• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

feriha 3.sezon da dizide olmayacakmis maalesef..emir'in ferihasiz gecen gunleri anlatilacakmis ve 3.sezon finalinde feriha olacakmis..

ben izlemeyi dusunmuyorum..o uyuz eceye zor dayaniyorum :19:

emirin ferihasız geçen günlerini bi sezon boyunca izlemeye katlanamayacağım için tabi buna ece denilen gıcığın hareketleride dahil kesinlikle izlemeyi düşünmüyorum şunu tadında bıraksalardı ne vardı sanki illa içine edicekler sinir oluyorum gereksiz yere uzatılan dizilere:36:

ahh ah sen mutlu son bekle .. feriha ya ölsün yada baska biriyle evlensin sezon finalinde
ferihanin yalanlarinin ortaya cikmasi tam 1 sezon sürdü barismalari 6 ay bosanmalari 1 hafta :27: bu senaristler bir elime gececek varya ... :22::41:

547976_195408373919731_1197655713_n.jpg

197649_195418460585389_1585184068_n.jpg

Büyük bir tepki sonucu işte dizi böylede çevirilir ve izleyecilerin gönülleri alınmaya çalışılır.. Tabi siz yine bunu mutsuz sona ulaştırırsınız !

kizlar dizi final yapacakti sonanda karar degisip sezon finali yapiliyor. neden final olmadi bilen biri varmi ? :44:

Dizinin adı Adını Feriha Koydum. Feriha çıktıktan sonra Feriha'sız sündürmeleri çok saçma. Ece'nin ağzını büküp büküp konuşmaları bir dahaki sezon çekilmez. Feriha ölmez de 3. sezon sonunda gelirse ortaya kesin çocuk sorunu girer. Ya Feriha'nın ya Emir'in. Oradan da bir güzel sündürülür ohh... Bir de hiçbir şey olmamış gibi Emir ve Feriha'nın sakin sakin iletişim kurması çok saçma. Kim bu kadar sakin karşılar ki. Nişanda ilk karşılaştıklarında bile Feriha'ya hayırlı olsun dedi. Bu ne genişlik...

Tüyo

Feriha Emirle evlenecekmis! ama sonunda feriha gelinlikler icinde ölecekmis :37:

kesin bi çocukları olur hem de kız(tabi gebeliğini ileri sararlar) feriha onu doğururken ölür.emir de kıza feriha isimini verir ondan sonra alın sizi adını feriha koydum 3.sezon :1: bu diziyi en yakın arkadaşım izliyor ara ara onunla bende bakıyordum.fragmanında bile bir daha ki bölümde ne olduğunu insan hemen kestiriyordu.3.sezon ne gerek var anlamadım doğrusu :37:

Back