• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Yok ruya degil gercek oluyor.. Deli meli ama aciyorum ben Cansu'ya, yetimdi oksuz kaldi yazik. Insallah bisey olmaz.
Feriha caresiz kaldi galiba gelecek bolum nolacak bende merak ediyorum..

Sanem'in bari pislikleri ciksa ortaya biktim hep kotuler kazaniyor

gerçekten deliymiş halil ya.aynen öyle vitamin hapları veriyordu kıza,yazık bu kadar ilerlemezdi,iyiye giderdi,ee eşinide öldürdü sanem,leventte ondnan uzaklaştı...bende çok merak ediyorum açıkcası..
iyiye yer yok malesef.

gerçekten deliymiş halil ya.aynen öyle vitamin hapları veriyordu kıza,yazık bu kadar ilerlemezdi,iyiye giderdi,ee eşinide öldürdü sanem,leventte ondnan uzaklaştı...bende çok merak ediyorum açıkcası..
iyiye yer yok malesef.

Cansu'yu timarhaneye postalayinca sampanya iciyor birde pislik. Bi turlu cezasini bulamadi, aileyi yikti gecti paraciklarin ustune kondu. Seher'de oyle, yapmadigi sey kalmadi ama hala herkes iyi zannediyor. Boyle seyleri hic sevmiyorum ya bekliyorum ciksin diye, ance Ferihanin seyleri cikar haha :52:

cansu'yu timarhaneye postalayinca sampanya iciyor birde pislik. Bi turlu cezasini bulamadi, aileyi yikti gecti paraciklarin ustune kondu. Seher'de oyle, yapmadigi sey kalmadi ama hala herkes iyi zannediyor. Boyle seyleri hic sevmiyorum ya bekliyorum ciksin diye, ance ferihanin seyleri cikar haha :52:

vicdansız kadın valla:)odaları bile değiştrdiii,seher kimi yerlerde iyi rollerde oynadı,emiri arayıp feriha köye gidiyor demesi gerçi kendi çıkarları içndi ama olsn :)
yüzük olayında emirin yüzüğü denie atıpda seherin yüz ifadesine basmıştım kahkahayııı:1:

Ama çıkmıcak sanırım o yalanlar,ama seher nasl açıklama yapıcak mehete merak ediyorumm

iyiye yer yok malesef.

Cansu'yu timarhaneye postalayinca sampanya iciyor birde pislik. Bi turlu cezasini bulamadi, aileyi yikti gecti paraciklarin ustune kondu. Seher'de oyle, yapmadigi sey kalmadi ama hala herkes iyi zannediyor. Boyle seyleri hic sevmiyorum ya bekliyorum ciksin diye, ance Ferihanin seyleri cikar haha :52:

ne kadar zor bi durum yaaa. emir cok adi resmen ferihanin yaninda heyecandan ölücek hemen babaya baglamis olayi. birde kizin elini tutmalar. deli sinir oldum ne bu yaaa. feriha bu bölüm cok acidim gercekten. bebek aglayinca emirin suratina nasil bakti yazik yaa emirde feriha yokmus gibi heyecanlandi sanki bebege dünden merakmis gibi davraniyor. aman zaten bunlarin arasinda ask filan da kalmadi. emir ne kadar soguk davraniyor ferise be o neydi öyle.

Heyecan dolu bi bölümdü. Hele sonunda ağzım açık kaldı. Bebek 6 aylık değilmiydi yahu? Ya 6 yada 7 aylıktı. Neyse bakalım.. Bakarsınız o başkasının bebeğinin ağlaması cıkar :1: Emir'in Ece'yle öyle samimi konuşmasına falan sinir oldum! Birde aynı yerde çalışacaklar ohh tamam artk! Feriha napıcak şimdi? Rüya meselesi daha hallolmamışken birde Ece'ylemi uğraşacak. Uff cok kötü. Dayanamaz, kaldıramaz gibime geliyor. Ece her ne kadar iyi niyetli olursa olsun. 1 senelik bi geçmişleri var. Konuşmalarını geçtim aynı iş yerinde çalışmak cok fazla. Şimdiden Feriha'ya Allah sabır versin :27: Ama Emir'e gıcık oluyorum artık..

Son düzenleme:
bunlarin niyeti zaten feriha ile emiri bosatmak ayri yollara yollamak onun icin zemini saglam hazirliyorlar..baska mantikli aciklamasi varmi acaba..cunku senaristlerin yazdigi hersey mantiksiz gelmeye basladi bana.

Dizinin bitmesine 7 bölüm kaldı. yani 1 ay 3 hafta falan.. Fakat dizide hiç bi iyileşme yok. Gittikçe herşey kötüye gidiyor. Ne bu yani sonu mutsuz mu bitecek ne? Bir tek Mehmet'le Emir'in arasındaki buzlar sanki yavaş yavaş çözülecek gibi okadar. Onun dışında iyiye giden hiçbir şey yok. :47:

Son düzenleme:
pesssss. bunlar hemen ayak uydurmuslar bu bebek isine. emir ferihanin birkez olsun yüzüne bile bile bakmadi farkettinizmi. bence zaten bunlarin arasinda ask filanda kalmadi. ayrilsin ferihada bian öncede onu bekleyen levente kossun. baksaniza emir onu görmüyor bile. adam dünden merakliymis meger.... ferihayi ailesine ve su kizla anasina bu kadar ezdirmesi cok sacma hani hic kiyamiyordu simdi umurunda bile degil. insan böyle bi durum karsisinda karisina daha cok kol kanat gerer. emir ise varligindan haberi yok. kizin elini tutmalar bide deli oldum. ben ferisin yerinde olsam coktaaaaan emiri silmistim. dünyanin en yakisiklisi olsun ki öyle zaten hic önemli degil

Feriha bir tek Emir'e cemkiriyor bu salak kizla anasina bisey diyemedi cikti hastaneden :47:
Emirde sokta sanirim ondan boyle delirmis gibi bakiyor....Feriha yi bile gormedi :9:

Show Tv'nin başarılı dizisi "Adını Feriha Koydum" izleyicisine müjde! 59. Bölüm 2. fragmanı ilk kez her zaman olduğu gibi TV'den önce bugün xxxxx da yayınlanacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
DNA testi yapilsada degisen bisey olmaz artik. baksana emir ferihaya sirtini döndü bile. bebek ondan olsa ne olur olmasa ne olur bundan sonra

Back