Emir'in Yolu Show Tv

Dizinin ilk bölümünün özetine gelince: Feriha’nın ölümünün ardından geçen üç ayda Emir bambaşka bir insan olmuştur. Gözlerden uzakta acı dolu bir inzivaya çekilen Emir, kendini etrafındaki herkesten uzaklaştırmıştır. Feriha’nın ardından hayatta kaybedeceği hiçbir şeyi kalmayan Emir artık ölümün peşinden giden yalnız bir adamdır. Emir’in tehlikeli yalnızlığı içinde yasını tutarken aynı gün hem kızını hem de karısını kaybeden Rıza ise Ömer ve memleketlisi Zülal’le birlikte köyden döner...

Zehrada mı ölmüş. ?

Kızlar farkettiniz mi Emir'in verdigi pozlar, sacları, sert bakısları falan Twilight'daki Jacob a ne kadar benziyor.

Son düzenleme:
En sevdıgım dızıydı sımdı sıkıla sıkıla ızlıyorum.Bı dızıden ana karakterlerden bırı cıktımı veya degıstımı o dızıden soguyorum.Bu ne ya kesın o ıstanbula gıden kızda emırle tanıscak falan fılan.Daha ne baslattınız kı bıtırseydınız dızıyı.Zehrada olmus onu hangı bahaneyle oldurmusler aceba.Hande desen baska dızıye basladı zaten o kızın nıspetleriydi dizinin tadı tuzu mahvoldu yanı mahvoldu dızı.İzlenmeyecek ama yakında kendılıgınden bıtırecekler dızıyı adım gıbı emınım.

Bence emır bu zehranın sut kızına yanascak yada bu kız ona.Cok sınır oluyorum ınsan onca acının ardından oyle bır sevdanın ardından kımseyı kolay kolay sevemez.Bence o kızda ferıhadan bırseyler bulucak yasantısını ona benzetecek.Ferıhada temız unıye hazırlanan sonra kazanan bır kızdı bu kızda aynı sekılde.Bır aşk değilde ferıha gıbı yanasıcak ona ben oyle tahmın edıyorum.Bu arada şu guya köylü kızın bakısları cok tuhaf ve urkutucu hıc yakısmamıs o role fesatlık var gıbı kızın ıcınde.

kizlar cansu estetik olmus burnuna bakin
sanem hanimda zayiflamis
emir'in anneside dislerinde bi degisiklik yapmis ama ne cozemedim

Son düzenleme:
Bi dakka bi dakka ya o emırın kardesı hangı arada o kadar buyudu de oyle dehşet bırsey oldu ? sezon fınalınden once uc sene gecmıstı tamam ama yınede bu kadar buyumus olamaz senaryo gereği.Şuan baya şaşırmıs durumdayım bırı bana bunu acıklasın bısey mı kacırdım :26:

ben şu emiri yiycek gibi bakan kızı hiç beğenmedim daha çekici etkileyici daha güzel birini bulabilirlerdi...bu arada seherin kocası nerde ki kızlar odamı çıkmış diziden

ben şu emiri yiycek gibi bakan kızı hiç beğenmedim daha çekici etkileyici daha güzel birini bulabilirlerdi...bu arada seherin kocası nerde ki kızlar odamı çıkmış diziden

Evet canım oda cıktı,hesapta Türkmenistan'da:)

emirin kardeşi can büyümüş yakışlı olmuş ömerde öyle...korayda şimdi taksiye bindiği kızı sever yaa karısınıda öğretmiş olmuş doğuya göndermiş yapmışlar kim çocuğundan ayrılırda giderki...emirin anneside botoks yaptırmış

Emir polis kızla aşk yasayacakmıs diye okumustum,süt kızın görevi ne?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…