Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
perugu da daha cok belli oluyo artiksanem ne kadar iğrenç bir insan oldu çıktı, bu kadar da değildi.bu arada ferihanın tarzına bayıldım.çok güzel giyiniyor ya takılar falan.gülsüm de beni deli ediyor annesi de kendisi de tam gıcık
Handeyle Koray'in sahnesi cok guzeldiiiiiii
hazal KAYA ne kadar guzel bir yuze sahib gozlerr burun cok hos...
evet ama vucudunu hic begenmiyorum beli cok kalin
aslinda kilo vermis azicik kisin cok fenaydi
hazal kaya 50 kilo filan olsa super olur boyu kisa cunku...zayif olmasi hem onu daha uzun gosterir
nilim nerdesin hic yorum yapmiosun ama olmass ki
Ay evet Aşk-ı Memnu'da daha zayıfmış...Daha hoş daha alımlı gözüküyo o dizide o yüzden.Bu dizide ne giyse sıradan gözüküyor şu son 2 bölüm hariç.Acilen zayıflamalı bence.Boynu da kalın zaten.
ben tv'den izleyemedim internetten izlemeye basladim canim..dizide ne oldugunu ogrenmemek icin yorumlarinizi okumuyorum ve bu yuzden yazamiyorum
hahayy sende benim gibi eger tv de izlemediysem hic topige bakmiyorum ne zaman izledim ozaman
ama sen bitince yap guzel yorumlarini bekliomm:44:
cok bos bir bolumdu..haftaya sezon finali olacak..cevaplar ozaman verilir herseyin bir yanlis anlama oldugu ortaya cikar ama kimse geri donmeyi gururuna yediremez..feriha leventle evlenmeye karar verir..emir buna engel olmaya calisir..feriha kaza gecirir sezon finali olur..eger anlasirlarsa 3.sezon oynar yasatirlar..anlasamazlarsa oldururler diziden cikar..ya da hic oldurmeye gerek duymadan 3.yil sonra diye hicbisey gostermeden kaldiklari yerden feriha yokmus gibi devam ederler..guzel bir final olsaydi..cagatay'i baska bir rolde izlemek isterdim..artik emir baydi beni
mutlaka siz de farketmişsinizdir ama söylemek isytiorum..dizideki ece karakteri konuşmakta güçlük çekiyor..
söylemesi gerekenleri bir kalemde söyleyemiyorum..ve bence çok fazla göze batıyor..diğer oyuncular da bunu
hiç görmedim ama dün izleyince bir kere daha farkına vardım..