Emir'in Yolu Show Tv

yaaa Allah gunah yazmasında su sut kız ne kadar cırkın tovbe yarabbım bıde polıs cocuk cıllop gıbı ona asık ettıler hay allahım

hem öyle hemde salak. her anlamda itici ya hem bu kizin amaci ne cok gereksiz ötesi bi kisiligi var. fesat bisey bide seytan fikirli ölmüs kizin kocasina göz dikiyo cok igrenc gercekten... resmen yeni bi diziye cevirmisler. bi ara gözattim hepsine bakmadim zehra mehmet filan nerdeler.

O kız Rıza Kocaoğlu'nun sevgilisiymiş, cok tipsiz ve iticii hakikaten yaa

merhabalar. bu bolume basdan sona bakan arkadaslar sıze bırsey sorucam. bır sahnede can polıs memuru emır apartmana tasındıgı eve gırer . emır ve ferıhanın karda kıyılan nıkah resımıne bakarken cıkan şarkıyı fon muzigini arıyorum. :26:bıraz tuhaf oldu ama takıldım gece gece.
sankı demet sagır oglunun soyledıgı bır parcaydı ama sozlerı aklıma gelmıyo sınır oldum

bılen varsa yazarmı tesekkurler..

Can cok guzel bir kiz hemde sempatik Emir'le guzel bir ask yasasin artik dizide
Hazal hanim gitmeyi tercih etti cunku

süt kızzz ne kadar itici öle yaa çokmu aramışlar o kızı anlamadım tipi itici başta dizideki karakteri geçtim
izledikçe geriliyorum yaaaaa

süt kızzz ne kadar itici öle yaa çokmu aramışlar o kızı anlamadım tipi itici başta dizideki karakteri geçtim
izledikçe geriliyorum yaaaaa

valla kuzum bende normalde izlemiyorum..kardesim izleynce mecburen izlemiş oluyorum ama o süt kızı bogasım geldi dün...o baygın baygın bakıslardan sonra kendini dünya güzeli gibi sanıyo....resmen boğa gibi bakıyo...birazdan dalacakmıs gibi

tam bi facia olmus bence o kız...cok mu aramıslar yaa...

ben size söyledim lale devrine bağladılar karısı ölen enişteye süt kardeş göz koyar,can bacıyı eniştenin yanında gören süt kız delirir:)
en çok sehere bayılıyorum yaa anneannem gibi lafları hahaaa.

emirciğim taktı koluna can bacıyı can bacım da çok güzel maşallah.
emirin evine girerken can bacıyı gelinlikle o eve girerken düşündüm deliriyor muyum ne

Arkadaslar gecen msj da sormusdum. 5 ekım 2012 cuma günü dızıde şu muzık cıkmısdı. Onu buldum ama sozlerını ve kımın soyledıgını bılen varsa yazarmı
takıldım bu muzıge bulmazsam catlarım.
Teşekkurler

VIDEO]https://attachment.fbsbx.com/messaging_attachment.php?aid=ae87beb82cbd44c8495938a7a4c710fe&mid=id.449273968456517&uid=599468889&accid=599468889&ext=1349617976&hash=AQDwICTezXbrKPeRZTsafRzOEBHluMNe3uHdR8goexPjig[/VIDEO]

canim acmiyo ama bu

Son düzenleme:
hayır ya halil öldürdü.. ferihanın babası "kızımı da karımı da ferihayı zorla nişanladığım manyak öldürdü hepsi benim yüzümden" diyodu..
o ayakkabının sahibini de hemen açıklıyorum:

xxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…