• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

sonuna kadar haklısın sana çooook hak veriyorum. Bu bölümde insanları aşağılama dışında hiç bir şey göremedim ben. Hiç de beğenmedim bu bölümünü. Gittikçe batırıyorlar.
:27::27:

kapıccı kızı ,köylü güzwli kapıcı deliği bunlar çok aşalıyıcı şeylerr yeni ergen çocuklara örnek değil bu tarz aşalamalar oldukça kapıcıların ki ben kapıcı lafını sevmem APARMAN GÖREVLİSİ'nin kızları yada erkekleri gerçek hayatlarında sırf böyle laflara mahruz kalmamak için kendini başka tanıtabilirler biraz dikkat etmeleri lazımm senaristler

ferihayla emirin evlenmesi çok romantikti gerçekten.o sahnelere bayıldım güzel yapmışlar.gülsümün annesinin terliğiniz yoktur size terlik aldım demesi de ne kadar saçmaydı.yalnız seherin arkadan gülüşü süperdi.

olamazya şimdi fragmanı izledim.ferihanın babası hastalanmış.feriha ben hiç iyi değilim falan diyor.sonra kaçmış hastaneye gelmiş.bunlar geri boşanırlarsa hiç şaşmam.

bunlar kacti okadar romantik zamanlar gecirdiler göya ama hic yansitamadilar. hicte birbirini seven iki genc gibi yansitmamislar sürekli kafa kafaya yaslamalar gülümsemelerle yetiniyorlar iki yanyana gelmis asik öylemi olur. bi kere beraber ayni yatakta uyuyorlar ezbere erkegin omzuna yaslanmis kiz seklinde. hic gercegi yansitiyormu. birbirine hasret iki asik öyle yanyana kalicaklarda bisey yapmiycaklar gülümseyip kafa tokusturup duruyorlar orasi cok baydi. atesle barut yanyana kalirmi. Ya bu cagatay ulusoy sevgili edineli beri oyunculugu bozuldu. pek asik rolü yapamiyor cok yapmacik artik. azar isitiyor herhalde. e kolay degil .set yapimcilarindan biriyle sevgili olursa onun önünde baskasiyla nasil ask filmi oynasin dimi.feriha zaten öyle donuk. keske daha gercekci oynasalarmis.
Evlenmelerine hayret ettim. artik ferihanin depresif hallerini izler izler dururuz emire hayati dar edip beynini yer durur cocugun.

SÜPER BİR BÖLÜMDÜÜ,aMa şimdi ne olacak,herşeyi mahvetti feriha,ne kadar elele karşılarına çıksalardı.bu arada arkadaşım senin yorumuna katılıyorum yani,hiç aşık halleri yok,koray ile hande gibi değiller yani,ikside ruh yani..eskileri konuşup duruyorlar,yahu önünüze bakın ,geçmişe çizgi çekin ya bu ne böyle..

harik bire bölüm bizi bekliyor kızlarrr:)feriha geri dönüyor gaLİBAAA

ööfff be bi adam gibi karşılarına çıkın artık ayyy ayyy çıldırtır insanı bunlar yahu

aaaaah ah gercek hayattada böyle emirinki gibi ask emir gibi bir asik ve erkek varmidir acaba her acidan bu mükemmellikte :31: .
bunlar beraber olmadi galiba yoksa benmi fregden öyle anladim.
cansununda hakkindan sanem cok güzel gelicek. eeee etme bulma dünyasi. timarhaneye halilin yanina gitmesi yakindir. ama yokya halil bunun yaninda cok bile masum. halilin canini okur bu cansi.

çok sıktı bu dizi dün akşam yaa..özellikle emirin babasnı pataklıyasım geldi kendi iyi bi bokmuş gibi sürekli ben sarrafım falan dedi durdu iyiki bi soy adı var..emirin evlendiğini duyunca napcak bakalım....kesin herşeyden onu men etcek ama en çokta ferihanın babası ölcekmi onu merak ediyorum eğer ölürse abisinin elinde feriha ayvayı yedi...gıcık ediyo bu kız bizi yaa mıy mıy ..hiç yakışmıyo diziye nerden bulmuşlar..emirin yanında 1,50 boy ile çok komik duruyo yaa sanki başka oyuncu bayan yoktu....kardeşim emire hasta ferihayı gördükçe geber diyo...:9:boğacak kızı yolda görse....büyüdüğünde evlenme hayali kuruyo..emir o zaman kadar yaşlanmasa evlenmese iyi...:9:akşam diziden çok onu izledim gül gül öldük annemle...:52:

bu emir bu ferihanın nesine aşık olmuşsa ben anlamadım anam
ne kadınsılık var ne çekicilik ne cazibe
öyle ahım şahım bi özelliği yokki ferihanın
üstüne üstelik paspal duruşundan bile paspallık akıyor
emir Allah seni nitmesin emi:52:

ne gereksiz aptal bi bölümdü. bende cok SIKILdim gercekten. izleyenlerle dalga geciyorlar. evlendiler güya. evlenmedilerki sadece bir deftere ikisininde yanyana yapistirilmis resimleri var ellerinde o kadar yani. beraber olmiycaklarini tahmin etmistim.
gercektende size katiliyorum feriha sifir ötesi emirin yaninda. ne isve ne tebessüm ne baska bisey kizda hicbisey yokyaaa. sirf depresif. birbirine hasret iki sevgili öylemi olur canim. ne o öyle orman evindeki halleri hicte iki sevgiliyi yansitmiyordu. evlenmeleri bile yeterince romantik görünmedi. ikiside zorla birbirleriyle diziyi ceviriyormus gibi bi halleri var. evet aynen dizi oynuyormus gibi yansitiyor ikiside kendini. sevgili öylemi yaparmis boyna kafa kafaya tokusturup göz kapatmalar oda neymis öyle hangi sevgili yapiyor yanyana boyna helede birbirine o kadar hasret olan. heleki ferinin beraber olmak istememesi tamamen bi sacmalikti. gercekten sacmalikti yani. ne isin var o zaman onun yaninda. öyle cocugun :32: yaninda öyle sap gibi kalinirmi insan üstüne atlar be :9: :47: dermisim.
Bence babasi ölmiycek. ferihada aynen bodrum katina geri evliligi sakliycaklar beraberde olmadilar zaten eskisi gibi devam edicek o asagida o yukarida. yani bu kagit üstü evlilikle sadece izleyicileri oyalamaya calistilar. böyle olunca insan diziden soguyor. pekte izleyesi gelmiyor

ayni düsüncedeyim ... benimde icimden izlemek gelmedi ... son bölümlerde zaten benim gözümde pek bisey olmadi ...
diziden skilmamda galiba oyuncularinda payi var ... hazal ve cagatay bence rol yapamiyorlar, is romatik olmaya gelince ... :37:

Back