Emir'in Yolu Show Tv

yaaaaa bide adam saçını 5 numaraya falan vuruyo fragmanda ben bekliyorum ki 0'a vuracak..bu mudur yani çektiği acının boyutu valla çok güldüm

'yıkılmadım ayaktayım' da olabilirdi mesela dizinin adı... çektiği acı demekki 5 numara saça denk geliyomuş... Demekki başkası ölse berberde çekilcekti sezon tanıtımı:

'abi az yanlardan enseden al'

Son düzenleme:
bu dizinin yeni adını face de paylaşıyorlardı da görünce millet dalga geçiyor sanmıştım ,geçen televizyonda fragmanı geçti veee gerçekten emirin yoluymuş hahahahahahhahahahahahah koltuktan düştüm yahu

Yahuu biz daha adını niye feriha koyduğunu anlayamadık ki. Ben anlamadım niye feriha koymuş ??Önce adını feriha koydumu açıklasalardı .Şimdide Emir'in yolu

Yahuu biz daha adını niye feriha koyduğunu anlayamadık ki. Ben anlamadım niye feriha koymuş ??Önce adını feriha koydumu açıklasalardı .Şimdide Emir'in yolu

Ortada ana yok bi kere hem varkende niye feriha koydugunu bilemedik feraha ersin diyerekten koymus olmali lakin feraha gercekten de erdi
Birak olmasini,bir kez telefon acipta nasilsin giziimmm demedim anasi ferihaya ne hikmetse

bu dizi bence sapıttı sezon finali yerine final yapmaları daha mantıklı olurdu ...

EMİR'İN YOLU'NUN YENİ RAKİBİ BELLİ OLDU!

Ekranların yeni dizisi Huzur Sokağı'nın yayın tarihi belli oldu. Kutsi ve Selin Demiratar'ın başrollerinde olduğu Huzur Sokağı, 07 Eylül'de başlamak üzere cuma günleri saat 20.00'de atv ekranlarında yayınlanacak.

Huzur Sokağı'nın cuma günleri yayınlanan Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu ve Yalan Dünya dizileri ile reyting savaşına girecek.

Geçtiğimiz sezon Hayat devam ediyor dizisi ile ilk üçte yer bulan atv, bu atağıyla Hazal Kaya'nın ayrılmasıyla güç kaybeden Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu ve Yalan Dünya karşısında zirveye oynamak istiyor.

atv geçtiğimiz sezon cuma günlerini Mahsun Kırmızıgül'ün yapımcılığını yaptığı Hayat Devam Ediyor dizisi yayınanıyordu. Kanal yönetimini aldığı bu karardan sonra Hayat Devam Ediyor dizisinin ikinci kuşakta saat 22.00'de yayınlanması düşünülüyor.

Son düzenleme:

iyi olmuş bence bende zaten huzur sokağını izlemeyi düşünüyorum emire yolunda başarılar dilerim pek ümidim olmasada Allah yolunu açık etsin:))

[video=youtube;uS_DgWlogZY]http://www.youtube.com/watch?list=PL995EED95C7D6B2F9&feature=player_embedded&v=uS_DgWlogZY[/video]

Bundan baya bir zaman önce yolda giderken çocuklar birbirine şöyle küfrediyordu ''Adını Feriha koyduğumun çocuğu '' :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…