Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ona bicim dizi ismi ya emirin yolu,olamamis emirin ayak yolu yapsalardi daha iyi olurdu
yaaaaa bide adam saçını 5 numaraya falan vuruyo fragmanda ben bekliyorum ki 0'a vuracak..bu mudur yani çektiği acının boyutu valla çok güldüm
yaaaaa bide adam saçını 5 numaraya falan vuruyo fragmanda ben bekliyorum ki 0'a vuracak..bu mudur yani çektiği acının boyutu valla çok güldüm
Yahuu biz daha adını niye feriha koyduğunu anlayamadık ki. Ben anlamadım niye feriha koymuş ??Önce adını feriha koydumu açıklasalardı .Şimdide Emir'in yolu
EMİR'İN YOLU'NUN YENİ RAKİBİ BELLİ OLDU!
Ekranların yeni dizisi Huzur Sokağı'nın yayın tarihi belli oldu. Kutsi ve Selin Demiratar'ın başrollerinde olduğu Huzur Sokağı, 07 Eylül'de başlamak üzere cuma günleri saat 20.00'de atv ekranlarında yayınlanacak.
Huzur Sokağı'nın cuma günleri yayınlanan Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu ve Yalan Dünya dizileri ile reyting savaşına girecek.
Geçtiğimiz sezon Hayat devam ediyor dizisi ile ilk üçte yer bulan atv, bu atağıyla Hazal Kaya'nın ayrılmasıyla güç kaybeden Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu ve Yalan Dünya karşısında zirveye oynamak istiyor.
atv geçtiğimiz sezon cuma günlerini Mahsun Kırmızıgül'ün yapımcılığını yaptığı Hayat Devam Ediyor dizisi yayınanıyordu. Kanal yönetimini aldığı bu karardan sonra Hayat Devam Ediyor dizisinin ikinci kuşakta saat 22.00'de yayınlanması düşünülüyor.
[video=youtube;uS_DgWlogZY]http://www.youtube.com/watch?list=PL995EED95C7D6B2F9&feature=player_embedded&v=uS_DgWlogZY[/video]