• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

böyle bekleye bekleye konuşuyorya ay hadi bitsin artık diyorum

ben ne di-yor-sam o o-la-cak.
o-ku-la ha-lil-le meh-met bı-ra-ka-cak...

ay şu hailide ne uyuz yapmışlar yaaa..ses tonu bir garip çak 2 tane..gerçi şaşmadım..namazında niyazında bir genci canlandırıyorya yakışıklı karizma olma ihtimali yok..buna hakkı yok..illa sümsük kıl kuyruk olacak:9::9::9:

bu mesajınız beni rahatsız etti doğrusu.evet o çocuk komik itici bir tip.öyle malum tipler var evet.ama ne demek namazını geçirmeyen bir genç yakışıklı karizma olamaz buna hakkı yok falan.hatta bi de hakaret etmişsiniz.yorum yazarken sözlerimize dikkat etmeliyiz bence.

bu mesajınız beni rahatsız etti doğrusu.evet o çocuk komik itici bir tip.öyle malum tipler var evet.ama ne demek namazını geçirmeyen bir genç yakışıklı karizma olamaz buna hakkı yok falan.hatta bi de hakaret etmişsiniz.yorum yazarken sözlerimize dikkat etmeliyiz bence.

yanlış anlamışsınız beni..
bütün dizilerde namazında niyazında gençler tipsiz gösterilir,
itici hareketleri konuşmaları vardır..
kibarlıktan anlamazlar(burda halili pek bi kibar yapmışlar onada şaştım..hanzo tipli yaparlar genelde)
buda beni rahatsız ettiği için yazdım
yani hiçmi etrafta konuşması düzgün,yakışıklı,karizma namaz kılan genç yok..bunu dile getirmeye çalıştığım için öyle bir atıfta bulundum..iğeneleme yaptım.
medyanın oyunları yani...
kafamıza böyle kazımaya çalışıyorlar..
sende tutup tam ters tarafından anlamışsın be arkadaşım

Son düzenleme:
kibarlıktan anlamazlar(burda halili pek bi kibar yapmışlar onada şaştım..hanzo tipli yaparlar genelde)
yani hiçmi etrafta konuşması düzgün,yakışıklı,karizma namaz kılan genç yok..bunu dile getirmeye çalıştığım için öyle bir atıfta bulundum..iğeneleme yaptım.

çok pardon ya tamamen yanlış anlamışım.çok çok özür dilerim.düşün öyle anlayınca bi an şaşırdım.tepki verdim o an. şimdi anlıyorum ne demek istediğini.doğru haklısın düşüncelerinde.

aynı düşünüyorum seninle cnm

kırmızı yazılı cümlenizede sonuna kadar katılıyorum

çok güzel bir tespit bencede arkadaşın dediği
doğru insan profilimi çiziyorlar akıllanrınca bilemedim ama gerçekten sünepe bir tip ya
ben gülmeside dahil herşeyine kılım bu çocuğun
bıyıklı adam feriha hanımın nişanlısı arkadaşım
babası zorla everdi ferihayı
bula bula bu abiyi buldular

çok güzel bir tespit bencede arkadaşın dediği
doğru insan profilimi çiziyorlar akıllanrınca bilemedim ama gerçekten sünepe bir tip ya
ben gülmeside dahil herşeyine kılım bu çocuğun
bıyıklı adam feriha hanımın nişanlısı arkadaşım
babası zorla everdi ferihayı
bula bula bu abiyi buldular

aaa ne diyosuun:30: nasıl kurtulcak feriha ondan:18:

bende o çocuk her kouştuğunda feriha hanım dediğinde ekrana girip boğasım geliyor..bu kadar uyuz gösterilebilir biri..eşimde çocuğun ne suçu var kız yazık diyor:60:
ferihanın annesi fragmanda ben senin annen değilim diyordu..ellerimden mi utandın,bundan mı utandın diyor(boynundaki yazmasını gösteriyor) çok üzüldüm yaaa.

ayy fragmanda yine rıza salon baktım cumaya gün alıyım fln diyo bu adam katil edecek beni abi onca sene istanbulda yaşıyorsun hiç mi örnek aldığın şeyler olmadı ya bu kadarmı adaptasyon sorunu yaşar insan yuh yni köy yeri snki kız bi tek onu görmüş onu beğenmiş onla evlencek eskiden alternatif yokmus evlenmiş insanlar yni kötü örnek oluyo bu adam gerçekten yarın bi gün kız arkadaşının sevgilisi olduğunu öğrenen bi adamda bunu örnek alıp böle bişey yaparsa şaşırmammm

ayyyy emir ne güzel kapmis kaciriyor ferihayi :16: kollarinda :21:. ferihanin salakligida artik yeter emire niye bagiriyorsa... ben olsam coktan emirle kacmistim... :9:

ayy başını kaçırdım ya?? noldu ne dedi emire feriha?? annesi ne yaptı?? :18::18:

Back