Emir'in Yolu Show Tv

yayınlanan özel fragmanın özeti;

Emir arabanın içinde evi gözetliyor (sanırım feriha için nöbette) bu sırada aynadan birini görüyor bu gösterilmiyor ama arkada hemen sonra halil gözüküyor.
Sonra feriha akşam tedirgince dışarı çıkıyor bir şeyle uğraşırken (sanırım bir şey arıyor) arkadan halil geliyor feriha arkasını dönüyor ve fragman bitiyor.

Son düzenleme:
bunları barıştırmak için yine halili icat ettiler ama artık çok baydı barışacaklarsa barışsınlar sıkıldım

Hemen barışmamalılar yoksa dizinin heyecanı kaçar sonra gerilim merilim sonuçta bir hareketlilik olacak dizide öyle veya böyle sonuçta ferihanın yalanı kolay affedilir bi şey değil emir haklı burda kim ne derse desin

ya bir birinizi seviyosunuz iste barisin gitsin, bizi de depresyona sokmayin akrtik su depresif bolumlerle diziye yeni karakterler giriyo, eskileri geri geliyo, zaten hic bir sey anlayamiyorum ne olacak diye, tahmin de yurutemiyorum. tam barisacaklar diyorum yine olmuyo

tmm işte o gelen yani merdevendeyken gelen halil değil başkası.
bizim öyle sanmamız istendi.
sonra babaya tel geldi ya ,öyle söleyecekler sanırım...

*Özettede Belirtildiği Gibi;Büyük Sürpriz Var Demiş Ya..Handenin vermiş olduğu davete Cansu & Hande bir plan yaparlar..Hande Yüzsüz olduğu haldede şımarık biliyoruz..Feriha'ya teklif ediyoo işte.. sende gel feriha falan diye..Ferha da inadına gelecekmişş büyük sürprizz buymuşş çok özel bi tüyo sete giden abimden !!. . Ama herkes dioki feriha çok güzel olmuss falan diee DD

*arkadaşlar hani murat dalkılıç falan bi tuyolar vardı ya o bu bölüm içinmiş galiba yılbaşı kutlaması olucak duyduklarımıza göre setten :) ..

*emir ferihayi azraya emanet edip okuldan halilin peşinden otobüse binecekmis
alıntı.
gerçekten otobüs sahnesi var fotoğrafını görmüştüm doğru olması çok yüksek :)

*Emir hillste yeni yil kutlamasinda cok icmistir ve ferihayi dusunuyordur... saat 12 az kalınca arabısına binip .. Apartmana giderççç ve ferihaya dışarı çık yoksa ben girerim yazar... ve feriha korkusundan çıkar.. Emir ferihanın ellerini tutup sennle giricem yeni yıla der ve öper.. Öpüşürken havayi fişekler fırlar( İnş.. oluurr..)

*tüyo konuşma
Mehmet’le okula gelen Feriha
Feriha:Tamam Mehmet Sen git artık..
Mehmet:Tamam kızım ya hemen kızıyosun sende.Okuldan cıkısta alıcam ha.
Feriha:Tamam .
Emir,Feriha’yı görmüş;Neden mehmetle geldiğini merak etmiştir.Ve Uzun süre bakıştıktan sonra;feriha kendine gelir irkilir daha sonra bir masaya oturmuştur..Emir yanına gelir..
Emir:Feriha Konusmamız lazım
Feriha Kalkarak:
F:Benim seninle konuscak hicbiseyim yok der.
E:Ferihaa dur !
Feriha,cıkısa dogru yürürken halil’i görür şok olur..Korkar,titrer.Emir yanına gelir:
E:Neden konusmamıza izin vermiyosun feriha seni dinlemek istiyorum
F:Orda İşte Orda..
Emir bakar;bir şey göremez
E:Kim feriha kim orda..?
Feriha;Halilin gittiğini anlayınca;
F:O; o o benim eski nişanlım..Halil. fotoğraftaki .” der ve uzaklasır..Emir bakınır ama göremez [halili]
Daha sonra feriha proje calısması için sınıfa gelmistir..Daha sonra Emir’de gelir..Feriha’nın dalgınlığının farkına varır..Üzülür.
Emir:Feriha iyi misin?
F:[dalgındır]-
E:feriha ?
F:Hıı ! iyiyim ben ya.
E:Feriha o adam o herif sana hicbisey yapamıycak ![çenesini TUTARAK]

bir feriha günü daha bitti :)) şimdi gelelim yorumlarımıza... emir-feriha ilişkisinin suyunun suyu çıktı şimdi birbirimiz için endişeleniyoruz ama sevgi bitti o akdar şeyden sonra beraber olamayıza bağlandı olay 20 bölümde böyleee gider. ha sevmediğim insan için niye endişeleneyim endişeleniyorsam niye sevdiğimi söylemiyorum orası tam bir muamma :18: ... çalışma kulübünde tamam barıştılar dedim hopaaaa ama sonunda: bizim için bittiye bağlandı olay. salağa yatırdılar bizi iyi mi? memetin ilişkiyi öğrenmesi yakın gibi... levente de oha diyorm bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla dedirtti orada koptum be. emir bari kafam başkasındayken gecelik ilişki fazla mesai geliyor diyip gönlümüzü fethettmişti . şimdi yaptığın o bilgeliğine yakıştı mı kaptaan? ben yakıştırmadım utanmanı, pişman olmanı bekliyorum en kısa zamanda tabee gecenin kızı kezban gülsüm dü. tirbüşon var mı? soruna koray güzel bi cevap verdi varmış kzım bi de hamile kalırsan hiç çekilmezsin be. cafede öpüşenleri görünce dediklerinin daha taze kezbanım eee allah kınamadığın şeyi yaşatmayana kadar öldürmezmiş (!). ama koray kıza sahip çıkar bi de evlenirse -gidişat onu gösteriyor emir ve feriha onun yerinde biz olacaktık boyutuna geçecekeler galiba, zannımca sanırsam :26:- korayın yüzüne tükürürüm. olum güncenin ne suçu vardı. hee köylü güzeli olunca sorun yok ama şehirde büyümüş kız olunca lo lo lo oluyor dimi kaz kafalı. neyse sinirlenmeyeyim daha fazla. diziler ile yaşayan teyzeye döndün sinirimi alamadım .emir ile ferihanın yeni yıla girme sahnesi çok zayıftı la bi atraksiyon olabilirdi. o kaçırılma sahnesi ile ilgili adam parayı bezi eteri nerde buldu bu adam ne yiyor ne içiyor gibi sorular sormayacağım ama kaçırma sahnesi de çok sönüktü be. haftayı şimdiden merak ettim emir aşağıya inecek kaçırıldığını görecek mi engelelyebilir mi? koray gülsüm ayılınca ne olacak bülentin sorunu ne? neyse haftaya görüşürüz. yok la ben o kadar beklemem ilk fragmanda burdayım

harıka bı yorum daha ne denırkı bun üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…