Gülsümle ferihayı alıp sosyete pazarına götürmek istiyorum
ahahah evet bunu yapmalisin, büyük hayir islersin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülsümle ferihayı alıp sosyete pazarına götürmek istiyorum
emir kapıcı kızı olduğunu öğrendi diyeee pasaklılıkta son noktayı yakaladı kapıcı kızı demek bakımsız demek değildir birisi şu senaristlere söylesin
emir kapıcı kızı olduğunu öğrendi diyeee pasaklılıkta son noktayı yakaladı kapıcı kızı demek bakımsız demek değildir birisi şu senaristlere söylesin
Nasılsa ne halt olduğumu biliyoo artık neysemm oyumm arkadaş ne bu tertemizlik falan demiştirr herhaldee feriha
Kızlar ;
Dizideki adıyla "Sanem" yani Deniz Uğur'un son bölümdeki saçları perukmuş..
Bir röpörtajında peruklar ısmarladım hiç kimse peruk olduğunu anlayamıcak demişti kesinlikle haklıymış..
Eki Görüntüle 347223
Eki Görüntüle 347224
Kızlar ceyda ateşin küçüklüğüne bakın allahım yerimmm ne tatlı şey
Kızlar ;
Dizideki adıyla "Sanem" yani Deniz Uğur'un son bölümdeki saçları perukmuş..
Bir röpörtajında peruklar ısmarladım hiç kimse peruk olduğunu anlayamıcak demişti kesinlikle haklıymış..
Eki Görüntüle 347223
Eki Görüntüle 347224
süper tüyolar tesekkürler ama gerdekgecesi cekimleri icin hazal kaya cok utanmis filan yaziyor bana biraz sacma geldi orasi. sonucta oyuncu ve hicte utangac biri gibi görünmüyor hazal. ama bunlarin daha sevgili gibi davrandiklari o yakinligi gösterdikleri yok gerdek sahnelerini nasil yansiticaklar cok merak ediyorumm gercekten. kesin göstermez üstünden gecerler filan yada elbiseleri yerde gösterir gecerler. ama bu feriha gercekten baydi. emir iyi rol yapiyordu simdi oda yapamiyor
Nasıl yani perukmu Sadece son bölümdeki mi?:44:
Geçen sene de apartman görevlisiydi.. Ne değişti ? Emir öğrendi.. Emirin yerinde olsam ; öğrenmez olaydım falan derdim :)
Kızlar ceyda ateşin küçüklüğüne bakın allahım yerimmm ne tatlı şey
Meteor gibi çocuğun yanında bu kadar paspallık olmuyo
yeni tarzıda bu napalım
erkek güzel kız güzel ..