Emir'in Yolu Show Tv

oof beee... ya bu hazal kaya aşkı memnudada resmen aynı karakterdeydi ferihayı yazan senaristler böyle bir karaktermi oluşturmak istemişlerdi? soğuk ruhsuz depresip İTİCİ!!! sırf bu kız yzunden hüzünlü sahneler işkenceye dönüşüyo! bide ayrılmışlar ! izlemeye devam ediyordum ama artık bende cuma günleri yalan dünya'dayımmm

seherin evlendiği bölümden beri izlemiyorum cok sacmaladı artık

insanları nasıl kandıracaklarını sasırdılar senaryo düşünülmeden yazılıyor

alakasız tesadüfler gereksiz diyaloglar

yalan dünya en güzeli gülüyoruz en azından

herkesin kendi derdi yetiyor bir de feriha sarrafoğlunun derdiyle mi dertlencez :)

Bu ferihanın suratını çekemiyorum cumaları ya çok itici bir oyuncu bana göre gülmesi bile sahte sanki.Genco ve aşkı memnuda hoşuma gidiyodu ama feriha rolünde gıcık kaptım sürekli trip gülmesini bilmeyen bir kız oyunculukta tökezlemişmi ne ? :26: Emir için izliyorum ama bu ferihanın sirke suratınıda görmek istemiyorum keşke feriha rolünü başka birisi oynasaydı bu beceremiyor mesela hande subaşı olabilirdi Gerçi suç hazal kayada değil feriha karakterini oluşturanlarda sanırım bizim senaristlerde niye iş yok ya vampir günlerini izliyorumdaa 1 bölümü ferihanın 20 bölümüne bedel

Vallaha kızlar ben sizinle aynı fikirde değilim . Eskiye göre daha da sardı beni dizi ..

Son düzenleme:
♥ Emir apartmandan tasinma uygulamasina yapicak. Leventiin sylediginden sonra mi yoksa Ünalin söylediginden sonra mi bilmiorm ama Feriha'ya yakin kalabilmek icin etilere yakin biyere tasincak. (KESIN)

♥ Azcik biraz umut sevgililer günü belki bu bölüm olcakmis. (KESIN)

♥ Koray Handeyi kurtarmak icin tam zamaninda gelir ama Handeye bakarak azcik mola verir Handenin bacagi incelir yada kirilir. (KESIN)

♥ Emir ve Feriha sahnesi bir sürü olacak bir sahnede Feriha hep kompleksion yapcakmis evlilikleri ortaya ciksin diye ama emirin sabri tükenecekmis ondan sonra emir ortaya cikmasini isticekmis. (KESIN)

♥ Bu ask kuslari birbirini birakmiyacaklar.. (KESIN)

♥ Aysun Ferihayı çok sıkıştırdığı için Emirde bi önlem almak isticekmiş ve Cansuyla bi anlaşma yapıcakmış Cansunun fragmanda Aysuna Emirle Feriha ayrılmış demesi bu anlaşmayla ilgiliymiş ve zaten fragmandada Cansu isteksiz ve zorla söyluyor gibi yani doğru olabilir.

♥ Ferihanın eve gelişi üzerine bu durumdan öfke duyan Mehmet ise Ferihayı gördükçe dahada öfkelenecek ve evlilik olayını öğrenen Yılmaz ailesinde tek öfkeli hırcın olan Mehmet olacak.. (KESIN)

♥ Hergün Emirin kapısına gelen Cansu bu seferde aynı şeyi yapacak geldiğini öğrenecek ve hep kapısına gıdecek bu duruma Feriha izleyici kalmayacak. (KESIN)

♥ Leventin tepkisi çok büyük olacak gözler Sanemin üzerinde Sanem bu defa kaçamayacak Ünal Leventle ilişkisi oldugunu ogrenince zor durumlar ortaya çıkıcak Nevbahar Levent Bülent Cansu ve Ünaldan kaçamayacağını anlayan Sanem yolun sonunda olucak (KESIN)

