• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Hey gidi hey eskiden cuma akşamlarını iple çekerdik arkadaşlarla dizi bittikten sonra tartışırdık bile acaba nolacak haftaya falan filan..Demin baktımda resmen ''Adını saçmalık Koydum'' olmuş dizi..:27: Hemen zamping yaptım :21:

sanem ne kadar iğrenç bir insan oldu çıktı, bu kadar da değildi.bu arada ferihanın tarzına bayıldım.çok güzel giyiniyor ya takılar falan.gülsüm de beni deli ediyor annesi de kendisi de tam gıcık

Son düzenleme:
sanem ne kadar iğrenç bir insan oldu çıktı, bu kadar da değildi.bu arada ferihanın tarzına bayıldım.çok güzel giyiniyor ya takılar falan.gülsüm de beni deli ediyor annesi de kendisi de tam gıcık
perugu da daha cok belli oluyo artik:25:
bu arada oldu galiba:1:
Handeyle Koray'in sahnesi cok guzeldiiiiiii:43:

evet ya:43:

aslinda kilo vermis azicik :34: kisin cok fenaydi:53:
hazal kaya 50 kilo filan olsa super olur boyu kisa cunku...zayif olmasi hem onu daha uzun gosterir:32:

Ay evet Aşk-ı Memnu'da daha zayıfmış...Daha hoş daha alımlı gözüküyo o dizide o yüzden.Bu dizide ne giyse sıradan gözüküyor şu son 2 bölüm hariç.Acilen zayıflamalı bence.Boynu da kalın zaten.:ssz:

Ay evet Aşk-ı Memnu'da daha zayıfmış...Daha hoş daha alımlı gözüküyo o dizide o yüzden.Bu dizide ne giyse sıradan gözüküyor şu son 2 bölüm hariç.Acilen zayıflamalı bence.Boynu da kalın zaten.:ssz:

para pul hepsi var en iyi diyetisyenler en iyi guzel spor salonlari bunlarda ayol ne durur bilmem:9::9:
zaman yok herhallll:9:

ben tv'den izleyemedim internetten izlemeye basladim canim..dizide ne oldugunu ogrenmemek icin yorumlarinizi okumuyorum ve bu yuzden yazamiyorum

hahayy sende benim gibi eger tv de izlemediysem hic topige bakmiyorum ne zaman izledim ozaman :9::9:
ama sen bitince yap guzel yorumlarini bekliomm:44:

kızlar bi hafta izlemedim ferihayı bu hafta izleyeyim dedim bir şey anlamadım..
noluyor ya niye boşandı şimdi bunlar
diziyi izleyesim gelmedi feriha ve emir icin izliyordum ben ya:(

hahayy sende benim gibi eger tv de izlemediysem hic topige bakmiyorum ne zaman izledim ozaman :9::9:
ama sen bitince yap guzel yorumlarini bekliomm:44:

cok bos bir bolumdu..haftaya sezon finali olacak..cevaplar ozaman verilir herseyin bir yanlis anlama oldugu ortaya cikar ama kimse geri donmeyi gururuna yediremez..feriha leventle evlenmeye karar verir..emir buna engel olmaya calisir..feriha kaza gecirir sezon finali olur..eger anlasirlarsa 3.sezon oynar yasatirlar..anlasamazlarsa oldururler diziden cikar..ya da hic oldurmeye gerek duymadan 3.yil sonra diye hicbisey gostermeden kaldiklari yerden feriha yokmus gibi devam ederler..guzel bir final olsaydi..cagatay'i baska bir rolde izlemek isterdim..artik emir baydi beni :51:

Son düzenleme:
cok bos bir bolumdu..haftaya sezon finali olacak..cevaplar ozaman verilir herseyin bir yanlis anlama oldugu ortaya cikar ama kimse geri donmeyi gururuna yediremez..feriha leventle evlenmeye karar verir..emir buna engel olmaya calisir..feriha kaza gecirir sezon finali olur..eger anlasirlarsa 3.sezon oynar yasatirlar..anlasamazlarsa oldururler diziden cikar..ya da hic oldurmeye gerek duymadan 3.yil sonra diye hicbisey gostermeden kaldiklari yerden feriha yokmus gibi devam ederler..guzel bir final olsaydi..cagatay'i baska bir rolde izlemek isterdim..artik emir baydi beni :51:

nasil yani dizi gelecek sezon devam mi edecek yani yuh artik:53::53::53:

mutlaka siz de farketmişsinizdir ama söylemek isytiorum..dizideki ece karakteri konuşmakta güçlük çekiyor..:53:
söylemesi gerekenleri bir kalemde söyleyemiyorum..ve bence çok fazla göze batıyor..diğer oyuncular da bunu
hiç görmedim ama dün izleyince bir kere daha farkına vardım..:51:

mutlaka siz de farketmişsinizdir ama söylemek isytiorum..dizideki ece karakteri konuşmakta güçlük çekiyor..:53:
söylemesi gerekenleri bir kalemde söyleyemiyorum..ve bence çok fazla göze batıyor..diğer oyuncular da bunu
hiç görmedim ama dün izleyince bir kere daha farkına vardım..:51:

Basindan beri bende farkindayim. Cok itici yaa.. Agzini buze buze konusuyor.

O, bir de Kuzey Guney'de ki Zeynep karakterini izleyemiyorum ya, yonetmen olsam sacimi basimi yolardim herhalde

Back