Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harfi harfine katılıyorumşu dizinin tesadüflerinden gınaaaa geldi artık yönetmen beceremiyorsan bırak bu işi yaa bu kadar tesadüf olurmu istanbulu bin kişinin yaşadığı köy sandılar tek otel var tek cafe var tek 2-3 zengin aile var tek cadde var tek sokak var tek okul var herkes bir yerde karşılaşıyor bilmem neee iyice saçmaladılar artık yaa
Veeee ilk defa bir dizide kız değilde bir erkek kötü yola düşüyor :))))
Fragmanda görünce Feriha'yı beklerken abisi kötü yola düşmüş dedim.Babamın yanımda olduğunu unutmuşum.O da güldü :))
Annesinin ağlaması,ağlarken söyledikleri de oldukça duygulandırdı beni.Salak kız niye söylemedi ki sanki olayın ne olduğunu.Gerçi neyin doğrusunu söylüyor ki...
istanbulda giyim ucuz.sosyete pazarından giyiniyodur işte
Hande'nin koynuna giricek sonrada pişman olucak Emir
Hande hamile falan kalmasa bari
aaa kizlar bi siteye bakin, inanamiyorum emirin 15 yas buyuk sevgilisyle birsuru pozu var kadin ne cirkin ya Feriha’nın Emir’inin Büyük Sevgilisi | TendeRenk >> Moda - Moda Trendleri - 2010 Modası - 2011 Modası - Magazin - Güzellik - Dekorasyon
show tv ye mail attım kopyasınıda buraya yapıştırayım arkadaşlar bence sizde atın kendilerine gelsinler
adını feriha koydum adlı diziniz çok saçma bir hal almaya başladı yazarınızın hayal dünyası bu kadar küçük olamaz efendim istanbul 300 kişinin yaşadığı bir köy mü bu kadar tesadüf olurmu
istanbulda tek hastane tek okul tek sokak tek cadde tek apartman tek 2-3 zengin aile tek otel tek restaurant tek cafe mi var herkes bir yerde karşılaşıyor bölümler tamamen tesadüflerle ilgili lütfen aşağıda veridğim linkteki izleyici yorumlarını okuyunuz izleyici bu kadar da basite indirilmezki konu mekan vs. bulamıyorsanız yapmayın bu işi
http://www.kadinlarkulubu.com/diziler-yeni-sezon/395948-adini-feriha-koydum-show-tv-39.html
aaa kizlar bi siteye bakin, inanamiyorum emirin 15 yas buyuk sevgilisyle birsuru pozu var kadin ne cirkin ya Feriha’nın Emir’inin Büyük Sevgilisi | TendeRenk >> Moda - Moda Trendleri - 2010 Modası - 2011 Modası - Magazin - Güzellik - Dekorasyon
ilk resimde annesi gibi duruyor
show tv ye mail attım kopyasınıda buraya yapıştırayım arkadaşlar bence sizde atın kendilerine gelsinler
adını feriha koydum adlı diziniz çok saçma bir hal almaya başladı yazarınızın hayal dünyası bu kadar küçük olamaz efendim istanbul 300 kişinin yaşadığı bir köy mü bu kadar tesadüf olurmu
istanbulda tek hastane tek okul tek sokak tek cadde tek apartman tek 2-3 zengin aile tek otel tek restaurant tek cafe mi var herkes bir yerde karşılaşıyor bölümler tamamen tesadüflerle ilgili lütfen aşağıda veridğim linkteki izleyici yorumlarını okuyunuz izleyici bu kadar da basite indirilmezki konu mekan vs. bulamıyorsanız yapmayın bu işi
tebrikler canım kesinlikle harfi harfine katılıyorum fenalık geldi bana bu tesadüflerden
http://www.kadinlarkulubu.com/diziler-yeni-sezon/395948-adini-feriha-koydum-show-tv-39.html
Emir yakışıklı hoç çocuk yanlız dizide çıplak görünce ığğ dedim resmen. Bütün vücuduna ağda yaptırmış heralde bir tane kıl yok. Erkek dediğin çok olmasa da biraz kıllı olur.