Gülsüm'ü bir heves sarmıştı Korayla evleniyorum diye ama gerisini hiç düşünmedi..
Koray da sanki silah zoruyla evlendin,bu sefer gerçek bir karar alıyorum yarı yolda bırakamam dedin gerçek bir evlilikmiş gibi yürütmüyorsun ki işi ne anladık senin evliliğinden böyle kızı daha çok üzüyosun .
tuhafima giden yasca büyük olmasi degilde tip olarak hic yakistiramadim. daha güzellerine layiksin sen cagatay.sende bu yakisiklilik varken
bende rastlamadim. beraber resimleri zaten yok. bi resimde kadin bi yesil gözlü diger resimde siyah gözlü esmer. anlamadim. nasil bi tip oldugu bile anlasilmiyor. ama cagatayin yanina yakismadigi kesin. bu arada yaa hazal kayanin sevgilisi varmi. hic ekranlarda görünmüyor reportaj filan haber yok. cagataya hazal daha cok yakisiyormus. ikisi olsalarmis gercektede...... ya bunlar rol icabi okadar öpüsüyorlar hicmi bisey hissetmiyorlar anlamadim benben nette dğru dürüst bi resim bulamadım siz bulduysanız ekler msiniz acaba
bende rastlamadim. beraber resimleri zaten yok. bi resimde kadin bi yesil gözlü diger resimde siyah gözlü esmer. anlamadim. nasil bi tip oldugu bile anlasilmiyor. ama cagatayin yanina yakismadigi kesin. bu arada yaa hazal kayanin sevgilisi varmi. hic ekranlarda görünmüyor reportaj filan haber yok. cagataya hazal daha cok yakisiyormus. ikisi olsalarmis gercektede...... ya bunlar rol icabi okadar öpüsüyorlar hicmi bisey hissetmiyorlar anlamadim ben
bende rastlamadim. beraber resimleri zaten yok. bi resimde kadin bi yesil gözlü diger resimde siyah gözlü esmer. anlamadim. nasil bi tip oldugu bile anlasilmiyor. ama cagatayin yanina yakismadigi kesin. bu arada yaa hazal kayanin sevgilisi varmi. hic ekranlarda görünmüyor reportaj filan haber yok. cagataya hazal daha cok yakisiyormus. ikisi olsalarmis gercektede...... ya bunlar rol icabi okadar öpüsüyorlar hicmi bisey hissetmiyorlar anlamadim ben
cagatay ulusoy kendinden 12 yas büyük olan ceyda gönencle birlikteymis hic yakistiramadim. demek olgun kadinlardan hoslaniyor
ceyda gönenç - hem menejeri , hemde bağlı olduğu ajans sahibi oluyor . vermiş olduğu bir röpörtajda aralarında böyle bir ilişki olmadığını açklamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?