• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

emir de bi soramadı yani.sorsa belki açıklarlardı.sinir oldum ya.bi de fotolarını çektirdi hande bakalım ne olacak.annesinin konuşma tarzı beni yine sinir etti.ferihanın abisi de jigolo oldu sonunda.bu arada emirin babası ferihanın kim olduğunu biliyormuş.ben onu kaçırmışım.nasıl olduki o

Bakalım yeni bölümde neler olucak acaba?
Klasik bi konusu olmasına rağmen kendisini izlettiren bi dizi..

Son düzenleme:
yav bu dizideki baba karakteri ne uyuz allahım sinir ediyo beni izlerken,bi saatte yürüyo,bi laf söylicek heceleye heceleye bi saatte anca konuşuyo:37::37:

yine baba iyi.konuşması falan doğal.anne insanı sinir ediyor.baba şiveli konuşmuyor,yine de oluyor.anne de böyle şiveli konuşmasaydı bari.hiç yapamamış

cook guzel bı dızı yaa emır cok yakısıklı role cok yakısmıs handeye sınır oluyorum cıdden konu sıradan ama ızletıyo:8:

handeye bende sinir oluyorum.ama emire de sinir oluyorum.çok saf ya.ferayanin kim olduğunu başkaları öğrenmese emir hiç öğrenemez.o gözüyle görse yine ferayeye inanır.

handeye bende sinir oluyorum.ama emire de sinir oluyorum.çok saf ya.ferayanin kim olduğunu başkaları öğrenmese emir hiç öğrenemez.o gözüyle görse yine ferayeye inanır.

ay çok güldüm ya bitmeyen şarkıyı izliyordum.feriha yazacağıma feraye yazmışım

yesilcam filmi tadinda hos bir dizi klasik olmasi ozellikle tercihim sacma sapan olmasindan cok daha iyi
diger bolumde neler olucak bakalim

o nasıl sinirlenme öyle Emir lanlı ulanlı konuşuyosun :57:
hiç yakışıyomu ağzına :63:

Emirin Ferihaya olan aski cok guzel yaaa....cok saf cok temiz ne bilim... emir de seyirciye bunu cok guzel hissettiriyor canim yaaa....seviom bu cocugu))))

feraye kim :26:

hadiii hande amacına ulaştı emirin koynuna girdi yatıyorlar:53:

evet içim kan agladi, feriha'ya ulan demeyi biliyorsun
seni aldattigini soylemeyi biliyorsun???
sen ne yapiyorsun peki emir beyyyy????????
simdi köpek gibi af dileyeceksin feriha'dan, feriha'da üste çikacak tabiii :))
dizi yavas ilerliyor diyenler, hadi simdi ne diyeceksiniz bakalim :D :D

Feriha kendini ifade edebilse anlatsa herşey çözülücek anca emir emir demeyi biliyo şapşal :57::57:

şu dizinin tesadüflerinden gınaaaa geldi artık yönetmen beceremiyorsan bırak bu işi yaa bu kadar tesadüf olurmu istanbulu bin kişinin yaşadığı köy sandılar tek otel var tek cafe var tek 2-3 zengin aile var tek cadde var tek sokak var tek okul var herkes bir yerde karşılaşıyor bilmem neee iyice saçmaladılar artık yaa

Son düzenleme:
Veeee ilk defa bir dizide kız değilde bir erkek kötü yola düşüyor :))))

Fragmanda görünce Feriha'yı beklerken abisi kötü yola düşmüş dedim.Babamın yanımda olduğunu unutmuşum.O da güldü :))

Annesinin ağlaması,ağlarken söyledikleri de oldukça duygulandırdı beni.Salak kız niye söylemedi ki sanki olayın ne olduğunu.Gerçi neyin doğrusunu söylüyor ki...

Back