♥ ZEHRA RIZAYLA GÖRÜŞÜCEKMİŞ VE SON BÖLÜMDE FERİHA EVE GELDİĞİNDE MEHMET ONU EVDEN GÖNDERMEYE ÇALIŞACAKMIŞ VE RIZADA MEHMETE KIZICAKMIŞ. RIZA FERIHAYA MUTLU OLDUĞUNU BELLİ ETMİYCEKMİŞ.. (KESIN)

♥ Cansu bolumun sonunda evlendiklerini duyup sinir krizi gecirecekmis

♥ Koray attin sesini duydugu icin ciftlige gidip Handeyi oyle yerde yatarken gorucek vicdan azabi ceken Koray Gulsumle bosanmak ve Handeyle yeniden birlikte olmak icin planlar kurmaya baslayacak

♥ ÜNALINN AYSUNDAN AYSUNDA SEHERDEN EMIRLE FERIHANIN EVLENDIGINI ÖGRENIR VE 2.INCI OLAYDA YANI ÜNALINN IKINCI SARTI DAVAYI GERI ALMAK ICIN SU OLCAKDIR ; FERIHANIN BABASINA EVLENDIGINIZI SÖYLICEKSINIZ.

♥ Bu bölüm Atakoyde Hazal ve Çagatayın araba cekım sahnelerı varmıs.. El elelermıs.

♥ Korayin Hande icin hastanede oldugunu ogrenen Gulsum harekte gecer..

♥ Emir Ünalin teklifini kabul eder Ünalin bir teklifi daha olacak Emir onuda kabul edecek Feriha icin..

♥ Hande Koray yakinlasmasi var..

♥ Evlilik daha uzun sure saklanacak Emir buna dayanamayip ne dusunduklerini hepsini soyleyecek Ferihaya..

bende yalan dünya dayım eşimle beraber cunku amacı bellı nıyetı bellı ve en azından güldürüyor yada yasatıyor :) aman sallamısım ferıhayı :)

Allahım ne dizi ama sırf heyecan gelsin diye yazık gülsümü öldürdüler, dirilttiler ,evlendirdiler şimdide boşuyorlar Memette de sinir oluyorum namus peşine düşüyor kendisi çok namuslu iş yapmış gibi ayyy dizi karekteri memet ama bir kaşık suda boğasım var sinir oluyorum hıyar herife

sehere bayılıyorum feriha nikah cüzdanını sandığa saklarken kesin seher bulur dedim ama şair rıza görcek gibi rızanın konuşmasını sevmiyom ya

Feriha, okulda proje sınıfında oturuyor.Emir sinirli bi şekilde içeri giriyor.
Mehmet (Ferihaya): O hastaneye gidiceksin, o raporu alacaksın.
Feriha: Sen beni buna zorlayamazsın.
Gülsüm (telefonda): Koray ! diyor,Koray eve geliyor.
Seher ve Emir konuşuyor.
Emir: ne zaman oldu bu?
Seher: Bu sabah.
Cansu, evden çıkıyor,Ferihayla karşılaşıyor.
Cansu: feriha !
Feriha, düğün fotoğraflarına bakıyor.
Mehmet: Benim kardeşim o şerefsizin elini tutup kaçtığı gün öldü.Namussuzluğuyla öldü.
Feriha: Ben arkama baktım mehmet.Tanıdığım kimseyi göremedim.

Emir (Ferihaya): Feriha böyle bişeyi bana nasıl söylemezsin.
Feriha: Sen böyle yaparsan ben savaşamam.
Emir: Seni böyle aşağılamalarına izin vermek zorunda değiliz Feriha.

Feriha ve Emir camda konuşuyorlar.
Feriha: Ama böyle seni görünce unutuyorum herşeyi.
Emir, ferihanın elini öpüyor ve bitiyor.

çok sinir olmaya başladım bu diziyede. oldukları yerde sayıyorlar. ne bir ileri ne bi geri.
o değilde benim patronun oğlu çağtay ulusoy´a çok benziyor. çok tatlı bişi.

ayyy yavrum benim ya,heee şöyle olun ,gülün biraz ya,ferihada artık kendine bakıyor,makyaj felan yapmış,emirin yüzünüde güldürüyor,eğlenceli bir bölüm yarınki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…