Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle bekleye bekleye konuşuyorya ay hadi bitsin artık diyorum
ben ne di-yor-sam o o-la-cak.
o-ku-la ha-lil-le meh-met bı-ra-ka-cak...
ay şu hailide ne uyuz yapmışlar yaaa..ses tonu bir garip çak 2 tane..gerçi şaşmadım..namazında niyazında bir genci canlandırıyorya yakışıklı karizma olma ihtimali yok..buna hakkı yok..illa sümsük kıl kuyruk olacak
bu mesajınız beni rahatsız etti doğrusu.evet o çocuk komik itici bir tip.öyle malum tipler var evet.ama ne demek namazını geçirmeyen bir genç yakışıklı karizma olamaz buna hakkı yok falan.hatta bi de hakaret etmişsiniz.yorum yazarken sözlerimize dikkat etmeliyiz bence.
bence de biraz hakaret içerikli olmuş bende sinir oluyorum ağır bir tip ama böyle nitelemek yanlış
yanlış anlamışsınız beni..
bütün dizilerde namazında niyazında gençler tipsiz gösterilir,
itici hareketleri konuşmaları vardır..
kibarlıktan anlamazlar(burda halili pek bi kibar yapmışlar onada şaştım..hanzo tipli yaparlar genelde)
buda beni rahatsız ettiği için yazdım
yani hiçmi etrafta konuşması düzgün,yakışıklı,karizma namaz kılan genç yok..bunu dile getirmeye çalıştığım için öyle bir atıfta bulundum..iğeneleme yaptım.
medyanın oyunları yani...
kafamıza böyle kazımaya çalışıyorlar..
sende tutup tam ters tarafından anlamışsın be arkadaşım
yanlış anlamışsınız beni..
bütün dizilerde namazında niyazında gençler tipsiz gösterilir,
itici hareketleri konuşmaları vardır..
kibarlıktan anlamazlar(burda halili pek bi kibar yapmışlar onada şaştım..hanzo tipli yaparlar genelde)
buda beni rahatsız ettiği için yazdım
yani hiçmi etrafta konuşması düzgün,yakışıklı,karizma namaz kılan genç yok..bunu dile getirmeye çalıştığım için öyle bir atıfta bulundum..iğeneleme yaptım.
medyanın oyunları yani...
kafamıza böyle kazımaya çalışıyorlar..
sende tutup tam ters tarafından anlamışsın be arkadaşım
çok güzel bir tespit bencede arkadaşın dediği
doğru insan profilimi çiziyorlar akıllanrınca bilemedim ama gerçekten sünepe bir tip ya
ben gülmeside dahil herşeyine kılım bu çocuğun
bıyıklı adam feriha hanımın nişanlısı arkadaşım
babası zorla everdi ferihayı
bula bula bu abiyi buldular
şu bıyıklı ferihayı koruyan adam kim,neyi oluyo ferihanın:26:
bende kaçırdım yaa noldu
hemencik başlamış anlamadım. reklamların kısalması iyi olmadı