin seni..içinde tuta tuta çatlayacaksın...ben olsam emire kaçardım:27::27::27:bulmuşum cillop gibi çocuğu:86::86:

evet budur kesinlikle buna katılıyorum..

korkma hic sezeryan daha kolay artik.. normal olan daha zor :)

yok yaa ben normalden çok memnun kalmıştım..bunuda çok istedim ama nasip değilmiş..hayırlısı artık.ama eskisi gibi değil ona seviniyorum eskiden çok sıkıntı çeker yatarlardı..şimdi hemen ayaklanıyorlar

yok yaa ben normalden çok memnun kalmıştım..bunuda çok istedim ama nasip değilmiş..hayırlısı artık.ama eskisi gibi değil ona seviniyorum eskiden çok sıkıntı çeker yatarlardı..şimdi hemen ayaklanıyorlar

tabiki normal daha iyi benimde normal oldu..ama cok sanci cekiyosun halin kalmiyo pek dogumada..sezeryan kolay oldu pek agrili olmuyormus artik tamemen bayiltmadan lokal anestezi yapiyorlarmis..uyusmanin etkisi gecmeden dikis acisi geciyormus

ağzını açamıyor babasına

Canımcım öyle kolay değil ki filmde olsun gerçek hayatta olsun babalara diklenmek :20:

İşte feriha nın acı hali...
anam nişanlandığı adamda az yakışıklı olsaydı bari :9:
bir anne - baba bu kadar mı cahil olur ??
vardır mutlaka böyle anne babalar...

Böyle giderse feriha evini terk eder emir e koşar gibi geliyor.

evet bende zehra nın konuşmasını gıcık buluyorum. Nerenin şivesi bilemiyorum ama beceremiyor.

Back